Imas dokaze da lupetam?heisenberg je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 6:49 pmNe lupetaj bgtblueman-TM87 je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 6:45 pmNi blizu sa parama.
Najveća plata kod nas 4000 KM Ivan Lendrić ( na ruke ), a nije odavno cijelu dobio![]()
![]()
Imas dokaze da lupetam?heisenberg je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 6:49 pmNe lupetaj bgtblueman-TM87 je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 6:45 pmNi blizu sa parama.
Najveća plata kod nas 4000 KM Ivan Lendrić ( na ruke ), a nije odavno cijelu dobio![]()
![]()
Hahhaah, imas li ti dokaze da ne lupetas?blueman-TM87 je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 6:49 pmImas dokaze da lupetam?heisenberg je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 6:49 pmNe lupetaj bgtblueman-TM87 je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 6:45 pm
Ni blizu sa parama.
![]()
Imam, daš mi broj dogovorimo se gdje ćeš sutra doći pa da ti par igrača potvrdi. I još par stvari ali prljav veš se ne iznosi kad je sve divno, krasno, bajnoheisenberg je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 6:50 pmHahhaah, imas li ti dokaze da ne lupetas?
Eno ga u Titovoj pregovara sa pitarima molite Boga da ne zadovolji.

Ja nisam dobio ni prošla dva mjeseca, tako da ide lagano prljavi veš napoljeEisenbahner1921 je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 6:57 pmBila je porezna nedavno kod nas, bila je još jednom prije toga, a čini mi se i još jednom prije toga. Ništa nisu našli prljavo, zanimljivo.
@Lars nemoj na forumu ba tako javno, ostat ćeš bez petobe za ovaj sveti mjesec ccc
Jel dao Lendric kucu,stan, auto i sve što je zaradio, jer smo izgubili na derbiju, ili je i to slagao?blueman-TM87 je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 6:59 pm@Lars dobro znaš na ruke da je netto plata
Ostali sto me napadate tako mi zivota Lendric mi rekao 3 x kolika mu je plata, Markovic isto tako a necu javno govoriti koliko. Znam da je fuj od mene sto sam javno rekao ali istina je takva kakva jeste.
Je li ta netto plata na ruke ide preko banke?blueman-TM87 je napisao/la:@Lars dobro znaš na ruke da je netto plata
Ostali sto me napadate tako mi zivota Lendric mi rekao 3 x kolika mu je plata, Markovic isto tako a necu javno govoriti koliko. Znam da je fuj od mene sto sam javno rekao ali istina je takva kakva jeste.
Kakva ofirna montaza, zna se dobro da Miske nikad ne daje manje od petobe. On cenerima Cohibe pali.
blueman-TM87 je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 6:52 pm.