Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Amidza
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 08, 2017 1:29 am

Jaozinho22 je napisao/la:
čet jun 08, 2017 1:23 am
Brkoo je napisao/la:
čet jun 08, 2017 1:12 am
Mi trenutno nemamo dovoljno novca za Vukotica jer ima ugovor sa Krupom, mozemo ga prizivati svaki dan ali dok ne iskesiramo minimalno 150 hiljada eura nece doci..

Sto se tice Ramovica njega ne smijemo propustiti, trenutno je tv u boji za Zebu i Bekrica.
Previše je to para brate moj...
Ne moramo kupovat igrače,treba nać neko rješenje,izmislit toplu vodu ako treba. Dogovori se s nekim menadzerom nek otkupi Vukotica od Krupe za 100k evra,dogovoriš procenat pola pola od slijedeće prodaje, to je samo jedan od primjera koji bi trebali pokusat,nek se proda za 300k mi opet dobri 150,menadzer isto plus ruke,provizija...
Momak se bukvalno nudi.
Bravo. Poenta je u tome da se momak nudi mjesecima. Iskreno, skoro pa da se ponizava koliko se otvoreno nudi. I onda kaze da nema nikakvog kontakta. To je ono sto boli. Znaci ni da probas da ga nazoves, da skontas nesto. Ocigledno je da on ima veliku zelju. Hoce Krupa obestecenje, nemamo para? OK, sve se to moze probat npr. posudba njima, igrac njima (Radinovic npr, lupam), velikodusan procenat od iduceg transfera itd. itd. itd. Znaci bilo sta, nek nista ne uspije, samo probaj majku mu.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Grbavica
Kontakt:

čet jun 08, 2017 1:32 am

Po ovom klipu, Ramovic je odlican igrac. Eh sad pitanje je koliko ima "crnih rupa" kojih nema na klipu, ali ovo je fino. Dosta puta odigra na prvo bez bespotrebnog usporavanja akcije, lijepa tranzicija, i kad zadrzi loptu nema "stajanja u mjestu" vec je vuce naprijed i uz lijep dribling stvori sansu. Upravo zbog solidne brzine i vroma dobre tehnike lahko se oslobodi cuvara i osvoji prostor.

Nama generalno treba dosta ovskvih igraca u klubu uz nasu djecu. To jeste igraca kojima Zeljo i Bosna nece biti vrh karijere, ambicioznih momaka koji imaju zelju da naprave nesto od svog zivota. Da prosperiraju i u sportskom i u finansijskom smislu. A sa takvim razmisljanjem cemo i mi profitirati. I mavijaci i klub.
Sto vise gladnih vukova, a sto manje isluzenih magaraca.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 08, 2017 1:36 am

Ja sinoc pisao sta fali razmjeni Dado&Ugi + 20% od sljedeceg transfera Vukotica. Odlicna ponuda, oba igraca mogu kad hoce, tamo nemaju pritiska, a kod nas se nece naigrati. Bonus je to sto Vukotic hoce kod nas, te automatski pada cijena igracu koji zeli da ide. Moze se izmajmunisat yebemu.. Belaj je sto ga niko jos nije ni kontaktirao, probajte mater mu yebem je li to belaj. Moze, ne moze nije bitno, ali probao si.

I dalje, meni je presmjesno pomisliti da smo mi Dulju htjeli kupiti za 400k eura da bi ga utopili nekom za 1mil eura? Gdje je tu logika? Sto sami onda nisu ponudili te pare i rijesili sve?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 08, 2017 1:43 am

Amidza je napisao/la:
čet jun 08, 2017 1:29 am
čet jun 08, 2017 1:23 am
Brkoo je napisao/la:
čet jun 08, 2017 1:12 am
Mi trenutno nemamo dovoljno novca za Vukotica jer ima ugovor sa Krupom, mozemo ga prizivati svaki dan ali dok ne iskesiramo minimalno 150 hiljada eura nece doci..

