Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

GoodisonPark
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 22, 2017 12:36 am

Leon, ti pjevaj i vi ostali pjevajte, navijajte ali ja cu pokušati biti potpuno ravnodušan i na šanse i na golove ako ih bude.. Koje golove da slavim i čemu, kome da pjevam i koga da bodrim, ove amatere koji dvije sezone rade istu yebenu stvar, amateri koji ništa nisu naučili iz prošle sezone.. Neka hvala, dosta je od mene bilo..

Otpjevati Grbavicu i košpe lagano...
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Plava Porodica
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:38 am

Leon_Professional je napisao/la:
pon maj 22, 2017 12:30 am
SVI na JUG u nedjelju!!!
Pjevamo zbog Zelje. Ovi bezmudasi nek ne dolaze pred tribinu, pravac u svlacionicu i uzmite papire.

phpBB [video]

Ko te nije volio, nije ni obolio!
Podrska do kraja!
Ne zbog igraca, ne zbog SS, ne zbog Uprave, nego zbog Zelje!
Izgurali smo i tih 20.minuta poslije utakmice sa Rudarom, znajuci da ce biti bolje.
Izgurat cemo i 90.minuta protiv Radnika, jer ce biti bolje i od ovoga.
Zeljo je to :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Brkoo
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:40 am

arelinho je napisao/la:
pon maj 22, 2017 12:23 am
Hajde ovako da vas pitam što me nešto zanima. Da li ste vi za to da nam trener bude stranac ako Amar Osim ne bi htio da preuzme ekipu? (naravno ovo mislim ako bi Slavko dobio otkaz) AKo ste za da nam trener bude stranac imate li neki prijedlog ko bi to mogao biti, a da je realno da nas taj stranac vodi? :DD:
Nijedan ozbiljan i kvalitetan trener iz regiona nece da dodje u ovu ligu. Prije nego je izabran Kostic, puno kvalitetnih trenera iz regiona bilo je kontaktirano, bio je kontaktiran cak i Kek,(tad je imao nekih problema u Rijeci), sjecam se bilo svrsavanje na forumu ali nece da dodje niko, zbog reputacije lige i zbog novca. Na kraju izmedju dva zla izabrano ono manje ili se bar tako mislilo. Opet u ovoj ligi osim, Amara nema trenera za nas klub. Sto se tice trenera van Balkana fakat ne znam ko bi mogao doci. I da ipak dodje neko veliki problem bi bio jezik, ponasanje igraca itd..
Bilo bi jako neozbiljno dati Slavki otkaz i tek onda uci u pregovore sa novim trenerom. Nadam se da se kontaktirali Amara..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u pon maj 22, 2017 12:43 am, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Jaozinho22

pon maj 22, 2017 12:41 am

Plava Porodica je napisao/la:
pon maj 22, 2017 12:38 am
Leon_Professional je napisao/la:
SVI na JUG u nedjelju!!!
Pjevamo zbog Zelje. Ovi bezmudasi nek ne dolaze pred tribinu, pravac u svlacionicu i uzmite papire.

phpBB [video]

Ko te nije volio, nije ni obolio!
Podrska do kraja!
Ne zbog igraca, ne zbog SS, ne zbog Uprave, nego zbog Zelje!
Izgurali smo i tih 20.minuta poslije utakmice sa Rudarom, znajuci da ce biti bolje.
Izgurat cemo i 90.minuta protiv Radnika, jer ce biti bolje i od ovoga.
Zeljo je to :zeljeznicar1:
Joj kad se sjetim....oči pune suza a pjevaš svim srcem !
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Okolele
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:42 am

Samo jako,ostro i u kost..Ne dolazim zbog rezultata,dolazim zbog Želje,dolazim zato sto me vuče nesta unutrasnje,ko magnet me privlaci svaki put,i doci cu i dolazit cu i uvijek sam dolazio..Ne moramo je nikad osvojiti,ne moramo se nigdje plasirati ali uvijek cu biti na Grbavici..
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u pon maj 22, 2017 12:43 am, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

