Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

south side
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 25, 2017 1:15 pm

Sreča pa ovi iz uprave dođoše tobe da vise neslušaju forum nego sagledaju sta je u ovom trenutku najbolje za klub.Slavko ostaje 100%
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Vrag

čet maj 25, 2017 1:17 pm

arctg je napisao/la:
čet maj 25, 2017 10:56 am
Vrag je napisao/la:
čet maj 25, 2017 10:46 am
Trazio je igrace dobio ih je. Trazio je sirinu zbog rotacije neko vidio tu rotaciju ? Trazio je da vodi pripreme mi smo najnespremnija ekipa u lp. Drzao najboljeg stopera na klupi, a Kerla mu igrao. I nije Kerla samo kriv za penal na derbiju. Napretka u igri nema, ali nikakvog. Nije ga bilo citave sezone. Limitiran je trener, sve mu se svodi na isto.Mislim da dovoljno govori da je nasa najbolja odigrana utakmica pod vodstvom Kostica. I nije istina da nije mogao ubaciti mladog igraca, mogao je ali jednostavno nece. I sada cemo se boriti za titulu i evropu. I opet cemo ne moze dijete boriti se za titulu.
Slavko ne pokazuje nikakav napredak, a dobio je sve. I opet ce dobiti sve i opet ce ponoviti sve isto.
:rofl1: :rofl1: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :klanjase:
Ti reci koja nas ekipa nije natrcala u lp ili smo bili bare bare, koji je razlog zasto nije mogao ubaciti Refikovog malog, Osmankovica, a da taj isti razlog nece biti sljedece sezone ? I koja je bolja utakmica od one protiv Sirokog kada nas je Kostic vodio ?
Placi i okreci se i dalje

Eric Cantona
Kontakt:

čet maj 25, 2017 1:19 pm

south side je napisao/la:
Sreća pa ovi iz uprave dođoše tobe da vise neslušaju forum nego sagledaju sta je u ovom trenutku najbolje za klub.Slavko ostaje 100%
:pljesak: To je to, ukratko. A ovi nek nastave da dovode pojacanja i tjeraju trenere i igrace.

staaarinavijac
Kontakt:

čet maj 25, 2017 1:21 pm

Do evropskih utakmica ostalo je još samo mjesec dana , a traži se i kontinuitet u SŠ... teška situacija za Upravu, a vjerujem da su im ionako navrh glave razne opstrukcije i problemi u zadnjih godinu-dvije...
Da bi SP mogao dati zadovoljavajući rezultat ( ja sam utiska da on ne može bitno promjeniti svoju fudbalsku filozofiju ), mora imati u timu bar 5,6 M.Stevanovića ...
Koliko je realno da Uprava može KUPITI vrlo dobrog, recimo , 25-godišnjaka , odnosno par njih ? ...Mi u ovakovoj PL kakva jeste , punoj mahinacija ili namještanja bilo od strane timova ili sudijske organizacije , možemo očekivati i uzeti titulu samo na dva načina : ili imati ekipu s kojom ćemo se "prošetati " kroz prvenstvo (pa je tu dovoljan SP) , ili potplaćivanjem sudija ili protivnika , premiranjem, i sl. ( što ne želi ni Uprava ni mi )...
Uprava će odlučiti kako će odlučiti , nadam se da oni koji zagovaraju kontinuitet sa SP neće tražiti njegovu ostavku ako sve ostane isto na terenu ili budemo u nezavidnoj situaciji na tabeli ...

psihopata
Kontakt:

čet maj 25, 2017 1:21 pm

arctg je napisao/la:
čet maj 25, 2017 1:01 pm
teatrale36 je napisao/la:
čet maj 25, 2017 12:52 pm
arctg je napisao/la:
čet maj 25, 2017 11:45 am
Mene živo zanima zašto ovi pametnjakovići i stručnjaci za sve i svašta, generali poslije bitke i uber poznavaoci fudbala nisu sve ovo pričali nakon utakmice sa Zrinjskim na Grbavici? Mislim, ako ste znali da je Slavko ubleha, ziheraš, karina i sl. zašto se odmah niste pobunili kada je doveden? Zašto cijelu sezonu niste govorili to što sada govorite? Zašto se uvijek čeka neki kiks pa da se uputi kritika? Zašto niko ne kritikuje nakon pobjede? Zašto ste nestrpljivi? Zašto prišivate stvari čovjeku koje su čista laž, izmišljotina, gluposti i idiotizmi? Zašto, kada u dubini svoje duše odlično znate da nije tako kako pričate, ali pričate da zadovoljite svoj ego i druge interese? Upravo to je ono što me najviše raduje: pojedinci se iz petnih žila napinju da sve popljuju i ocrne a u dubini duše znaju da lažu i da stvarno stanje nije tako.

