Ja mislim da nebi.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 10:59 pmSad kazes halalio bi tri sezone. Mozda ti i bi ali 90% raje ne bi. Tako smo govorili i da bi halalili pet sezona samo da istok napravimo. Nakon tri losa rezultata mi bi i Alegrija tjerali. Takvi smo i ovdne je trenerima tesko raditi. Moje misljenje je da trebamo probati malo sa kontinuitetom jer nam "revolucije" nisu dobra donijele u skorijoj proslosti..Model1964 je napisao/la:Ja sam bio uvjek za evoluciju a ne revoluciju. Postoje trenutci kada je evolucija retrogardna i kada je potrebna brza i jaka promjena jal ti revolucija.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 10:46 pmAko nista onda smo mogli do sada nauciti da smjene posle sVakog neuspjeha nista ne donose. Ne smijemo ponavljati greske i srljati i dalje. Slavko je zasluzio jos jednu, bar polusezonu. Zasluzio je jedan normalan prelazni rok jer zimus nije bilo kvalitetnog izbora za pojacanja.
Problem je što Slavko nema štofa za ono što nama treba. Borba za svaku loptu, konsantno napadanje kuci i na strani, napadacka igra sa dozom drskosti i rizika.
Ja bih halalio i tri sezone bez trofeja ako bi se našao mlad ambiciozan trener sa ovim stilom.
Nismo osvojili dugo ništa pa nismo previše skakali i tjerali.
Raja hoce igru, borbu i djecu. Svima nam je dosta starkelja i rekreacije masno placene.
Da bi opstali moramo proizvoditi i prodavati igrace. Kako i koga prodati kada nam igraju đuturumi? Dajte djecu, ambiciozne mlade momke. Misimovic je stisnuo muda i u administraciju doveo mladost. Rezultati su vidljivi.
Kada sam došao po 10godišnju kartu kaže mi Dobraca * Gospodine ja ne pamtim kakda je bila ovolika potražnja za kartama kao sada protiv Sobode*
Ja se u sebi smijem i mislim * Šta ceš ti pamtiti, koliko godina imaš* Sve jedno nisam ništa rekao iz poštovanja do njegovog rada i rezultata.
Mislim da bi slicno bilo i sa mladim igracima. Raja kada bi vidjela želju i trud dala bi im podršku.