Sto se tice Ramovica njega ne smijemo propustiti, trenutno je tv u boji za Zebu i Bekrica.
Previše je to para brate moj...
Ne moramo kupovat igrače,treba nać neko rješenje,izmislit toplu vodu ako treba. Dogovori se s nekim menadzerom nek otkupi Vukotica od Krupe za 100k evra,dogovoriš procenat pola pola od slijedeće prodaje, to je samo jedan od primjera koji bi trebali pokusat,nek se proda za 300k mi opet dobri 150,menadzer isto plus ruke,provizija...
Momak se bukvalno nudi.
Bravo. Poenta je u tome da se momak nudi mjesecima. Iskreno, skoro pa da se ponizava koliko se otvoreno nudi. I onda kaze da nema nikakvog kontakta. To je ono sto boli. Znaci ni da probas da ga nazoves, da skontas nesto. Ocigledno je da on ima veliku zelju. Hoce Krupa obestecenje, nemamo para? OK, sve se to moze probat npr. posudba njima, igrac njima (Radinovic npr, lupam), velikodusan procenat od iduceg transfera itd. itd. itd. Znaci bilo sta, nek nista ne uspije, samo probaj majku mu.
Gdje god pogledas kad se dovodi neki igrac, pise npr Barca dogovorila sve sa Belerinom on je pristao na uslove ugovora ostaje jos na klubovima da se dogovore.
To je vjerovatno kod klubova koji imaju i raspolazu necim. Mi realno neke velike pare ne mozemo dati. Svi bi mi voljeli da mozemo, al tako je kako je. U ovom nasem slucaju tesko da ga oni puste uz neke carlame ako vec ima ta ponuda iz Turske. Steta je velika, ali ali...

LARSSON
Kontakt:

čet jun 08, 2017 1:47 am

meni ta priča da nije kontaktiran malo dismr, nije cenan neki sd, ali nije ni takav levat

Grbavica
Kontakt:

FK Željezničar

čet jun 08, 2017 1:50 am

Mi to gledamo navijackim ocima. Treba se malo staviti u Krupinu situaciju. Zasto bi ti dao igraca za neke "carlame" i na "dodjem ti", kad ga lijepo mozes unovciti. Ti procenti i ostalo su veliko gatanje. Ode igrac dzabe i ti popusis sto milja ili makar onu naknadu za treniranje. Ko mi sa Sehom i procentima, naknadama od Stile (a svako je ocekivo da ce praviti milionske transfere) Isto je bilo i sa Memisevicem. Nerealno gledamo.

Jbg prodajes dobro auto na piku i javi ti se lik sa pitanjem mozel golf trica i jos para? I javi se neko ko ce kesirati koliko ti trazis. Izbor je lagan.
Zadnja izmjena: Grbavica, dana/u čet jun 08, 2017 1:50 am, ukupno mijenjano 1 put.

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet jun 08, 2017 1:50 am

Kontaktirali su nasi Krupu za Vukotica, to sam i spominjao prije mjesec dana najmanje, traze 200 milja maraka. Ako imaju tu ponudu iz Turske, mozes ti njima dati i 50% procenta od sljedeceg transfera, ali kakve koristi. Svakom je draza para. Vukoticu drag Zeljo, sve je to fino, ali on im je najvrijedniji eksponat. Isto kao sto je bio Memisevic u Radniku, i njemu drag Zeljo, ali dzaba. Pa i ja bi otisao u Holandiju na njegovom mjestu, a i Radniku dobro, dobili pare.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Brkoo
Kontakt:

čet jun 08, 2017 1:55 am

Navalili na Vukotica kao da je najbolji stoper na svijetu. Srdjan Babic deset puta bolji igrac od njega, momak se nije snasao u Spaniji, bolje njemu dati 100-150hiljada eura godisnju platu jer ces ga kasnije dobro unovciti nego davati Krupi toliko za Vukotica..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

dell21
Kontakt:

čet jun 08, 2017 2:00 am

Brkoo je napisao/la:
Navalili na Vukotica kao da je najbolji stoper na svijetu. Srdjan Babic deset puta bolji igrac od njega, momak se nije snasao u Spaniji, bolje njemu dati 100 hiljada eura godisnju platu jer ces ga kasnije dobro unovciti nego davati Krupi toliko za Vukotica..
Tako je, ima dosta igrača vani koji su avion za našu ligu koji bi igrali za te novce koje bi mi dali za otkup ugovora + plata tog igrača kojeg bi kupili.