GoodisonPark
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:43 am

arelinho je napisao/la:
pon maj 22, 2017 12:34 am
GoodisonPark je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
pon maj 22, 2017 12:23 am
Hajde ovako da vas pitam što me nešto zanima. Da li ste vi za to da nam trener bude stranac ako Amar Osim ne bi htio da preuzme ekipu? (naravno ovo mislim ako bi Slavko dobio otkaz) AKo ste za da nam trener bude stranac imate li neki prijedlog ko bi to mogao biti, a da je realno da nas taj stranac vodi? :DD:
Hipotetika je na na temi niže, imaš chat za ove gluposti pa naprđuj do mile volje...

Kad Slavko dobije otkaz onda bujrum na temu!
Doći ću onda poslije Radnika jer ćemo tada tada tražiti novog trenera. :)
Ako bude tako, komentarisaćemo svi šta i kako a do tada bi bilo pametnije da baciš neki smislen post i iz svog ugla kažeš šta ti vidiš kao problem??

Analize, dobri savjeti, mudrost su nam u ovim trenucima neophodni a ne još dodatno razvodnjavati priču na "mogućeg novog trenera".
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

godrina
Kontakt:

Ja mislim da sa strancima nemamo nikakve šanse tamam to bio Don Carlo.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

exbabilon
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Okolele je napisao/la:Sta kazu iz saveza bice prisutni posmatraci iz UEFE hahaha..***** i vas i posmatrace u usta..
Titula neregluarna ide u Mostar, Kup neregularan u Siroki. Vitez u ligi ostaje neregularno.
Sta bi bilo bez posmatraca..

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

igla
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:45 am

Lakše je razmišljati da Sloboda nema šanse, inače ovakav scenario ne bih opet mogao preživjeti. Zamislite 0-0 do 92. u Mostaru, mi vodimo protiv Radnika, i onda ga Zrinja zabije u 92. ili mi primimo od Radnika.

Otišao bih pred jug, legao i čekao da postanem dio temelja za južnu tribinu, valjda bi me se ko kad sjetio.
slika
Zadnja izmjena: igla, dana/u pon maj 22, 2017 12:48 am, ukupno mijenjano 2 puta.

Amidza
Kontakt:

godrina je napisao/la:
pon maj 22, 2017 12:27 am
igrom zadnja 2 kola nismo nikako zasluzili titulu, ustvari realno mi nismo imali Bog zna neku igru cijelo vrijeme ali jbg pobjedjivali smo
i pored lose igre, borili se za trofej.. i taj trofej nam je direktno iz ruku izbio sudija.. to je vidjeo svako ko se "nakacio" na internet danas
pa jbt mene otac danas pita sta je to bilo, kakav je to cirkus, covjek nije pogledao utakmice od bih : danska na kosevu
nasi moraju negdje nekako reagovat, punca smo zaboravili haman a ovo ne smijemo, igrom titulu mozda nismo zasluzili ali bgm bodovno jesmo sve dok se onaj kreten nije oglasio
Ovo je jako dobra recenica i, iskreno, bar za mene, stavlja stvari u jednu drugu perspektivu. Ne znam zasto, valjda mi je jos vruca glava nakon svega ovoga. Da nismo imali igre u dosta utakmica, iz ovih ili onih razloga - stoji. Da smo sve imali u svojim rukama i morali uzimat neke bodove, stoji i to. Pisemo svi bijesni, izrevoltirani, sjebani, tuzni nakon svega sto se izdesavalo i to je normalno. Vjerovatno i vecina onoga sto ljudi tvrde stoji, ali ovaj penal ce odrediti sampiona. To je najtuznije od svega. Fudbal je takav sport, ne pobijedi uvijek bolja ekipa. Osvoji Grcka europsko destrukcijom, jbg. U tom smislu, to nije pravedna igra, jer ne pobijedi uvijek leprsavost i ljepota, ali nama je titula oteta i sami sebi zamku pravimo sto sutimo. Jesmo kivni na nase, ali ljudi ovo je nevidjena kradja.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Charlie Sheen
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:46 am

phpBB [video]

kad je ovo bilo haha

Plava Porodica
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:47 am

I dan danas su Barselona za nas :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:52 am

