https://www.youtube.com/watch?v=GA4_R3LyqFI
ili
https://www.youtube.com/user/telegrafrstv
naravno partizanova

Ima ugovor sa Vojvodinom bar prema transfermarketu. Trenutno imamo 3 stranca(Blagojevic, Sinisa i Markovic), a povezujemo se i sa Gotalom, to je vec 4 stranca ako dovedemo Gotala.Ako se rijesimo Markovica i Sinise i dovedemo kvalitetnog centralnog veznjaka onda bih bio zadovoljan i sa Knezevicem koji je strasno brz ali mu fali koncentracije u zavrsnici..
Hajdarević je klasični vezni nešto kao Blagojević, Hrvanović desno krilo, Šabanadžović zadnji vezni,Džindo štoper, za Žeru znate
Odlican lijevi bek..LARS1921 je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 11:30 pmSituacija kod Vojvodine nije sjajna, idu igrači, lopovluk, a čim su zainteresovani za kosorića i kramara znaš koliko je sati.
Pripreme na jednoj od najlepših planina u Srbiji odradiće ukupno 25 prvotimca, a šef stručnog štaba Radoslav Batak odlučio se da to budu sledeći igrači:
Marko Kordić, Emil Rockov, Vukašin Pilipović, Ivan Lakićević, Nikola Antić, Mitar Ćuković, Bogdan Planić, Filip Babić, Mladen Devetak, Dušan Jovančić, Marko Vukasović, Nikola Kovačević, Petar Mićin, Aleksandar Mesarović, Filip Malbašić, Džosef Bempah, Nikola Trujić, Nemanja Subotić, Milan Spremo, Uroš Stamenić, Milan Mirosavljev, Luka Vujanović i Kristijan Živković.
Puste pare prokletePlava Porodica je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 11:33 pmOdlican lijevi bek..LARS1921 je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 11:30 pmSituacija kod Vojvodine nije sjajna, idu igrači, lopovluk, a čim su zainteresovani za kosorića i kramara znaš koliko je sati.
Pripreme na jednoj od najlepših planina u Srbiji odradiće ukupno 25 prvotimca, a šef stručnog štaba Radoslav Batak odlučio se da to budu sledeći igrači:
Marko Kordić, Emil Rockov, Vukašin Pilipović, Ivan Lakićević, Nikola Antić, Mitar Ćuković, Bogdan Planić, Filip Babić, Mladen Devetak, Dušan Jovančić, Marko Vukasović, Nikola Kovačević, Petar Mićin, Aleksandar Mesarović, Filip Malbašić, Džosef Bempah, Nikola Trujić, Nemanja Subotić, Milan Spremo, Uroš Stamenić, Milan Mirosavljev, Luka Vujanović i Kristijan Živković.
Puste zelje![]()
Markovica se vjerovatno rjesavamo. Spominjao se Jovan u kontekstu dvojnog drzavljanstva. Ne znam ima li istine.Brkoo je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 11:28 pmIma ugovor sa Vojvodinom bar prema transfermarketu. Trenutno imamo 3 stranca(Blagojevic, Sinisa i Markovic), a povezujemo se i sa Gotalom, to je vec 4 stranca ako dovedemo Gotala.Ako se rijesimo Markovica i Sinise i dovedemo kvalitetnog centralnog veznjaka onda bih bio zadovoljan i sa Knezevicem koji je strasno brz ali mu fali koncentracije u zavrsnici..
Eno ga u juniorima, samo da mu se ponudi ugovor.
3,5 godine je u BiH. U Želji je dvije godine okrugloLeBlue je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 12:01 amNekako moje misljenje da se ako nemoze sad, onda u narednom periodu treba traziti zamjena za Blagojevica. Iznad je napisano da je ovde 3,5 godine, i nekako imam osjecaj kako je vrijeme prolazilo da je sve vise padao u formi. Mozda bi bilo osvjezenje za nas i za njega isto.
Hvala prijatelju. Imam osjecaj kao da je decenijama kod nas, mozda sto su ostali igraci dolazili, odlazili a on tuHurmasica je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 12:07 am3,5 godine je u BiH. U Želji je dvije godine okrugloLeBlue je napisao/la: ↑ned jun 11, 2017 12:01 amNekako moje misljenje da se ako nemoze sad, onda u narednom periodu treba traziti zamjena za Blagojevica. Iznad je napisano da je ovde 3,5 godine, i nekako imam osjecaj kako je vrijeme prolazilo da je sve vise padao u formi. Mozda bi bilo osvjezenje za nas i za njega isto.![]()
To bi bilo odlicno, i da se rijesimo Markovica i da Blagojevic dobije nase drzavljanstvo. Odmah bi se otvorio prostor za tri kvalitetna stranca koji bi trebali da budu prevage na terenu..storm_raider je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 11:41 pmMarkovica se vjerovatno rjesavamo. Spominjao se Jovan u kontekstu dvojnog drzavljanstva. Ne znam ima li istine.Brkoo je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 11:28 pmIma ugovor sa Vojvodinom bar prema transfermarketu. Trenutno imamo 3 stranca(Blagojevic, Sinisa i Markovic), a povezujemo se i sa Gotalom, to je vec 4 stranca ako dovedemo Gotala.Ako se rijesimo Markovica i Sinise i dovedemo kvalitetnog centralnog veznjaka onda bih bio zadovoljan i sa Knezevicem koji je strasno brz ali mu fali koncentracije u zavrsnici..