Ova dvojica što su me citirali, nisam vas nigdje spomenuo i nisam vam ja kriv što ste se pronašli u mom postu. Preskočite me.
Prijatelju samo je igra crna , ostalo nije, ko moze reci za Istok, za Upravu da ne valjaju, ko tu moze traziti greske ja ne znam. Ali teren i igra ne valjaju,rezultati solidni ali uz onakvu igru sve se moralo kad tad obiti o glavu nazalost i da bogdo nije. Ja licno zelim da imamo sto bolje igrace i sto boljeg trenera a kako ce se on zvati i ko je nije me uopste briga.
Nisam nigdje napisao ništa o igri ili bilo kojem drugom segmentu. Mišljenje o tome ću zadržati za sebe ali ima od svega što se napisalo ovdje pomalo. Meni samo ide na jetru to što se šuti dok se pobjeđuje a udara svime na sve nakon kiksa. To nije objektivnost, to nije pravi način podrške Klubu.

I ti si me prozvao i doveo u pitanje moju podršku i ljubav prema Željezničaru. Ja to nisam nikada nikome uradio. To nije uredu sa tvoje strane, prvenstveno jer se ne poznajemo.
pa sta sad treba da igracima jebes mater zato sto su pobijedili?kakav je to rezon?normalno da ti je drago kad pobijedis pa naguzove naguzove,posebno derbi i takve bitne utakmice,ali ako si pratio komentare poslije utakmica mogao si primjetiti da se u skoro svakom komentaru spominje kako smo se provukli,kako strepimo...itd
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Simply Blue
Kontakt:

čet maj 25, 2017 1:22 pm

Vrag je napisao/la:
arctg je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
Trazio je igrace dobio ih je. Trazio je sirinu zbog rotacije neko vidio tu rotaciju ? Trazio je da vodi pripreme mi smo najnespremnija ekipa u lp. Drzao najboljeg stopera na klupi, a Kerla mu igrao. I nije Kerla samo kriv za penal na derbiju. Napretka u igri nema, ali nikakvog. Nije ga bilo citave sezone. Limitiran je trener, sve mu se svodi na isto.Mislim da dovoljno govori da je nasa najbolja odigrana utakmica pod vodstvom Kostica. I nije istina da nije mogao ubaciti mladog igraca, mogao je ali jednostavno nece. I sada cemo se boriti za titulu i evropu. I opet cemo ne moze dijete boriti se za titulu.
Slavko ne pokazuje nikakav napredak, a dobio je sve. I opet ce dobiti sve i opet ce ponoviti sve isto.
Ti reci koja nas ekipa nije natrcala u lp ili smo bili bare bare, koji je razlog zasto nije mogao ubaciti Refikovog malog, Osmankovica, a da taj isti razlog nece biti sljedece sezone ? I koja je bolja utakmica od one protiv Sirokog kada nas je Kostic vodio ?
Evo reći ću ti ja koje su utakmice bile ako ništa jednako dobre kao protiv Širokog: Radnik (1:2), Vitez(0:2), Zrinjski(0:4), te kući protiv Radnika u kupu i ligi.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

čet maj 25, 2017 1:23 pm

Vrag je napisao/la:
arctg je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
1. Sloboda na Grbavici, Zrinjski na Grbavici, Torpedo na Grbavici
2. Europa nam je bila upitna i oslonio se na iskusne igrače koji su tu Europu izborili.
3. Zrinjski u Mostaru, Sloboda na Grbavici, Radnik na Grbavici u ligi i kupu, Radnik u Bijeljini u ligi, Goražde na Grbavici, Olimpic na Grbavici, Vitez u gostima

:rofl1: :rofl1: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:

