Ali da ga ne ceramo ko oni SMLeBlue je napisao/la: ↑ned jun 04, 2017 10:26 pmFK Sarajevo je uradio zanimljivu stvar sto se tice skautinga. Angazovali su bivseg igraca Sejmona Milosevica, i uspio im je da dovede 3 kvalitetna igraca koja igraju ili su igrali za prvi tim. Ovde mislim na Cimirota, Mihojevica, i Andjusica. Jedan trenutno igra za A rep, a druga dva su clanovi u21. Mislim da bi i mi trebali tako nesto slicno uraditi, da jedan bivsi nas igrac obavlja tu poziciju. Mislim da se moze napraviti pozitivnih rezultata sa relativno malo resursa.
Jeste, 8:0 čini mi sePlava Porodica je napisao/la: ↑ned jun 04, 2017 9:39 pmJe li nas ono Zvezda prosle godine natamburala 7-8 razlike... Ili sam ja pomijesao?!FaraonTM je napisao/la: ↑ned jun 04, 2017 9:16 pmNe znam je li neko pisao, halalite ako jeste.
Uglavnom, prekosutra počinje već tradicionalni "Turnir prijateljstva" u Bijelinji odnosno u Etno selu Stanišići. Naš Željo je u grupi sa Spartakom iz Subotice, OFK Beogradom i zagrebačkim Dinamom.
Već prekosutra, prvi dan turnira, igramo protiv Dinama, prenos na SK 1 u 13:45h![]()
Bravo majstore...djoxxx1921 je napisao/la:Nismo nikad imali vise neprijatelja nego sad? Sasvim logicno. I dok je tako, dobro je. Godinama su ovaj klub muzli raznorazni lesinari (inace ih licno poznajem dosta).. obicni paraziti koji su godinama bili u i oko kluba, muzli ga na raznorazne nacine. Dosta ove raje to zna. Onaj snimak i one psovke Lendricu, one najsocnije, neko je mislim i prepoznao glas, a znam i ja dobro ko je i sta je. I znam zbog cega i sto... takvih je hiljadu. Navodim samo taj primjer. Cekaju samo pogodan trenutak i pocnu se izvlacit iz rupa ko glodari. Rastjerani su, skidam kapu misketu i ostalima. Nema vise krave zvane zeljo. Na*ebem im se mame svima..
tm8782 je napisao/la: ↑ned jun 04, 2017 10:45 pmBravo majstore...djoxxx1921 je napisao/la:Nismo nikad imali vise neprijatelja nego sad? Sasvim logicno. I dok je tako, dobro je. Godinama su ovaj klub muzli raznorazni lesinari (inace ih licno poznajem dosta).. obicni paraziti koji su godinama bili u i oko kluba, muzli ga na raznorazne nacine. Dosta ove raje to zna. Onaj snimak i one psovke Lendricu, one najsocnije, neko je mislim i prepoznao glas, a znam i ja dobro ko je i sta je. I znam zbog cega i sto... takvih je hiljadu. Navodim samo taj primjer. Cekaju samo pogodan trenutak i pocnu se izvlacit iz rupa ko glodari. Rastjerani su, skidam kapu misketu i ostalima. Nema vise krave zvane zeljo. Na*ebem im se mame svima..
Poslano sa mog UniverseTap koristeći Tapatalk
Da znaš čitati, znao bi ko jeModel1964 je napisao/la: ↑ned jun 04, 2017 10:54 pmtm8782 je napisao/la: ↑ned jun 04, 2017 10:45 pmBravo majstore...djoxxx1921 je napisao/la:Nismo nikad imali vise neprijatelja nego sad? Sasvim logicno. I dok je tako, dobro je. Godinama su ovaj klub muzli raznorazni lesinari (inace ih licno poznajem dosta).. obicni paraziti koji su godinama bili u i oko kluba, muzli ga na raznorazne nacine. Dosta ove raje to zna. Onaj snimak i one psovke Lendricu, one najsocnije, neko je mislim i prepoznao glas, a znam i ja dobro ko je i sta je. I znam zbog cega i sto... takvih je hiljadu. Navodim samo taj primjer. Cekaju samo pogodan trenutak i pocnu se izvlacit iz rupa ko glodari. Rastjerani su, skidam kapu misketu i ostalima. Nema vise krave zvane zeljo. Na*ebem im se mame svima..
Hajde recite nama, rasvjetlite nas, ciji je to glas,
Ja da znan razbubo bih po svim medijima. Ocrnio bih ga i natjerao na emigraciju.
Pošto sam nepismen
Bolan nama predjednik skupstine samo prestane dolaziti u klub.Halo to trebA krivicno gonit.tm8782 je napisao/la: ↑ned jun 04, 2017 10:45 pmBravo majstore...djoxxx1921 je napisao/la:Nismo nikad imali vise neprijatelja nego sad? Sasvim logicno. I dok je tako, dobro je. Godinama su ovaj klub muzli raznorazni lesinari (inace ih licno poznajem dosta).. obicni paraziti koji su godinama bili u i oko kluba, muzli ga na raznorazne nacine. Dosta ove raje to zna. Onaj snimak i one psovke Lendricu, one najsocnije, neko je mislim i prepoznao glas, a znam i ja dobro ko je i sta je. I znam zbog cega i sto... takvih je hiljadu. Navodim samo taj primjer. Cekaju samo pogodan trenutak i pocnu se izvlacit iz rupa ko glodari. Rastjerani su, skidam kapu misketu i ostalima. Nema vise krave zvane zeljo. Na*ebem im se mame svima..
Hvala ti, da znam da ne gledamFaraonTM je napisao/la: ↑ned jun 04, 2017 10:41 pmJeste, 8:0 čini mi sePlava Porodica je napisao/la: ↑ned jun 04, 2017 9:39 pmJe li nas ono Zvezda prosle godine natamburala 7-8 razlike... Ili sam ja pomijesao?!FaraonTM je napisao/la: ↑ned jun 04, 2017 9:16 pmNe znam je li neko pisao, halalite ako jeste.
Uglavnom, prekosutra počinje već tradicionalni "Turnir prijateljstva" u Bijelinji odnosno u Etno selu Stanišići. Naš Željo je u grupi sa Spartakom iz Subotice, OFK Beogradom i zagrebačkim Dinamom.
Već prekosutra, prvi dan turnira, igramo protiv Dinama, prenos na SK 1 u 13:45h![]()
![]()