Ti reci koja nas ekipa nije natrcala u lp ili smo bili bare bare, koji je razlog zasto nije mogao ubaciti Refikovog malog, Osmankovica, a da taj isti razlog nece biti sljedece sezone ? I koja je bolja utakmica od one protiv Sirokog kada nas je Kostic vodio ?arctg je napisao/la: ↑čet maj 25, 2017 10:56 amVrag je napisao/la: ↑čet maj 25, 2017 10:46 amTrazio je igrace dobio ih je. Trazio je sirinu zbog rotacije neko vidio tu rotaciju ? Trazio je da vodi pripreme mi smo najnespremnija ekipa u lp. Drzao najboljeg stopera na klupi, a Kerla mu igrao. I nije Kerla samo kriv za penal na derbiju. Napretka u igri nema, ali nikakvog. Nije ga bilo citave sezone. Limitiran je trener, sve mu se svodi na isto.Mislim da dovoljno govori da je nasa najbolja odigrana utakmica pod vodstvom Kostica. I nije istina da nije mogao ubaciti mladog igraca, mogao je ali jednostavno nece. I sada cemo se boriti za titulu i evropu. I opet cemo ne moze dijete boriti se za titulu.
Slavko ne pokazuje nikakav napredak, a dobio je sve. I opet ce dobiti sve i opet ce ponoviti sve isto.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
south side je napisao/la: ↑čet maj 25, 2017 1:15 pmSreća pa ovi iz uprave dođoše tobe da vise neslušaju forum nego sagledaju sta je u ovom trenutku najbolje za klub.Slavko ostaje 100%
pa sta sad treba da igracima jebes mater zato sto su pobijedili?kakav je to rezon?normalno da ti je drago kad pobijedis pa naguzove naguzove,posebno derbi i takve bitne utakmice,ali ako si pratio komentare poslije utakmica mogao si primjetiti da se u skoro svakom komentaru spominje kako smo se provukli,kako strepimo...itdarctg je napisao/la: ↑čet maj 25, 2017 1:01 pmNisam nigdje napisao ništa o igri ili bilo kojem drugom segmentu. Mišljenje o tome ću zadržati za sebe ali ima od svega što se napisalo ovdje pomalo. Meni samo ide na jetru to što se šuti dok se pobjeđuje a udara svime na sve nakon kiksa. To nije objektivnost, to nije pravi način podrške Klubu.teatrale36 je napisao/la: ↑čet maj 25, 2017 12:52 pmPrijatelju samo je igra crna , ostalo nije, ko moze reci za Istok, za Upravu da ne valjaju, ko tu moze traziti greske ja ne znam. Ali teren i igra ne valjaju,rezultati solidni ali uz onakvu igru sve se moralo kad tad obiti o glavu nazalost i da bogdo nije. Ja licno zelim da imamo sto bolje igrace i sto boljeg trenera a kako ce se on zvati i ko je nije me uopste briga.arctg je napisao/la: ↑čet maj 25, 2017 11:45 amMene živo zanima zašto ovi pametnjakovići i stručnjaci za sve i svašta, generali poslije bitke i uber poznavaoci fudbala nisu sve ovo pričali nakon utakmice sa Zrinjskim na Grbavici? Mislim, ako ste znali da je Slavko ubleha, ziheraš, karina i sl. zašto se odmah niste pobunili kada je doveden? Zašto cijelu sezonu niste govorili to što sada govorite? Zašto se uvijek čeka neki kiks pa da se uputi kritika? Zašto niko ne kritikuje nakon pobjede? Zašto ste nestrpljivi? Zašto prišivate stvari čovjeku koje su čista laž, izmišljotina, gluposti i idiotizmi? Zašto, kada u dubini svoje duše odlično znate da nije tako kako pričate, ali pričate da zadovoljite svoj ego i druge interese? Upravo to je ono što me najviše raduje: pojedinci se iz petnih žila napinju da sve popljuju i ocrne a u dubini duše znaju da lažu i da stvarno stanje nije tako.
Ova dvojica što su me citirali, nisam vas nigdje spomenuo i nisam vam ja kriv što ste se pronašli u mom postu. Preskočite me.
