@plava porodica je sve fino elaborirao. Ja bih rekao ukratko da nemamo kvalitet, da nemamo kvalitet ni na klupi+ manjak karaktera i muda i eto ekipe koja ne vrijedi, koja ne zaslužuje. Ini koji relativiziraju ulogu trenera zaista pretjeruju jer su stvari jasne:
- Trener je odgovoran za odabir igraca i rotaciju. odabir se sveo na istih 11, rotacija dakle ne postoji
- trener je odgovoran za timski duh i hemiju u svlačionici. Jasno je da toga nema. On to ne zna, čini mi se djelom i zbog toga sto nije mangup (dojam na osnovu ni izjava)
- trener je odgovoran za razvijanje i rast igračkog kadra. Iako izuzetno limitirana ekipa, oni su ovu polusezonu odigrali po brojevima na dobar način. Ipak, gotovo svaka tekma je bila patnja. Al bas patnja. Unatoč lošim partijama 3 stopera, često i Siniše stevanivica, skandaloznim partijama srednjeg reda (osim zebe koji je na rutinu donio min 6 bodova sa strane) i naravno Miroslava stevanivica i očigledno bezobraznog pristupa i povremeno jako loše igre našeg centarfora (na forsiranje i trpljenje mi je jasno zbog transfera) - igrači su se mijenjali samo kada nije bilo izbora. dakle: manjak muda, bojim se i znanja. Nije promoviran mladi stoper, zerić niti se "vratio" radinovic a bojim se da se lako odustalo od Muse. Sve mi ti govori da trener nema viziju i da je veliki oportunista. Čak i u ovoj ligi se to na kraju kazni. Dakle, nije razvio ni jednog igrača a podigao je formu veci i to je nj najveći plus
- trener postavlja igru. Ovaj trener je staromodan. Ovog trenera su nadigrali i janjos i Sablića, psihička priprema pred krupu, derbi i TZ je 0
- trener odgovara za sve navedeno i rezultat. Ovaj trener ima nekakav rezultat ali smatram da je amar fino objasnio na source kad je govorio o tome da je dodao na vakat u nas klub.
Zaključak: trener je bas tanak. Ekipa je bas bas igrački i karakterno tanka. Osim vece, stevanivica (kao back up beka), bogicevica (kao 3 ili 4 stopera), blagojevica, stanica (kao back upa), zakarica, Crnova, zebe (dozirana minutaža ali i mogući problem zbog toga), Miroslava stevanivica

i naših juniora ne bih nikoga!!! Ostavio u timu.
Uprava je u problemu. Branite koliko hoćete odluku da se nastavi sa Petrovicem ali se bojim da neće na dobro. Nama treba jak bas jak trener i karakter. Ne prizivam amara, nadam se nekom se strane ili Marinoviću. Ne smijemo pogriješiti ovaj put jer bi onda fakat mogli biti u problemu. Ja ne bih spremao ekipu za Evropu već za napad na titulu naredne sezone. Idemo dalje, idemo jako