Jao gledaj Hulusica i ekipe...
Tuce nosi Zelju u srcu i sretno mu! Slavko i on se jednostavno nisu mogli. Uradjeno je ono najbolje i za njega i za Zelju, mada mislim da je mogao jos valjati klubu.
Sretno Tuce!
Manite se price o Amaru.
Jao gledaj Hulusica i ekipe...
Neka ostane na ovome
a čekaj, ko ima? igrači koji na terenu nisu opravdali ime
Joj Ajzea ti i ja nikako da budemo na istoj frekvenciji zadnjih dana, a nikad nismo imali tih "problema"..
a gotiviš li ti ikoga u Želji, Boga ti ?Model1964 je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 11:28 pmOn je realno dao svoje. Samo on nije svjestan toga. Ego mu tvrdi da je i dalje igracina. Zbog toga je nastao kuršlus. Kakav god je je Slavko( ja ga ne gotivim) on je ŠSŠ i kao takav se mora poštovati. Bekric i svi drugi igraci moraju šutiti i raditi. Svuda u svijetu se šefovi i direktori javno poštuju i slušaju. Samo kod nas se javno ismijavaju. Šef, direktor je odgovoran za rezultate i zato on postavlja pravila.
Mi sada oremo ledinu na podrucju poslovne etike i hijererhije. Prvo moramo navici profesionalne amatere da postoji red a ne samovolja. Nakon toga trnerima zabiti u glavu da ako nisu u stanju držati svlacionicu na uzdi onda neka se ostavew posla.
Zbog ovih nerješenih stvari smo i popušili titulu, duplu krunu.
Baš me zanima dali bi neko u Megamixu javno kenjao protiv Misimovica.
Bi, 4 sekunde.
Ma JOK
Svraka je u Klubu bio 61-62 mjeseca. Bio je kapiten ekipe. Imao bonuse za osvojene titule i Kupove i ko zna šta još. Vernes Selimović je bio 36 mjeseci pa je izaša sa cifrom od preko 50 milja duga. Beks je čini mi se tužio Klub za 72 milje.. Ne znam kako su ovima nakucali ovolike dugove, a bili su kraće u Želji. na svu sreću ili nesreću nema na papiru ništa. Ali se onda mnogi mogu praviti ludi pa reći da ni Amarovih pola milke nema na papiru. Uglavnom radilo se krimunalno.Hadzijalagic je napisao/la: ↑ned jun 18, 2017 12:38 amE cuj 200 milja. Pa kolika mu je plata bila? I po tom ispadne da ni jednu vjerovatno nije dobio..
Pa šta će igraci reći izgubili haman osvojenu titulu nego da je trener kriv. Nije igračima valjao Odovic, svojim sam ušima slušao kako bivši kapiten govori nikakav trening nismo imali i da nije njegova zasluga nikakva igra. Nije valjao ni Edis kasnije tim istim igračima a ni njemu nije valjao Oda, nije valjao slovenac nek se bavi skijanjem čuj da vježbaju taktiku i osnove fudbal, žalili se da su im treninzi kao kod kadeta. Sad ima ne valja Petrovic ima treninge iz osamdesetih.salle86 je napisao/la:a čekaj, ko ima? igrači koji na terenu nisu opravdali ime
možeš ti ljudino biti messi, ako si došao u želju i misliš da će se drugi sklanjati da ti osvojiš titulu, nema od te ljubavi ništa
postali smo ko državna firma grob te je.bo, niko kur.cem da mrdne ako ne mora, a i kad mora gleda da mu samo ispadne iz ruku
tačno su me neki "naši" razočarali. umjesto da budu primjer drugima, ovima koji ne znaju ko je željo, oni im primjer kako treba da seru i da budu sve ono kontra
fuj
I da dodam jos nesto na ono svoje. "Manite se jer je sve vec ispricano. I manje-vise sve se zna."