Isao sam kada nas je bilo 600, ici cu i protiv Radnika. Idem zbog Zelje i vec sam pozelio...Zeljo sta mi radis.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Amidza
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:53 am

Nista, preimenovat grupu lagano. :ganja: TM - The Mazohisti. :karanje:
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Okolele
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:54 am

Krenuli ja i haver direkt sa faxa (PMF-Biologija) na utakmicu i dolazimo mi do oni redara sto pretresaju na ulazu za Jug a mi sa torbama sva potrebna aparatura unutra..I hop onaj meni za torbu kad unutra botanička igla (ja napravio za potrebe faxa od obicne šiveće igle i hemijske olovke),pincete neke,.Uze onaj redar onu botanicku iglu i pita mene sta ti je ovo "Ma botanička igla za fakultet"..Nista uze frajko onu motorolu i zove onog glavnog i kaze" Eee evo imamo jednog botaničara ovde sa nekim iglama sta da radim"..I kaze meni ma hajde ostavi ih tu u taj zbun pa kad se zavrsi utakmica uzmi to..

phpBB [video]
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u pon maj 22, 2017 1:03 am, ukupno mijenjano 3 puta.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Jaozinho22

pon maj 22, 2017 12:57 am

Evo ćelavog i biflanja napamet dje smo prosuli bodove, kao da smo mi jedini gubili bodove!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

mirsad94
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:57 am

Sanjao sam san, sada oci sklopim samo crna mrlja , nema snova, srece i pjesme..Tu si trebao da budes tu, poznate pjesme , suze na nasim ocima ali ne ove danasnje , nego one sto od srece teku , kada vidiim tebe kako ponosno stojis pred Jugom svetim , a mi ko mi, dajemo srce i dlanove kako bi na kraju svi uz pjesmu , onu.sto u srce gadja zagrljeni pjevali do zore. Da li si svjestan da si srece plamen ugasio jer nase suze i nasa bol je dokaz koliko te volimo. Sanjali smo snove da uz note poznate pjesme zagrljeni zajedno stvaramo dan o kome ce pricati generacije. Vi to niste hjeli, ma sta niste htjeli vi to ne osjecate , duboko u vasim srcima leze neke druge boje i neke druge zastave, mozda mora i planire, odmori, zene i djevojke, a u nasim srcima lezi Zeljeznicar i snovi kako cemo svi kao jedno ispisati zlatna slova koja ce jos dugo ostati u sjecanju.

Vi zivite na racun njega , zivite lagodne zivote, a mi zivimo od snova u kojima je nas Zeljeznicar na tronu,inzad svih bolji od svih. Dao vam je puno toga vi nista ne gubite a mi sve.Vasi zivoti idu dalje a mi ostajemo tu i nasi narastaji abd ostaju tu da premoste iskrenu ljubav koja se tako pazljivo gajila godinama, ali ljubav koja ponekad ne ugleda sjaj upravo zbog vas koji ste prolazni , cije misli nisu tu, negdje su daleko od uplakane djece, sjebanih momaka u zivot , razocaranih deda i frustriranih djevojaka. Da li si svjestan, da si pocinio sramni cin, satkan bezvoljom, sebicnoscu, kukaviclukom, ublehom i cime sve ne, toliko podlo i sramno od vas kojima je Zeljeznicar dao sve a mi nismo trazili puno, da radite ono sto ste placeni i tako nasa srca ispunite srecom kada vidimo nasu Svetinju na tronu. Ti ne osjecas ovo, nisi nikad suzu pustio jer si ucestvovao u sramnom cinu uskracenja zivotnih snova vjeroj armiji koja po kisi ledu i snijegu bodri tebe kako bi trcao brze od protvinika i bio bolji , a ti ne samo da nisi trcao ostao si kukavicki mislima i borbom tamo negdje daleko on nas i plave boje, daleko od nasih snova..

