Bosnia je napisao/la: ↑čet maj 25, 2017 9:08 pm
exbabilon je napisao/la: ↑čet maj 25, 2017 9:05 pm
E vala ako Subic dodje i bude promasaj, ja vise nikad necu pozelit nijednog igraca da dodje. Tacno sam misljenja da on ni prije ni sad ne moze i nece biti fula, nego ogroman korak naprijed.
Zasto bi Subic bio neko veliko pojacanje? Ako je nedovoljno dobar za Partizan zasto bi bio extra u Zelji?
Moze pojacati konkurenciju ili biti malo bolji od sadasnjeg lijevog beka, ali da je neka igracina pokazao bi on to do sada
Ma niko nije pojacanje dok to ne dokaze na terenu. Drugo, vise je moja licna zelja Subic u zadnjih par prelaznih rokova, jer je momak samo protiv nas imao par prodora gdje tacno vidis da nijedan drugi bek u ligi to nije mogao. Doslovno se cinio kao Marcelo za ovu nasu ligu u nekim utakmicama. Zasto nije uspio u Partizanu ne znam, vjerovatno jaka konkurencija, evo gledam ljudi su platili 250k eura za nekog lijevog beka koji je odigrao citavu sezonu i to je to, i od Subica ima boljih. I uz to sve, igra najdeficitarniju poziciju u ekipi gdje su prodefilovali najveci panjevi u zadnjih par godina, tako da bi i malo bolji panj bio korak naprijed, a pogotovo Subic.