Yebiga
On je sad predsjednik FIFA-e. Ne radi vise te sugave poslove, samo foteljastorm_raider je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 10:11 pmKemi ce u toku sedmice biti ponudjen novi ugovor.
Je li mrski Celo izvlaci kuglice ponovo???
Mislim da se cekaju ponude za njega jos uvijek. Mada bih ja volio da on jos godinu dana brani kod nas.
Otkako je na novoj funkciji, mislim da ne.storm_raider je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 10:11 pmKemi ce u toku sedmice biti ponudjen novi ugovor.
Celo napredovao ima hamam i godina dana... Ako ne i viseEisenbahner1921 je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 10:18 pmOtkako je na novoj funkciji, mislim da ne.storm_raider je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 10:11 pmKemi ce u toku sedmice biti ponudjen novi ugovor.
EDIT: Kasnim k'o BiH na putu ka EU![]()
Karma je kurava, vratit ce im se to aBdModel1964 je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 10:05 pmPoštovani publikume![]()
Zbog istine same moram podijeliti neke informacije sa vama(jesam fin, ša je ovo) Na koncu konca dobiJo sam odobrenje nekih koji su bili ukljuceni u ovu pricu da to i napišem.
Radi se o transferu Gotala u Želju.
Sandro je prvi put stigao u Sarajevo prije 10tak dana ( mislim da je bio petak) U vrijeme i prostor zakazanog sastanka sa našim ulijecu kljukušari sa svojim podlostima.
Ideja je naravno opet rođena u glavi DinokiJa. Saznali su da smo u kontaktu sa Gotalom i pokušali su minirati.Gurbet Memo ga j pronašao i složio mu papansku pricu. *Koliko ti daju oni mi 50% više*. Vrli menađer Elvis je to isto prenjeo njegovim agentima. Ovaj idiJot je izabran za taj zadatak zbog fola da FK Šuhra nema niša službeno sa njim. On je kao *sam*, na svoju ruku djelovao. Ako uspije dobro je, treba im napadac ko žednom voda. Ako ne uspije barem ce nas zayebati.
Dali je sreca ili nesreca to cemo tek vidjeti, ali prisebost ljudi koji nisu u upravi a vole Želju je pobjedila u ovome papanluku i stvari dovela na svoje mjesto.
Sve dalje je do Gotala.
Ne znam ja postaviti sliku preko tapatalka, ko zna nek postavi njegov story sa instagrama