Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Dolina
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 31, 2017 10:26 pm

ChWilla je napisao/la:
sri maj 31, 2017 10:20 pm
obzirom na način na koji je izgubljena titula, koji je manje-više bez presedana kod nas...ja sam posjetom protiv radnika bio pozitivno šokiran.
nada umire posljednja
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

psihopata
Kontakt:

GoodisonPark je napisao/la:
sri maj 31, 2017 9:01 pm
psihopata je napisao/la:
sri maj 31, 2017 8:43 pm
znaci neko nesto posumnja i odma treba dokaze na sto,pa nije to rekao sipi,nego ovdje na forumu,zabranjeno je izgleda i razmisljati o mogucnostima koje su samo u ovoj drzavi moguce,drzava najvecih prevaranata i sisaca motke....nego imate li dokaze da su pitari namjestili svoju titulu?ima li sisoje dokaze za 20 milja i aferu punac?imate li dokaze da je kupljen sudija u bijeljini?a prvi ste u redu kad to treba spomenuti,koje licemjerstvo......
Nije jedan forumaš ovdje došao i počeo priču kako su pitari namjestili titulu a ostali ga blijedo gledali, to je prvi uradio JAVNO Azmir Husić.

Dokaz kupljenog sudije je lični nalog i insistiranje Beusa da sudija iz Gruda može suditi gore. Isti je bivši predsjednik Međugoraca i dokazani kriminalac, u ostalom ta priča je potekla iz medija ne sa ovog foruma..

Ovo što Morzhi radi je čista kleveta jer nikad niko nije spomenuo Ćenana u tom kontekstu pa da bi se sad ovdje raspredala priča o tome.

Pomješao si kruške i jabuke..
nije na ovom forumu,zato sto tada niko nije bio ovdje,ali se na drugim forumima itekako osporavala pitarska titula samo ti ili ne znas ili se pravis da ne znas(crveni,penali,golovi iz ofsajda..itd),vecina je govorila da je kupljena,bez dokaza naravno,sisoje je tek kasnije dolio ulje na vatru.....kao i svaka nasa sto je osporavana i kupljena,opet bez dokaza.

ti si znaci cuo beusa da to govori i insistira ili ti je izvor clanak na nekom portalu i izjava clana saveza koji zeli biti anoniman?mozes li dokazati da se to uopste desilo i da nije kleveta?

nije bitno jel istina ili laz,bitno je da ste ga coporativno napali zato sto vam ne odgovara njegovo misljenje,a kakvih se sve gluposti i lazi ovdje napise pa to sve bude kao neka sala za odabranu forumsku elitu,a bude smijesno za dobiti enterokolitis....

dobio sam dobru marmeladu.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Model1964

sri maj 31, 2017 10:27 pm

starigrad je napisao/la:
sri maj 31, 2017 10:18 pm
sto @storm rece, istina o prosjeku je, vjerovatno, negdje na sredini.

meni je uocljivija jedna druga stvar, a tice se trenutne ankete. protiv radnika se vidjelo koliko losi rezultati i igre uticu na posjetu. da smo pobjedili u krupi ili uzeli bod na kosevu, protiv radnika bi se trazila karta vise. ovako, pad posjete i ispod prosjeka.

prema tome, a to je moj stav odavno, bez igre koja ce privuci gledaoce, bez rezultata na terenu i borbe za titulu prvenstva i kupa, dzaba nam i pticije gnijezdo, zjapit ce, vise nego, poluprazno. evo, sta mislite, konkretno protiv radnika, koliko bi manje gledalaca bilo da nije bilo istoka? ja mislim da se taj broj ne bi ni primjetio.

ovim nemam namjeru reci da se ne treba graditi, cak, naprotiv. ali se mora, istovremeno, maksimalno ozbiljno raditi i na sportskom planu i da se plodovi tog rada vide. ovo sto se prica da ce neko halaliti godine bez titula, naustrb izgradnje, postujem, ali to kod velike vecine ne prolazi, a, dokaz za to je, opet, zadnja utakmica protiv radnika.
Ovo ponavljaju realni navijaci od kada su pocele price o halalu ako se istok izgradi.
Nema halala ni Slavki ni igracima.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Hadzijalagic
Kontakt:

Izgradimo jug i imacemo bar na otvaranju istog 15000 :D
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

djoxxx1921
Kontakt:

Amidza je napisao/la:
sri maj 31, 2017 10:24 pm
Amidza je napisao/la:
sri maj 31, 2017 9:13 pm
Pise govnogovno da smo kontaktirali Jasarevica, ali:
Plavi sa Grbavice u prvoj rundi pregovora nisu bili korektni, odnosno kako saznajemo nisu ponudili novce za otkup ugovora.
:rofl1:

Znaju li oni ista mimo foruma? Hajmo napravit neku akciju trolanja medija i pisat jedan dan da dovodimo Balotelija npr. Da vidimo koliko ce portala to objavit.
Vidjeli i oni ovaj post i promijenili "korektni" u "konkretni".

Pa ne gumo da vjerujem.

Poyy za redakciju

:rofl1:
Kakvi retardi :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:

Ajzea
Kontakt:

sri maj 31, 2017 10:28 pm

ChWilla je napisao/la:
sri maj 31, 2017 10:20 pm
obzirom na način na koji je izgubljena titula, koji je manje-više bez presedana kod nas...ja sam posjetom protiv radnika bio pozitivno šokiran.
Definitivno..

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri maj 31, 2017 10:31 pm

Inat.

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 31, 2017 10:33 pm

Minjore je napisao/la:
sri maj 31, 2017 10:31 pm
Inat.
Tačno tako. Nikad više pokislih faca nisam vidio na putu prema stadionu ali opet je raja došla, zbog Želje..
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri maj 31, 2017 10:33 pm

Ko je jos danas bio produktivniji zbog manjka boom-ova?

ChWilla
Kontakt:

sri maj 31, 2017 10:34 pm

jasno je da u ionako očajnoj ligi, posjeta neće biti dobra ako se njen najtrofejniji klub ne bori za vrh i ne igra dobro bar za tu ligu. to ne treba posebno govoriti, to nema veze jedino kod nijemaca i engleza, a svugdje drugo ima.

međutim gradnja stadiona je jedan od segmenata za napredak kluba generalno. za malo više od godine, od kultnog stadiona u stanju raspadanja mi smo dobili kultni stadion u vrlo solidnom stanju za balkanske uslove. kad nekome ko inače ne ide kažeš - hajmo na stadion, da stadion stvarno liči na stadion. banaliziram, ali ovako je najkraće reći. da on ne ograjiše još i zbog stanja stadiona u korovu, dijelovima koji se obrušavaju, zbog "nenatkrivenog zapada" i slično. već samo zbog igre na terenu :rofl:
gradi željo boli te *****

Okolele
Kontakt:

sri maj 31, 2017 10:37 pm

Vise igraca iz nase skole u finalu kupa Turske nego u prvom timu Željezničara
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

psihopata
Kontakt:

sri maj 31, 2017 10:41 pm

nadam se da sljedece sezone necemo biti na prvom mjestu u toku sezone jer to igracima i treneru najtrofejnijeg kluba u drzavi stvara preveliki prtisak i breme,bolje sa 3. ili 4. mjesta vrebati priliku i u zadnjem kolu pokusati osvojiti titulu ako nam se poklope rezultati....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Model1964

sri maj 31, 2017 10:42 pm

Doktore
Ograjisali smo momacki sa igrom i da je "Vanda Metropolitano" u pitanju.
Još me sve boli ko da me je kombi na Budakovicima zvekno.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ChWilla
Kontakt:

sri maj 31, 2017 10:46 pm

starigrad je napisao/la:
sri maj 31, 2017 10:40 pm
ChWilla je napisao/la:
sri maj 31, 2017 10:34 pm
jasno je da u ionako očajnoj ligi, posjeta neće biti dobra ako se njen najtrofejniji klub ne bori za vrh i ne igra dobro bar za tu ligu. to ne treba posebno govoriti, to nema veze jedino kod nijemaca i engleza, a svugdje drugo ima.

međutim gradnja stadiona je jedan od segmenata za napredak kluba generalno. za malo više od godine, od kultnog stadiona u stanju raspadanja mi smo dobili kultni stadion u vrlo solidnom stanju za balkanske uslove. kad nekome ko inače ne ide kažeš - hajmo na stadion, da stadion stvarno liči na stadion. banaliziram, ali ovako je najkraće reći. da on ne ograjiše još i zbog stanja stadiona u korovu, dijelovima koji se obrušavaju, zbog "nenatkrivenog zapada" i slično. već samo zbog igre na terenu :rofl:
e, na takav "rusevan" stadion, kada se igralo za nesto, dolazili su navijaci i simpatizeri u rekordnim brojevima. samo neki od primjera: u daljoj proslosti, protiv zvezde 3:0 ili videoton revans. u blizoj proslosti protiv borca u prvenstvu 4:2 i u kupu 2:2. kad smo igrali za sredinu tabele. vecu povrsinu zauzimao transparent "ostalo je samo ime", nego prostor koji bi zauzeli navijaci prisutni na tekmi, kada bi stali rame uz rame.

da ne ostanem nedorecen :rofl1:
a onda odeš na tekmu protiv tog istog borca godinu poslije, kad su oni proslavili titulu na grbavici...ali smo i mi uoči te utakmice još imali šanse. pa onda gledaš kako se posjeta na svakoj sljedećoj proslavi titule dalje smanjivala. znači nije sve ni u samom rezultatu. kako sam pisao više puta, kod nas je najvažniji osjećaj mase da "ide na bolje"...gdje se on i ne mora pokazati tačnim. u pravilu, veća će posjeta biti kad se nakon lošijeg početka ukaže šansa da se napadne titula, nego kad si od početka u vrhu. i na proslavu treće titule u četiri godine dođe ti sedam hiljada ljudi. jer nije došao iskorak u drugim segmentima, ni u evropi, a ekipa je bila slabija i igrala slabije nego godinu prije toga.
gradi željo boli te *****

FaraonTM
Kontakt:

sri maj 31, 2017 10:47 pm

Nadam se da ćemo, konačno nakon tri sezone, u novu sezonu ući sa pobjedama, a ne da se odmah nakon prvih 6,7 kola halalimo sa titulom. I onda kasnije ganjamo, padamo, dižemo se, pa opet padamo, pa se opet dižemo, emotivno se praznimo, uglavnom zayebano je kada haman konstantno loviš to prvo mjesto, a najtrofejniji si klub i uvijek moraš ići na titulu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Plava Porodica
Kontakt:

sri maj 31, 2017 10:52 pm

To sinaneee
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

heisenberg
Kontakt:

sri maj 31, 2017 10:53 pm

Ovaj Sinanov portal je *urac obicni.. slagali su 5 stvari za nas u 5 dana

za penale za Musu
za odnos Lendric-Petrovic
za odlazak Crnova
pa za Bekricevu platu
i sad ova glupost da su nasi pricali sa Osimom, a prije 3 dana Petrovic dobio podrsku
Zadnja izmjena: heisenberg, dana/u sri maj 31, 2017 10:56 pm, ukupno mijenjano 1 put.

GoodisonPark
Kontakt:

sri maj 31, 2017 10:54 pm

psihopata je napisao/la:
psihopata je napisao/la:
sri maj 31, 2017 8:43 pm
znaci neko nesto posumnja i odma treba dokaze na sto,pa nije to rekao sipi,nego ovdje na forumu,zabranjeno je izgleda i razmisljati o mogucnostima koje su samo u ovoj drzavi moguce,drzava najvecih prevaranata i sisaca motke....nego imate li dokaze da su pitari namjestili svoju titulu?ima li sisoje dokaze za 20 milja i aferu punac?imate li dokaze da je kupljen sudija u bijeljini?a prvi ste u redu kad to treba spomenuti,koje licemjerstvo......
Nije jedan forumaš ovdje došao i počeo priču kako su pitari namjestili titulu a ostali ga blijedo gledali, to je prvi uradio JAVNO Azmir Husić.

Dokaz kupljenog sudije je lični nalog i insistiranje Beusa da sudija iz Gruda može suditi gore. Isti je bivši predsjednik Međugoraca i dokazani kriminalac, u ostalom ta priča je potekla iz medija ne sa ovog foruma..

Ovo što Morzhi radi je čista kleveta jer nikad niko nije spomenuo Ćenana u tom kontekstu pa da bi se sad ovdje raspredala priča o tome.

nije na ovom forumu,zato sto tada niko nije bio ovdje,ali se na drugim forumima itekako osporavala pitarska titula samo ti ili ne znas ili se pravis da ne znas(crveni,penali,golovi iz ofsajda..itd),vecina je govorila da je kupljena,bez dokaza naravno,sisoje je tek kasnije dolio ulje na vatru.....kao i svaka nasa sto je osporavana i kupljena,opet bez dokaza.

ti si znaci cuo beusa da to govori i insistira ili ti je izvor clanak na nekom portalu i izjava clana saveza koji zeli biti anoniman?mozes li dokazati da se to uopste desilo i da nije kleveta?

nije bitno jel istina ili laz,bitno je da ste ga coporativno napali zato sto vam ne odgovara njegovo misljenje,a kakvih se sve gluposti i lazi ovdje napise pa to sve bude kao neka sala za odabranu forumsku elitu,a bude smijesno za dobiti enterokolitis....

Vidi nešto, Pitari optužuju Želju za namještanje ili obrnuto, Torcida optužuje Dinamo cijela Italija optužuje Juventus itd.. Ako sudije griješe u nečiju korist odmah se tu pojavi sumnja u neregularnost pa se o tome raspravlja na forumu..

Što se tiče Beusa neki portal to objavi i ide diskusija na forumu, u prilog toj tvrdnji ide i smiješan penal u zadnjim trenucima utakmice u Bijeljini..

Što se tiče Ćenana nije to samo onako diskusija ugrađuje li se ili ne, već je riječ o sportskom direktoru FKŽ koji je direktno prozvan ne od portala ne od anonimnog izvora već od forumaša čisto na osnovu njegovih ličnih kreditnih dugovanja.

Nemam ja razlog da branim Ćenana niti bilo koga drugog, ovo bi isto pisao bez obzira ko je u pitanju. Što se tiče njegovih sposobnosti kao SD o tome možemo pričati koliko hoćeš, da li dobro radi ili ne radi, da li treba biti na toj poziciji ili ne!? Ali optuživati čovjeka da krade direktno na račun Željezničara to je isto kao da uzima od tebe, od mene ili bilo koga od nas ovdje.. Nećemo o tome valjda mahalati.. Rukovodeće strukture u našem klubu imaju sigurno tačan uvid ko šta radi i kako radi. Budimo realni.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 31, 2017 11:06 pm

psihopata je napisao/la:

Vidi nešto, Pitari optužuju Želju za namještanje ili obrnuto, Torcida optužuje Dinamo cijela Italija optužuje Juventus itd.. Ako sudije griješe u nečiju korist odmah se tu pojavi sumnja u neregularnost pa se o tome raspravlja na forumu..

Što se tiče Beusa neki portal to objavi i ide diskusija na forumu, u prilog toj tvrdnji ide i smiješan penal u zadnjim trenucima utakmice u Bijeljini..

Što se tiče Ćenana nije to samo onako diskusija ugrađuje li se ili ne, već je riječ o sportskom direktoru FKŽ koji je direktno prozvan ne od portala ne od anonimnog izvora već od forumaša čisto na osnovu njegovih ličnih kreditnih dugovanja.

Nemam ja razlog da branim Ćenana niti bilo koga drugog, ovo bi isto pisao bez obzira ko je u pitanju. Što se tiče njegovih sposobnosti kao SD o tome možemo pričati koliko hoćeš, da li dobro radi ili ne radi, da li treba biti na toj poziciji ili ne!? Ali optuživati čovjeka da krade direktno na račun Željezničara to je isto kao da uzima od tebe, od mene ili bilo koga od nas ovdje.. Nećemo o tome valjda mahalati.. Rukovodeće strukture u našem klubu imaju sigurno tačan uvid ko šta radi i kako radi. Budimo realni.
Jesam li napisao da "krade direktno na račun Željezničara", ili da postoji mogućnost da uzme od igrača dio od "na ruke", dio od plata i dio od otpremnine? Evo ja naravno ne mogu dokazati da uzima od havera fudbalera kojeg progura u Želju pod stare dane, ali hajde ti dokaži da ne uzima.

Plava Porodica
Kontakt:

sri maj 31, 2017 11:08 pm

Sesar ga vodi na iftar
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

Prijava