Rambo_Amadeus
Kontakt:

čet jun 08, 2017 2:02 am

Tjerali ste Deju, da se Dejo pita, sve bi zelje foruma bile ispunjene :P
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Shortyy1921

čet jun 08, 2017 2:08 am

Miro objavio sliku sa Vedatarom prije 4h nije humano ljudi kolko ga raja moli da ostane!
Jednom Željezničar,uvijek Željezničar ! - I.O.

Ajzea
Kontakt:

čet jun 08, 2017 2:11 am

Shortyy1921 je napisao/la:
Miro objavio sliku sa Vedatarom prije 4h nije humano ljudi kolko ga raja moli da ostane!
Zalosno, jadno, ispod casti..
Samo se brukamo.

Jaozinho22

čet jun 08, 2017 2:12 am

Brkoo je napisao/la:
Navalili na Vukotica kao da je najbolji stoper na svijetu. Srdjan Babic deset puta bolji igrac od njega, momak se nije snasao u Spaniji, bolje njemu dati 100-150hiljada eura godisnju platu jer ces ga kasnije dobro unovciti nego davati Krupi toliko za Vukotica..
Uu al si ovog izvukao Brkati majstore, svaka čast. Na njega sam potpuno zaboravio...
Mada je po meni jos uvijek nerealan.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Pinkii
Kontakt:

čet jun 08, 2017 2:16 am

Sad su i Sinisi poceli pisati ispod svake slike da ostane.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 08, 2017 2:17 am

čet jun 08, 2017 2:12 am
Brkoo je napisao/la:
Uu al si ovog izvukao Brkati majstore, svaka čast. Na njega sam potpuno zaboravio...
Mada je po meni jos uvijek nerealan.
Mogli smo i Katai-a na posudbu :ganja:
Ali brkoo prati ove nekadasnje zvijezde JSL :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Shortyy1921

čet jun 08, 2017 2:17 am

Ajzea je napisao/la:
čet jun 08, 2017 2:11 am
Samo se brukamo.
Ma bezobrazluk , iskreno koda niko od nas nebi volio eto da ostane, ne treba nikog molit da ostane neka ide ako mu se ide , sretno mu bilo i hvala mu za sve sto je uradio za nas klub !
Jednom Željezničar,uvijek Željezničar ! - I.O.

salle86
Kontakt:

čet jun 08, 2017 2:19 am

Brkoo je napisao/la:
slabo raja računa
nek je vukotiću plata 3 milje, na godinu 36 plus ovih 150 je 186
te pare nama trebaju da miro potpiše novi ugovor
pa šta je eto realno pametnije ?
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 08, 2017 2:22 am

salle86 je napisao/la:
čet jun 08, 2017 2:19 am
Brkoo je napisao/la:
slabo raja računa
nek je vukotiću plata 3 milje, na godinu 36 plus ovih 150 je 186
te pare nama trebaju da miro potpiše novi ugovor
pa šta je eto realno pametnije ?
U tom poredjenju opet je Vukotic prioritet. Radi godina i buduceg transfera. Dok, ruku na srce, Miroslava ovakvih u Europi ima kamara, i ne bi mogli uzeti velike pare koliko bi za Vukotica.
Dalje, desnih krila uvijek kamara ima, i puno je lakse naci zamjenu dostojnu, nego naci stopera kakav jw Vukotic ili Memisevic.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Reha1921
Kontakt:

čet jun 08, 2017 2:22 am

Jes lud ovaj Sinisa Bokacini mu napisao ostani keru ovaj odg.alo govno zabarsko **** te berluskoni kakav komad budale je Sinisa :D

Grbavica
Kontakt:

FK Željezničar

čet jun 08, 2017 2:31 am

Ajzea je napisao/la:
Samo se brukamo.
Amar Osim je otiso nisu ga ovoliko molili da ostane. Porediti njih dvojicu je nemoguce. Imajte dostojanstva ljudi moji, Zeljo je starac od skoro sto ljeta, haman ima godina ko model, i prezivio je odlaske i boljih igraca od Miroslava.
Prezivljavalo se i prezivljavace se :D

I ne kontam sto ga ljudi toliko dizu samo jer je zaradjivo te pare koje je primo, a na kraju nije htio da produzi ugovor da se makar simbolicno zahvali Zelji sto mu je ozivio karijeru i vratio ga u repku. Al eto.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.

Prijava