LAPAZ
Kontakt:

čet maj 25, 2017 1:25 pm

@Jaozinho22, meni stvarno nisi jasan sa tim tjeranjima. Zamjeras Petrovicu sto nije promovisao ni jedno nase dijete. Ok , postujem. Pola godine si Vedrana nazivao raznim pogrdnim imenima. On nije nase dijete? Tjerao si ga na svakom mogucem postu. Ne mislim se sa tobom prepucavati znam da volis Zelju ali druze jel trebamo samo tjerati radi tjeranja ili da se izvaga sta cemo postici stalnim tjeranjem.

psihopata
Kontakt:

čet maj 25, 2017 1:27 pm

gorazde na grbavici :rofl: :rofl: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: olimpik na grbavici,to onda kad je bilo 3-2 i kad smo strepili do zadnjeg sudijskog zvizduka? :zid: :zid: :zid:

Vrag

gost_manje je napisao/la:
čet maj 25, 2017 12:04 pm
Vrag je napisao/la:
sri maj 24, 2017 10:11 pm
sri maj 24, 2017 5:27 pm

Mora da je tako i nikako drugačije. Veze ti nemaš očigledno ali te to ne sprečava da glumiš neki pokušaj insajdera. :palacgore:
nisam ja insajder, ovo ti je pisalo na klupskoj stranici
Ne, nije pisalo da nas zavlači i prebacuje lopticu na menažera. Ne, nije ga niko poredio sa Kokotom, Đelmićem ili Tomićem. Tako da.. nije lijepo iznositi neistinu, odnosno lagati. I još mnoge druge stvari koje si napisao su lično tvoja izmišljotina. Izvoli: https://fkzeljeznicar.ba/stevanovic-odb ... ora/23682/

Inače, ovakvo saopćenje kluba na zvaničnoj stranici je čisti seljakluk i dno dna, a ti si dobro produbio to dno i otišao par metara niže. Svaka čast! :palacgore:
Moras biti insajder da bi vidio/uporedio kvalitet, ucinak... igraca ? Imas oci i normalno da taj dio nece pisati i nisam za taj dio ni mislio. Ne znam zasto se pravis englez
6 mjeseci se pregovaralo
Tokom pregovora, menadžer Stevanovića, Menaf Kodro ni u jednom trenutku nije korigovao zahtjeve, odnosno prilagodio ih mogućnostima Kluba, a zahtjevi su bili takvi da ih ne bi mogao ispuniti nijedan klub u BiH, a vjerovatno ni u regiji. Ako ovo nije prebacivanje, eto onda sam slagao.

teatrale36
Kontakt:

čet maj 25, 2017 1:30 pm

south side je napisao/la:
Sreča pa ovi iz uprave dođoše tobe da vise neslušaju forum nego sagledaju sta je u ovom trenutku najbolje za klub.Slavko ostaje 100%
E bas ce oni moj i tvoj komentar citati i odlucivati na osnovu njega , ma hajte molim vas!
Kakva provala :rofl: :rofl:

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

čet maj 25, 2017 1:31 pm

Zaboravih i Čitluk u gostima.

@psihopata, protiv Goražda na Grbavici je igrao Željezničar i vodio nas je Slavko. Zašto to da se ne računa? Ili je igrao neki drugi tim pod vodstvom nekog drugog trenera pa sam pomiješao nešto. Protiv Olimpica nismo strepili. Prvi nisam ja i igra nam je tu utakmicu bila izuzetno dobra. To što tebi pobjeda od jednog gola razlike govori o igri i nekoj imaginarnoj strepnji, to je tvoja stvar.

Vrag

arctg je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
arctg je napisao/la:

2. Europa nam je bila upitna i oslonio se na iskusne igrače koji su tu Europu izborili.
3. Zrinjski u Mostaru, Sloboda na Grbavici, Radnik na Grbavici u ligi i kupu, Radnik u Bijeljini u ligi, Goražde na Grbavici, Olimpic na Grbavici, Vitez u gostima

Mi smo kao od svnjih vise pretrcali ? Mozda od Slobode, ova 2 sigurno nismo
Evropa ce biti upitna i sljedece sezone i tako dalje
Pogledaj snimak Zeljo - Siroki pa se vrati ovim utakmicama

teteac8684
Kontakt:

čet maj 25, 2017 1:32 pm

Ko je počeo rat? :D

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet maj 25, 2017 1:33 pm

teteac8684 je napisao/la:
čet maj 25, 2017 1:32 pm
Ko je počeo rat? :D
"niko vas ne sme da bije, samo vasa i nasa milicija" :D
100/94/37/34 - i to je to!

gost_manje
Kontakt:

čet maj 25, 2017 1:33 pm

Vrag je napisao/la:
čet maj 25, 2017 12:04 pm
Vrag je napisao/la:
sri maj 24, 2017 10:11 pm

nisam ja insajder, ovo ti je pisalo na klupskoj stranici
Ne, nije pisalo da nas zavlači i prebacuje lopticu na menažera. Ne, nije ga niko poredio sa Kokotom, Đelmićem ili Tomićem. Tako da.. nije lijepo iznositi neistinu, odnosno lagati. I još mnoge druge stvari koje si napisao su lično tvoja izmišljotina. Izvoli: https://fkzeljeznicar.ba/stevanovic-odb ... ora/23682/

Inače, ovakvo saopćenje kluba na zvaničnoj stranici je čisti seljakluk i dno dna, a ti si dobro produbio to dno i otišao par metara niže. Svaka čast! :palacgore:
Moras biti insajder da bi vidio/uporedio kvalitet, ucinak... igraca ? Imas oci i normalno da taj dio nece pisati i nisam za taj dio ni mislio. Ne znam zasto se pravis englez
6 mjeseci se pregovaralo
Tokom pregovora, menadžer Stevanovića, Menaf Kodro ni u jednom trenutku nije korigovao zahtjeve, odnosno prilagodio ih mogućnostima Kluba, a zahtjevi su bili takvi da ih ne bi mogao ispuniti nijedan klub u BiH, a vjerovatno ni u regiji. Ako ovo nije prebacivanje, eto onda sam slagao.
Čekaj, samo mi ovo potvrdi: 6 mjeseci zavlačenja = 6 mjeseci neodstupanja od postavljenih zahtjeva? To je tebi zavlačenje? Da možda naši nisu sami sebe zavlačili sa nadom da će se spustiti zahtjevi i slično? Malo smo se izgleda sjebali i iznenadili što u ovom slučaju nije dogovor išao kao kupovina polovnog miksera na piku, u fazonu 'Skupo ti je ovo jaro, neće ti ovo niko kupiti, ako spustiš 30KM ja odmah dolazim'.

A ovaj dio da niko u regiji ne bi mogao ispuniti te zahtjeve je krajnje, krajnje smiješan. Pogledaj malo (a može i klub) platne liste Dinama, Rijeke, čak i Partizana, Zvezde, a kladim se i još nekih klubova.. jedini cilj te objave je izgleda bio stvaranje neke odbojnosti kod navijača prema Miri, što je očigledno kod tebe upalilo. Na sreću, većina je malo razboritija.

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

čet maj 25, 2017 1:35 pm

Vrag je napisao/la:
arctg je napisao/la:
Vrag je napisao/la:

Mi smo kao od svnjih vise pretrcali ? Mozda od Slobode, ova 2 sigurno nismo
Evropa ce biti upitna i sljedece sezone i tako dalje
Pogledaj snimak Zeljo - Siroki pa se vrati ovim utakmicama
I da nismo ta dva tima pretrčali, a jesmo, ostaje Sloboda što je adekvatan odgovor na tvoje pitanje.
Za sljedeću sezonu ne znam ni ja, a Boga mi ni ti, osim ako nemaš super moći pa vidiš budućnost. Nema potrebe da gledam snimak Željezničar - Široki Brijeg i Zrinjski - Željezničar (npr.) i da ih upoređujem. To bi bio udar na zdrav razum.

mula
Kontakt:

čet maj 25, 2017 1:37 pm

teatrale36 je napisao/la:
čet maj 25, 2017 12:52 pm
arctg je napisao/la:
čet maj 25, 2017 11:45 am
Mene živo zanima zašto ovi pametnjakovići i stručnjaci za sve i svašta, generali poslije bitke i uber poznavaoci fudbala nisu sve ovo pričali nakon utakmice sa Zrinjskim na Grbavici? Mislim, ako ste znali da je Slavko ubleha, ziheraš, karina i sl. zašto se odmah niste pobunili kada je doveden? Zašto cijelu sezonu niste govorili to što sada govorite? Zašto se uvijek čeka neki kiks pa da se uputi kritika? Zašto niko ne kritikuje nakon pobjede? Zašto ste nestrpljivi? Zašto prišivate stvari čovjeku koje su čista laž, izmišljotina, gluposti i idiotizmi? Zašto, kada u dubini svoje duše odlično znate da nije tako kako pričate, ali pričate da zadovoljite svoj ego i druge interese? Upravo to je ono što me najviše raduje: pojedinci se iz petnih žila napinju da sve popljuju i ocrne a u dubini duše znaju da lažu i da stvarno stanje nije tako.

Ova dvojica što su me citirali, nisam vas nigdje spomenuo i nisam vam ja kriv što ste se pronašli u mom postu. Preskočite me.
Prijatelju samo je igra crna , ostalo nije, ko moze reci za Istok, za Upravu da ne valjaju, ko tu moze traziti greske ja ne znam. Ali teren i igra ne valjaju,rezultati solidni ali uz onakvu igru sve se moralo kad tad obiti o glavu nazalost i da bogdo nije. Ja licno zelim da imamo sto bolje igrace i sto boljeg trenera a kako ce se on zvati i ko je nije me uopste briga.
Kako je igra crna? Pa preko dvadeset utakmica smo odigrali u prvrenstvu i zabijezili 2 poraza. U svim tim utakmicama tvrdim da nas niko nije nadigrao(osim zadnjeg derbija i utakmice u Mostaru), pobjedili smo Zrinskog dva puta i oba puta zasluzeno. Pa ljudi dragi i ostali klubovi imaju trenere, igrače, taktike, ciljeve i zamisli. Ne možemo sa trenutnim igračkim kadrom očekivati apsolutnu dominaciju. Ne možemo od Zebe, Bekrića, Blagojević, Markovica očekivati da igraju kao vezna linija Reala, jer jednostavno nisu takvi igrači.
Doveli smo Stojanovica, Zakarica i Crnova zato što u tom periodu nismo imali bolje. Kada se realno sagleda situacija mi nemamo najbolje igrače u ligi da možemo očekivati lepršavu igru. Imamo igrače koji su takvi kakavi jesu, koji su nas doveli tu gdje jesmo. Treba sačekati prelazni rok i dati Petroviću sansu i sljedeće sezone ili polusezone i tada napraviti analizu šta i kako. Sjetite se izjava uprave i Petrovića kada je tek sjeo na klupu. Da li je ikada spomenuo titulu i da je to primarni cilj. Uvijek je govorio da ćemo praviti temelje za sljedecu sezonu i prijelazne rokove kako bi napadali oba trofeja i nakon toga da probamo izboriti plasman u grupn fazu evropskog takmičenja.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

psihopata
Kontakt:

čet maj 25, 2017 1:38 pm

arctg je napisao/la:
Zaboravih i Čitluk u gostima.

@psihopata, protiv Goražda na Grbavici je igrao Željezničar i vodio nas je Slavko. Zašto to da se ne računa? Ili je igrao neki drugi tim pod vodstvom nekog drugog trenera pa sam pomiješao nešto. Protiv Olimpica nismo strepili. Prvi nisam ja i igra nam je tu utakmicu bila izuzetno dobra. To što tebi pobjeda od jednog gola razlike govori o igri i nekoj imaginarnoj strepnji, to je tvoja stvar.
pa covjece vodis jedan razlike i svaki napad olimpika zadnjih 4-5 minuta moze zalutati neka frljoka,pa i sam slavko je nakon te utakmice bio nezadovoljan i rekao umjesto da protivniku zabijemo jos koji gol i posaljemo navijace sretne kuci,mi se dovedemo u situaciju da primimo gol i zakomplikujemo do kraja...

Choks
Kontakt:

čet maj 25, 2017 1:39 pm

Valjalo bi kada bi neko izračunao koliko smo ovu sezonu od početka zaradili od ulaznica na Grbavici.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 23 gosta.

Prijava