Je li Piric
Ma pranje prijatelju. Realno nece ni zvanicna stranica u najavi utakmice napisat eto dodjite na tekmu iako smo usrali i sefa i stanicu. Povlaci se istok, povlace se evropske utakmice na Grbavici... I na ovom forumu se lagano pegla situacija, izvlace se neke tabele od kako je Slavko dosao, smiruje se situacija. Nema potrebe, znamo svi i gdje smo bili i gdje smo dosli i sta nismo iskoristili. Sezona kao takva nije uspjesna, ali cemo biti na Grbavici i danas.Brkoo je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 12:05 pmNe znam samo jesu li ljudi koji vode zvanicnu stranicu kluba bezobrazni ili je nesto drugo u pitanju. Isto kao da se radi o Radniku pa eto izborili smo evropu, sve je bajno i krasno. Sezona ne moze biti nevjerovatna jer necemo nista osvojiti. Sezona moze biti nevjerovatna za Celik jer su se spasili od ispadanja ili za Siroki jer su uprkos tome sto su igrali ligu za opstanak osvojili kup i obezbjedili nastup u evropi. Za mene je sezona uzasna, kratko i jasno..
Leon_Professional je napisao/la: ↑ned maj 28, 2017 12:24 pmNaoruzajte se strpljenjem, nema danas nista od pobjede. Ove sezone smo ih dobili 4 puta, 1 remi, za njihov "dobar" rezultat nikad bolje vrijeme.
Al zamislite Zrinjski dobije crveni rano. Mi vodimo, oni X i opet im svira onakav penal u 90.
Ja bi otisao do Pekica i zaduzio lopatu i ugradio bi se u temelje novog juga.