I ti si me prozvao i doveo u pitanje moju podršku i ljubav prema Željezničaru. Ja to nisam nikada nikome uradio. To nije uredu sa tvoje strane, prvenstveno jer se ne poznajemo.
Evo reći ću ti ja koje su utakmice bile ako ništa jednako dobre kao protiv Širokog: Radnik (1:2), Vitez(0:2), Zrinjski(0:4), te kući protiv Radnika u kupu i ligi.Vrag je napisao/la: ↑čet maj 25, 2017 1:17 pmTi reci koja nas ekipa nije natrcala u lp ili smo bili bare bare, koji je razlog zasto nije mogao ubaciti Refikovog malog, Osmankovica, a da taj isti razlog nece biti sljedece sezone ? I koja je bolja utakmica od one protiv Sirokog kada nas je Kostic vodio ?arctg je napisao/la: ↑čet maj 25, 2017 10:56 amVrag je napisao/la: ↑čet maj 25, 2017 10:46 amTrazio je igrace dobio ih je. Trazio je sirinu zbog rotacije neko vidio tu rotaciju ? Trazio je da vodi pripreme mi smo najnespremnija ekipa u lp. Drzao najboljeg stopera na klupi, a Kerla mu igrao. I nije Kerla samo kriv za penal na derbiju. Napretka u igri nema, ali nikakvog. Nije ga bilo citave sezone. Limitiran je trener, sve mu se svodi na isto.Mislim da dovoljno govori da je nasa najbolja odigrana utakmica pod vodstvom Kostica. I nije istina da nije mogao ubaciti mladog igraca, mogao je ali jednostavno nece. I sada cemo se boriti za titulu i evropu. I opet cemo ne moze dijete boriti se za titulu.
Slavko ne pokazuje nikakav napredak, a dobio je sve. I opet ce dobiti sve i opet ce ponoviti sve isto.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Placi i okreci se i dalje
1. Sloboda na Grbavici, Zrinjski na Grbavici, Torpedo na GrbaviciVrag je napisao/la: ↑čet maj 25, 2017 1:17 pmTi reci koja nas ekipa nije natrcala u lp ili smo bili bare bare, koji je razlog zasto nije mogao ubaciti Refikovog malog, Osmankovica, a da taj isti razlog nece biti sljedece sezone ? I koja je bolja utakmica od one protiv Sirokog kada nas je Kostic vodio ?arctg je napisao/la: ↑čet maj 25, 2017 10:56 amVrag je napisao/la: ↑čet maj 25, 2017 10:46 amTrazio je igrace dobio ih je. Trazio je sirinu zbog rotacije neko vidio tu rotaciju ? Trazio je da vodi pripreme mi smo najnespremnija ekipa u lp. Drzao najboljeg stopera na klupi, a Kerla mu igrao. I nije Kerla samo kriv za penal na derbiju. Napretka u igri nema, ali nikakvog. Nije ga bilo citave sezone. Limitiran je trener, sve mu se svodi na isto.Mislim da dovoljno govori da je nasa najbolja odigrana utakmica pod vodstvom Kostica. I nije istina da nije mogao ubaciti mladog igraca, mogao je ali jednostavno nece. I sada cemo se boriti za titulu i evropu. I opet cemo ne moze dijete boriti se za titulu.
![]()
![]()
![]()
![]()
Moras biti insajder da bi vidio/uporedio kvalitet, ucinak... igraca ? Imas oci i normalno da taj dio nece pisati i nisam za taj dio ni mislio. Ne znam zasto se pravis englezgost_manje je napisao/la: ↑čet maj 25, 2017 12:04 pmNe, nije pisalo da nas zavlači i prebacuje lopticu na menažera. Ne, nije ga niko poredio sa Kokotom, Đelmićem ili Tomićem. Tako da.. nije lijepo iznositi neistinu, odnosno lagati. I još mnoge druge stvari koje si napisao su lično tvoja izmišljotina. Izvoli: https://fkzeljeznicar.ba/stevanovic-odb ... ora/23682/Vrag je napisao/la: ↑sri maj 24, 2017 10:11 pmnisam ja insajder, ovo ti je pisalo na klupskoj stranicigost_manje je napisao/la: ↑sri maj 24, 2017 5:27 pm
Mora da je tako i nikako drugačije. Veze ti nemaš očigledno ali te to ne sprečava da glumiš neki pokušaj insajdera.![]()
Inače, ovakvo saopćenje kluba na zvaničnoj stranici je čisti seljakluk i dno dna, a ti si dobro produbio to dno i otišao par metara niže. Svaka čast!![]()
E bas ce oni moj i tvoj komentar citati i odlucivati na osnovu njega , ma hajte molim vas!south side je napisao/la: ↑čet maj 25, 2017 1:15 pmSreča pa ovi iz uprave dođoše tobe da vise neslušaju forum nego sagledaju sta je u ovom trenutku najbolje za klub.Slavko ostaje 100%
Mi smo kao od svnjih vise pretrcali ? Mozda od Slobode, ova 2 sigurno nismoarctg je napisao/la: ↑čet maj 25, 2017 1:23 pm1. Sloboda na Grbavici, Zrinjski na Grbavici, Torpedo na GrbaviciVrag je napisao/la: ↑čet maj 25, 2017 1:17 pmTi reci koja nas ekipa nije natrcala u lp ili smo bili bare bare, koji je razlog zasto nije mogao ubaciti Refikovog malog, Osmankovica, a da taj isti razlog nece biti sljedece sezone ? I koja je bolja utakmica od one protiv Sirokog kada nas je Kostic vodio ?
2. Europa nam je bila upitna i oslonio se na iskusne igrače koji su tu Europu izborili.
3. Zrinjski u Mostaru, Sloboda na Grbavici, Radnik na Grbavici u ligi i kupu, Radnik u Bijeljini u ligi, Goražde na Grbavici, Olimpic na Grbavici, Vitez u gostima
![]()
![]()
![]()
![]()
Čekaj, samo mi ovo potvrdi: 6 mjeseci zavlačenja = 6 mjeseci neodstupanja od postavljenih zahtjeva? To je tebi zavlačenje? Da možda naši nisu sami sebe zavlačili sa nadom da će se spustiti zahtjevi i slično? Malo smo se izgleda sjebali i iznenadili što u ovom slučaju nije dogovor išao kao kupovina polovnog miksera na piku, u fazonu 'Skupo ti je ovo jaro, neće ti ovo niko kupiti, ako spustiš 30KM ja odmah dolazim'.Vrag je napisao/la: ↑čet maj 25, 2017 1:27 pmMoras biti insajder da bi vidio/uporedio kvalitet, ucinak... igraca ? Imas oci i normalno da taj dio nece pisati i nisam za taj dio ni mislio. Ne znam zasto se pravis englezgost_manje je napisao/la: ↑čet maj 25, 2017 12:04 pmNe, nije pisalo da nas zavlači i prebacuje lopticu na menažera. Ne, nije ga niko poredio sa Kokotom, Đelmićem ili Tomićem. Tako da.. nije lijepo iznositi neistinu, odnosno lagati. I još mnoge druge stvari koje si napisao su lično tvoja izmišljotina. Izvoli: https://fkzeljeznicar.ba/stevanovic-odb ... ora/23682/
Inače, ovakvo saopćenje kluba na zvaničnoj stranici je čisti seljakluk i dno dna, a ti si dobro produbio to dno i otišao par metara niže. Svaka čast!![]()
6 mjeseci se pregovaralo
Tokom pregovora, menadžer Stevanovića, Menaf Kodro ni u jednom trenutku nije korigovao zahtjeve, odnosno prilagodio ih mogućnostima Kluba, a zahtjevi su bili takvi da ih ne bi mogao ispuniti nijedan klub u BiH, a vjerovatno ni u regiji. Ako ovo nije prebacivanje, eto onda sam slagao.
I da nismo ta dva tima pretrčali, a jesmo, ostaje Sloboda što je adekvatan odgovor na tvoje pitanje.Vrag je napisao/la: ↑čet maj 25, 2017 1:31 pmMi smo kao od svnjih vise pretrcali ? Mozda od Slobode, ova 2 sigurno nismoarctg je napisao/la: ↑čet maj 25, 2017 1:23 pm1. Sloboda na Grbavici, Zrinjski na Grbavici, Torpedo na GrbaviciVrag je napisao/la: ↑čet maj 25, 2017 1:17 pm
Ti reci koja nas ekipa nije natrcala u lp ili smo bili bare bare, koji je razlog zasto nije mogao ubaciti Refikovog malog, Osmankovica, a da taj isti razlog nece biti sljedece sezone ? I koja je bolja utakmica od one protiv Sirokog kada nas je Kostic vodio ?
2. Europa nam je bila upitna i oslonio se na iskusne igrače koji su tu Europu izborili.
3. Zrinjski u Mostaru, Sloboda na Grbavici, Radnik na Grbavici u ligi i kupu, Radnik u Bijeljini u ligi, Goražde na Grbavici, Olimpic na Grbavici, Vitez u gostima
![]()
![]()
![]()
![]()
Evropa ce biti upitna i sljedece sezone i tako dalje
Pogledaj snimak Zeljo - Siroki pa se vrati ovim utakmicama
Kako je igra crna? Pa preko dvadeset utakmica smo odigrali u prvrenstvu i zabijezili 2 poraza. U svim tim utakmicama tvrdim da nas niko nije nadigrao(osim zadnjeg derbija i utakmice u Mostaru), pobjedili smo Zrinskog dva puta i oba puta zasluzeno. Pa ljudi dragi i ostali klubovi imaju trenere, igrače, taktike, ciljeve i zamisli. Ne možemo sa trenutnim igračkim kadrom očekivati apsolutnu dominaciju. Ne možemo od Zebe, Bekrića, Blagojević, Markovica očekivati da igraju kao vezna linija Reala, jer jednostavno nisu takvi igrači.teatrale36 je napisao/la: ↑čet maj 25, 2017 12:52 pmPrijatelju samo je igra crna , ostalo nije, ko moze reci za Istok, za Upravu da ne valjaju, ko tu moze traziti greske ja ne znam. Ali teren i igra ne valjaju,rezultati solidni ali uz onakvu igru sve se moralo kad tad obiti o glavu nazalost i da bogdo nije. Ja licno zelim da imamo sto bolje igrace i sto boljeg trenera a kako ce se on zvati i ko je nije me uopste briga.arctg je napisao/la: ↑čet maj 25, 2017 11:45 amMene živo zanima zašto ovi pametnjakovići i stručnjaci za sve i svašta, generali poslije bitke i uber poznavaoci fudbala nisu sve ovo pričali nakon utakmice sa Zrinjskim na Grbavici? Mislim, ako ste znali da je Slavko ubleha, ziheraš, karina i sl. zašto se odmah niste pobunili kada je doveden? Zašto cijelu sezonu niste govorili to što sada govorite? Zašto se uvijek čeka neki kiks pa da se uputi kritika? Zašto niko ne kritikuje nakon pobjede? Zašto ste nestrpljivi? Zašto prišivate stvari čovjeku koje su čista laž, izmišljotina, gluposti i idiotizmi? Zašto, kada u dubini svoje duše odlično znate da nije tako kako pričate, ali pričate da zadovoljite svoj ego i druge interese? Upravo to je ono što me najviše raduje: pojedinci se iz petnih žila napinju da sve popljuju i ocrne a u dubini duše znaju da lažu i da stvarno stanje nije tako.
Ova dvojica što su me citirali, nisam vas nigdje spomenuo i nisam vam ja kriv što ste se pronašli u mom postu. Preskočite me.
pa covjece vodis jedan razlike i svaki napad olimpika zadnjih 4-5 minuta moze zalutati neka frljoka,pa i sam slavko je nakon te utakmice bio nezadovoljan i rekao umjesto da protivniku zabijemo jos koji gol i posaljemo navijace sretne kuci,mi se dovedemo u situaciju da primimo gol i zakomplikujemo do kraja...arctg je napisao/la: ↑čet maj 25, 2017 1:31 pmZaboravih i Čitluk u gostima.
@psihopata, protiv Goražda na Grbavici je igrao Željezničar i vodio nas je Slavko. Zašto to da se ne računa? Ili je igrao neki drugi tim pod vodstvom nekog drugog trenera pa sam pomiješao nešto. Protiv Olimpica nismo strepili. Prvi nisam ja i igra nam je tu utakmicu bila izuzetno dobra. To što tebi pobjeda od jednog gola razlike govori o igri i nekoj imaginarnoj strepnji, to je tvoja stvar.