Stokic ode u Slobodu. Covjek ide od kluba do kluba i samo uzima pare na staru slavu
ogradio sam se u postu odma sa ovim "samo mijenjati one koje ne možemo više zadržati"Grbavica je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 12:21 amTesko se mozes stibilizovati kad si prinudjen prodavati najbolje igrace, ili oni sami odu jer nemaju ugovor vise. Koliko toliko mozes zadrzati ove onladince ako ih vezes duzim ugvorima, ali ih moras trpiti, ili ove tipa Blagojevic, Bogicevic koji nemaju kud i Zeljo im je plafon karijere.
A sta ces... Koliko para toliko muzike. Kad bude vise para, bice situacija i malo ozbiljnija.salle86 je napisao/la:ogradio sam se u postu odma sa ovim "samo mijenjati one koje ne možemo više zadržati"Grbavica je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 12:21 amTesko se mozes stibilizovati kad si prinudjen prodavati najbolje igrace, ili oni sami odu jer nemaju ugovor vise. Koliko toliko mozes zadrzati ove onladince ako ih vezes duzim ugvorima, ali ih moras trpiti, ili ove tipa Blagojevic, Bogicevic koji nemaju kud i Zeljo im je plafon karijere.
pod tim sam mislio na ove koji prerastu ligu
ali mi ni "ove druge" ne uspijevamo zadržati
ekipa sastavljena od igrača koji prerastu ligu i onih koji nisu ni za nju
nigdje sredine
ma nije tu isključivo samo do paraGrbavica je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 12:35 amA sta ces... Koliko para toliko muzike. Kad bude vise para, bice situacija i malo ozbiljnija.salle86 je napisao/la:ogradio sam se u postu odma sa ovim "samo mijenjati one koje ne možemo više zadržati"Grbavica je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 12:21 amTesko se mozes stibilizovati kad si prinudjen prodavati najbolje igrace, ili oni sami odu jer nemaju ugovor vise. Koliko toliko mozes zadrzati ove onladince ako ih vezes duzim ugvorima, ali ih moras trpiti, ili ove tipa Blagojevic, Bogicevic koji nemaju kud i Zeljo im je plafon karijere.
nigdje sredine
Sve to stoji a ovemo dodaj i zamjenu za Micu i Lendru koji zele da idu i opet si na 7 igracasalle86 je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 12:41 amma nije tu isključivo samo do paraGrbavica je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 12:35 amA sta ces... Koliko para toliko muzike. Kad bude vise para, bice situacija i malo ozbiljnija.salle86 je napisao/la:
ogradio sam se u postu odma sa ovim "samo mijenjati one koje ne možemo više zadržati"
nigdje sredine
treba istrpiti neke igrače
promjenili smo u zadnje vrijeme baš previše igrača
tjerali sve što se moglo otjerati nakon prvog kiksa
pa evo i sad, drugo mjesto na kraju, vrlo lahko je mogla i titula leći, što znači da nemamo toliko loših igrača, nismo toliko lošiji (ako smo ikako) od šampiona
promjeniti "truhle jabuke" odnosno ove koji su baš najkritičniji (oba štopera, lijevo krilo i eto dvojica od trojice u vezi, ukupno 5 igrača) i to je to
Znamo mi zašto bi ti volio da dođe ZecPlava Porodica je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 1:07 amA ocami Zec i taj Knezevic ima da letimo , nisu neki igraci ali nek trce yebes mu mater
Fali nam i ozbiljan igrač na krilu desnom, to bi mogao biti ovaj što ga @KrajPriče najavljuje.pile87 je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 12:55 amNama za Evropu treba stoper odnosno Graovac što prije, zatim napadač kvalitetan bio to ovaj mahniti ili bilo ko drugi. Moramo dovesti lijevog beka ali da je lijevi bek a ne pokušaj. I igrač u vezi nam treba i možda jedan na krilu za rotacije recimo Zec.
Ostalo može sve kasnije ima dosta vremena do početka lige i kad ovima propadnu opcije za vani.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk