Ja nemam nikakve druge zamisli!
Eto ja kazem da prolazimo, mozemo se vec poceti spremati za drugo pretkolo
ma zato sam ja i puko onako u startuLeon_Professional je napisao/la: ↑sub maj 27, 2017 4:07 pmsalle86 je napisao/la: ↑sub maj 27, 2017 4:01 pmhttp://sport1.ba/evropska-takmicenja/ue ... zone/70476Leon_Professional je napisao/la: ↑sub maj 27, 2017 3:48 pm
Ne razmisljam, reko sam ti.
Samo nisam znao koliko prvak dobija novca.
Sto se tih pretkola tice to je jasno odavno. Samo ne znam hocemo li mi proci opet u 3. pretkolo pa da uzmemo milion i 200.
@ChWilla, ovdje opet ne pise kolko prvak dobije.![]()
Pretkola znam, ako ista znam s FM onda to znam![]()
eto najpreciznije, da smo prvi dobili bi 550k eurića plus nekih 100k eurića što od karti, prenosa itd
kao NE-prvi dobićemo 630k eurića ako ponovimo europu kao sa odovićem, te plus nekih 300k eura od karti, prenosa i sl, što ispadne 930k, ili po pretkolu nekih 300k
okreni obrni, bar još ove sezone sa financijske tačke isto ti dođe bio prvak ili ne, s tim da možeš i bolje financijski proći kao ne prvak![]()
Sale, to mi je sve jasno. Sve ok, sve to stoji. To znam sada.
Samo zabuna je bila, koliko direktno dobijes samo od osvajanja titule. Vidio si da u onom clanku pise SAMO osvajanjem dobijes 500 hiljada, sto je meni impliciralo da to dobijes kao prvak lige, kao nagrada jer si osvojio, bez racunanja pretkola.
Svakako da cemo vise uzet ako udjemo u 3. pretkolo EL, jer nasi klubovi 3. pretkolu LP ne mogu prici nikako.