Ali... proslo se stobom mnogo toga, bice oni , igrace onako mrljavo , bice i malo boljih ali ostajes ti ljubavi moja vjecna da prkosis vremenu , ostajes nama da te volimo svim srcem i dusom, a oni neka idu vrijeme neka ih nosi, mi cemo skupa po svome onako kako smo i navikli..

igla
Kontakt:

pon maj 22, 2017 12:58 am

Ako ovi naši neće da premiraju Slobodu, ima uvijek Sejo Brajlović, nek ih babo dočeka u Tuzli mašući eurima.

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon maj 22, 2017 1:02 am

https://youtu.be/lKnw-rrxWiY

Ali kakva igra i kretanje momka. Ovo je ono sto nam fali... Akcija perfektno odrađena, mali Anel pravi box-to-box.
Protiv Radnika mu treba dati sansu.

godrina
Kontakt:

pon maj 22, 2017 1:03 am

Amidza je napisao/la:
godrina je napisao/la:
pon maj 22, 2017 12:27 am
igrom zadnja 2 kola nismo nikako zasluzili titulu, ustvari realno mi nismo imali Bog zna neku igru cijelo vrijeme ali jbg pobjedjivali smo
i pored lose igre, borili se za trofej.. i taj trofej nam je direktno iz ruku izbio sudija.. to je vidjeo svako ko se "nakacio" na internet danas
pa jbt mene otac danas pita sta je to bilo, kakav je to cirkus, covjek nije pogledao utakmice od bih : danska na kosevu
nasi moraju negdje nekako reagovat, punca smo zaboravili haman a ovo ne smijemo, igrom titulu mozda nismo zasluzili ali bgm bodovno jesmo sve dok se onaj kreten nije oglasio
Ovo je jako dobra recenica i, iskreno, bar za mene, stavlja stvari u jednu drugu perspektivu. Ne znam zasto, valjda mi je jos vruca glava nakon svega ovoga. Da nismo imali igre u dosta utakmica, iz ovih ili onih razloga - stoji. Da smo sve imali u svojim rukama i morali uzimat neke bodove, stoji i to. Pisemo svi bijesni, izrevoltirani, sjebani, tuzni nakon svega sto se izdesavalo i to je normalno. Vjerovatno i vecina onoga sto ljudi tvrde stoji, ali ovaj penal ce odrediti sampiona. To je najtuznije od svega. Fudbal je takav sport, ne pobijedi uvijek bolja ekipa. Osvoji Grcka europsko destrukcijom, jbg. U tom smislu, to nije pravedna igra, jer ne pobijedi uvijek leprsavost i ljepota, ali nama je titula oteta i sami sebi zamku pravimo sto sutimo. Jesmo kivni na nase, ali ljudi ovo je nevidjena kradja.
Pa to je to. Nije niko lud da kaže poderali smo ligu, dominirali igrali lijepo, ali ipak smo pobjedjivali i skupljali bodove. Grčka je igrala neki najgori fudbal al su šampioni Evrope, ma svaki tim svake lige odigra par katastrofalnih utakmica. Mogu bruku utakmica nabrojati gdje neka ekipa treba dobit igrački jači ali corak. Pored svega toga bili smo prvi i onda nas je onaj debil povaljo. Moraju naći način reagovat na to. Poslije punca sad ovo, šutnjom samo odobravamo te stvari.
Ja još uvijek vjerujem u titulu, ali i bez nje osim zalaganja igrača zadnje dvije utakmice sam zadovoljan sezonom ( sa obzirom kako je krenula).
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava