Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 09, 2017 5:33 pm

@ Brko i cvila, ne sporim da su Alihodzic i Mulalic, mozda bili i nas najbolji stoperski par nakon rata. Ja govorim o Dini i njegovom "znanju-neznanju" sa 21 godinom vi o Mulalicu na vrhuncu sa 28-29 godina. Samo kazem, treba tek da vidimo je li Dino ogranicen ko balkon. Po meni nije. Kad kazem zna-ne zna lopte, mislim na prformans u stilu Stile ili Zebe. U tom kontekstu ni Sablja ni Dino ne znaju lopte. Svojom paralelom ni u jednom trenutku nisam zelio umanjiti stopersko umijece Mulalica, a nadam se da ci i Dinino umijece razgradnje protivnicke igre biti zavidno pretpostavljajjci da mu je to fudbalska zadaca u nadolazecem periodu.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

salle86
Kontakt:

pet jun 09, 2017 5:34 pm

boccaccio je napisao/la:
pet jun 09, 2017 5:29 pm
salle86 je napisao/la:
pet jun 09, 2017 5:23 pm
nemoj da nam ko pljuje na Neadretalca
on može pljuvati sve ali njega niko
ni slučajno
To nema veze sa temom o Zelji. Ali fakat nema veze. Njegova licna stvar je kako ce izrazavati svoje misljenje. I on to ne radi ovde. Zasto bi tema Zeljo bila rezervisana na takve rasprave. Ovde pricamo o Zelji i tako bi trebalo biti. Pa valjda smo zato tu. Da kritikujemo, da volimo, da se radujemo, da tugujemo, da iznosimo argumente ,ovakve ili onakve, sto iinace bude tema rasprava . Takav je forum i misljenje se izrazava na temu koja je takva. Nasa tema je Zeljo. Oduvijek. I hvala Bogu Zauvijek.
a zašto se ima potreba braniti onda takav lik
sem ako nemaš isto mišljenje (ne ti već dotični)
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Ajzea
Kontakt:

pet jun 09, 2017 5:35 pm

salle86 je napisao/la:
pet jun 09, 2017 5:33 pm
slika

Dino ?
Matere mi, bas mu drago. Jos cu pomisliti da mozda ipak nije za nas navijao od rodjenja. :rofl:

boccaccio
Kontakt:

pet jun 09, 2017 5:39 pm

salle86 je napisao/la:
pet jun 09, 2017 5:34 pm
boccaccio je napisao/la:
pet jun 09, 2017 5:29 pm
salle86 je napisao/la:
pet jun 09, 2017 5:23 pm
nemoj da nam ko pljuje na Neadretalca
on može pljuvati sve ali njega niko
ni slučajno
To nema veze sa temom o Zelji. Ali fakat nema veze. Njegova licna stvar je kako ce izrazavati svoje misljenje. I on to ne radi ovde. Zasto bi tema Zeljo bila rezervisana na takve rasprave. Ovde pricamo o Zelji i tako bi trebalo biti. Pa valjda smo zato tu. Da kritikujemo, da volimo, da se radujemo, da tugujemo, da iznosimo argumente ,ovakve ili onakve, sto iinace bude tema rasprava . Takav je forum i misljenje se izrazava na temu koja je takva. Nasa tema je Zeljo. Oduvijek. I hvala Bogu Zauvijek.
a zašto se ima potreba braniti onda takav lik
sem ako nemaš isto mišljenje (ne ti već dotični)
Pa napisao sam obojici. Niti ovaj treba napadati, niti ovaj drugi treba braniti. Nije uopste tema za to. Mi dodjemo da ovde procitamo, da sagledamo, da napisemo svoje misljenje, da se druzimo. Sve zbog Zelje. Vanjske rasprave ne bi trebale biti dio ovoga. Ili u pp, ili neka se nadju negdje na kafi. Ovde je o Zelji. I kritika je dio lubavi. Pozitivna ili ne. Kako god, neko je razocaran danasnjim Zeljom, neko je odusevljen. A izmedju svega toga je prica . Bas o Zelji. I to treba da nas zanima. To je moja poenta. Druzimo se upravo zbog toga.

Pinkii
Kontakt:

pet jun 09, 2017 5:39 pm

Po komentarima na zvanicnoj danas,a i prije moglo bi se zakljuciti da je Dino provodio vrijeme na tom sugavom sjeveru.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Plavi orkestar
Kontakt:

pet jun 09, 2017 5:40 pm

Za rijetke koji misle da Dino nije trebao potpisati.Da je u utakmici na Koševu u ekipi bilo 10 Hasanovica na svim pozicijama i Veca mi nebi izgubili.U to sam više nego uvjeren.Cestitam Dini a upravi kapa dole za ovo.Svaka cast.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plavi orkestar
Kontakt:

pet jun 09, 2017 5:45 pm

Poznajem Osima licno i uvijek je direktan.Zbog toga su ga i smatrali tersom.Ovdje nije bio direktan a trebao je.Zna Ivica najbolje ko su nama najveci neprijatelji vec decenijama.Sta se ko ima pravdati onim govnima sa kobilje glave za bilo šta.Samo pamtiti i vratiti tanovim robovima trostruko.
Zadnja izmjena: Plavi orkestar, dana/u pet jun 09, 2017 5:46 pm, ukupno mijenjano 1 put.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Leon_Professional
Kontakt:

Gledajuci trud zasluzio je ugovor, a o fudbalskom znanju bi se da diskutovat.
Opet bolje on nego Sesar i neki skuplji polovnjak.

Sve sto ima veze s pitarima smrdi i nije lijepo. Ne bih kom.ovo s Dinom.

psihopata
Kontakt:

pet jun 09, 2017 5:47 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
Poznajem Osima licno i uvijek he direktan.Zbog toga su ga i smatrali tersom.Ovdje nije bio direktan a trebao je.Zna Ivica najbolje ko su nama najveci neprijatelji vec decenijama.Sta se ko ima pravdati onim govnima sa kobilje glave za bilo šta.Samo pamtiti i vratiti tanovim robovima trostruko.
moze li samo jedno pitanje,nije nikakva provokacija,samo zelim iskren odgovor ako moze,da li bi ti volio da su nas pitari pustili na kosevu?
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

avlami97
Kontakt:

pet jun 09, 2017 5:48 pm

Kakve veze za koga je dijete navijalo? Pa i Stana je prosao kompletan OP na Hadisonu. I?

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

boju dao si nebu...
Kontakt:

pet jun 09, 2017 5:52 pm

Vazduh trepti kao da nebo gori :11: :zeljeznicar1:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jaozinho22

pet jun 09, 2017 5:54 pm

Normalno, nema uopće ovdje potrebe pisat o tome. Ako nekad bude na ovom forumu takvih stvari onda nek piše dotad nek šuti!
@Hajraa, selam alejk i tebi i prijavi! :lol:
Čestitke Dini, bolje gledati njega nego nekog srpskog polovnjaka za tri puta više para.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Plavi orkestar
Kontakt:

pet jun 09, 2017 5:59 pm

psihopata je napisao/la:
Poznajem Osima licno i uvijek he direktan.Zbog toga su ga i smatrali tersom.Ovdje nije bio direktan a trebao je.Zna Ivica najbolje ko su nama najveci neprijatelji vec decenijama.Sta se ko ima pravdati onim govnima sa kobilje glave za bilo šta.Samo pamtiti i vratiti tanovim robovima trostruko.
moze li samo jedno pitanje,nije nikakva provokacija,samo zelim iskren odgovor ako moze,da li bi ti volio da su nas pitari pustili na kosevu?
Ne.Popišo bi se i na klub i na titulu.Ni u snu tako nešto nebi pomislio.I ne odnosi se ovo što sam napisao na tu utakmicu,gledam u globalu.Mislim i da Ivica nije konkretno mislio na tu utakmicu.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet jun 09, 2017 6:00 pm

Tik tak tik tak
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

salemprolic
Kontakt:

pet jun 09, 2017 6:00 pm

I Duljevic i mali Hadzic su navijali za nas pa kakvog hajra mi imamo od toga. Stana bio clan podgrupa na sjeveru pa sad Zeljovac i gine za nas. Tako je, sta sad. Nek Dino nastavi da se bori kako je do sad radio, nek vrijedno trenira mozda i bude nesto od njega. Svakako bolje trpiti njega nego neku ublehu od 30+.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

