pet maj 26, 2017 7:09 pm
Svi mi strucnjaci, matematicari, fizicari... Izmisljamo toplu vodu, vako ga nako ga. Zar je toliko tesko bacit oko na malo "uspjesnije"? Ne moramo daleko, evo do Beograda.. Partizan ubi, vezna linija, djeca. Kosovic 22 god, Jankovic 21, a melju.. Al zato su ljudi doveli Evertona koji je kapitalac, trci i pokriva terena za dvojicu i zato ova djeca pored njega igraju fenomenalno. Napreduju, sticu iskustvo, ovaj kupi greske, cupa, bukvalno ih vodi za rukice. A mi od Jovana da nesto ocekujemo slicno, koji po utakmici pokloni 7 kontri protivniku? Pa onda ljudi doveli Leonarda, moze lijevo, moze desno, moze spica, moze iza spica, rijesi dva derbia, pravi razliku cijelu sezonu, zabije 20+ golova, namjesti 10.. Sta mi da ocekujemo od Zakarica, gol aut zagradit ne moze? Kako da guramo djecu u ekipu sa ovim polufudbalerima kojih 70% ne zasluzuje dres Viteza? Nama stranac Stojanovic, pa suvisno je bilo sta pricati.. Problem dovesti 4 igraca, u pravom smislu rijeci "igraca", ako ih nema ovdje, ima vani, pa oko njih graditi tim, gurati djecu, da stasaju, napreduju, naviknu na seniorski fudbal.. Jel ocekivati da se da prilika Osmankovicu na toj osjetljivoj poziciji u paru sa sindikalcem ili Kerlom? Pa tom momku treba neko ko ce ispraviti neki njegov nedostatak, gresku, kretnju, naucit ga nesto