GoodisonPark
Kontakt:

pet jun 09, 2017 6:02 pm

Nije me bilo ranije a izgleda da ništa nisam propustio ;)

Sretan Zubandan :D

Sretno Dženanu :palacgore:

Sretno Dini :palacgore:

Sretno Irfanu :palacgore:

Smirite tenzije ljudi dragi, forum je...
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Amidza
Kontakt:

pet jun 09, 2017 6:04 pm

avlami97 je napisao/la:
pet jun 09, 2017 5:48 pm
Kakve veze za koga je dijete navijalo? Pa i Stana je prosao kompletan OP na Hadisonu. I?

Stana je fakat manijak od malih nogu :D :
Spoiler:
slika
Jest bio u juniorima FKS, ne znam prije toga. Poslije Slavija, mi, Olimpic, svaki jaci Sarajevski klub. :rofl1:

Za Dinu nisam ovo znao. Lose. Mozda je decko samo dosao tobe.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Hadzijalagic
Kontakt:

pet jun 09, 2017 6:05 pm

Brkoo je napisao/la:
pet jun 09, 2017 3:45 pm
Klub trenutno jeste na zdravim temeljima ali jos nismo u mogucnosti da placamo tolike cifre za obestecenja. U narednih 2-3 godine sa ovim tempom napredovanja vjerovatno cemo i to moci..

@Jaozinho, Jasarevic ne vrijedi toliko. Nije igrac koji bi bio prevaga pa da se isplati dati toliko za njega..
Gdje pise da je trazeno 100.000? Ili smo Leonovu informaciju tek tako uzeli zdravo za gotovo? Ima li ista zvanicnije posto smo napisali dosta stranica na osnovu samo jednog posta gdje se pominje ta cifra ali i mogucnost posudbe uz podjelu zarade od transfera na koju opet, iz ko zna kojih razloga, nismo pristali..

I nije bitno vrijedi li igrac 100k ili koliko god.. Bitno je mozemo li mi ili ne izdvojiti toliki novac za jednog igraca.. Ocigledno je da ne mozemo i da ce se i u buduce nasa transfer politika oslanjati na slobodne igrace za koje ne treba placati bilo kakva fin. sredstva..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

psihopata
Kontakt:

pet jun 09, 2017 6:06 pm

pet jun 09, 2017 5:59 pm
psihopata je napisao/la:
Ne.Popišo bi se i na klub i na titulu.Ni u snu tako nešto nebi pomislio.I ne odnosi se ovo što sam napisao na tu utakmicu,gledam u globalu.Mislim i da Ivica nije konkretno mislio na tu utakmicu.
istog sam misljenja :palacgore:
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Leon_Professional
Kontakt:

pet jun 09, 2017 6:07 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
pet jun 09, 2017 6:05 pm
Brkoo je napisao/la:
pet jun 09, 2017 3:45 pm
Klub trenutno jeste na zdravim temeljima ali jos nismo u mogucnosti da placamo tolike cifre za obestecenja. U narednih 2-3 godine sa ovim tempom napredovanja vjerovatno cemo i to moci..

@Jaozinho, Jasarevic ne vrijedi toliko. Nije igrac koji bi bio prevaga pa da se isplati dati toliko za njega..
Gdje pise da je trazeno 100.000? Ili smo Leonovu informaciju tek tako uzeli zdravo za gotovo? Ima li ista zvanicnije posto smo napisali dosta stranica na osnovu samo jednog posta gdje se pominje ta cifra ali i mogucnost posudbe uz podjelu zarade od transfera na koju opet, iz ko zna kojih razloga, nismo pristali..

I nije bitno vrijedi li igrac 100k ili koliko god.. Bitno je mozemo li mi ili ne izdvojiti toliki novac za jednog igraca.. Ocigledno je da ne mozemo i da ce se i u buduce nasa transfer politika oslanjati na slobodne igrace za koje ne treba placati bilo kakva fin. sredstva..
U cemu je problem. Ja napisao sto sam cuo, nigdje nisam rekao da je stoposto tacno.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava