DRuže, ni blizu isti. Zeba je odnesen u duelu. Intenziteta je bilo itekako kod Zebe, a ovdje nije bilo ničega.Braveheart je napisao/la: ↑čet maj 11, 2017 7:53 pmSlazem se s tobom. Isti ovakav penal je nama sviran nad Zebom. Mante se pitarluka.dukela je napisao/la: ↑čet maj 11, 2017 5:53 pmNećemo se sad praviti naivni.
https://youtu.be/cItvkVV_eq0
Pregledaj snimak, okreni na 6:14 i penal čist ko suza.A ono je faul izvan sesnesterca koji nije uopce ni svirao. Znači još jedna greška. Ipak sam ja sistematski prošo.
Svi smo tu kao nekada,
avlami97 je napisao/la: ↑čet maj 04, 2017 9:04 pm
Ibrahim Hasanbegović, Predsjednik komiteta za suđenje N/FSBiH "Dešava nam se da sudije griješe. ali recimo, u Bijeljini i Tuzli na štetu obje ekipe, bilo da se radi o nedosuđenim penalima ili crvenim kartonima".
Ne znam, je li neko već postavljao.
Ja se izvinjavam što se citiram, ali fama koju su nametnuli pitari i 'ercegovci se jednom mora zaustaviti.
Zvanično na našim utakmicama u proljetnom dijelu prvenstva su SUSPENDOVANA TROJICA SUDIJA. I to DVIJE U PRVENSTVU, odnosno u Bijeljini i Tuzli, gdje su sudije oštetile OBJE ekipe i jedna u KUPU gdje je oštećen Široki, tako što nam je sudija svira dva nepostojeća penala u 44' i 74' kada smo morali dati 4, odnosno 5 golova za prolaz. Najveća lakrdija, neračunajući Otoku, je napravljena jesenas protiv Zrionjskog gdje nam sudija nije svirao čist penal u 10' nad Lendrićem, potom ponioštio gol Lendrića i kao šlag na tortu izmislio penal za Zrinjski nakon ofsajda. O toj se lakrdiji nije mnogo pisalo - pričalo, valjda samo zato što smo devastirali Zrinjski u Mostaru 4:0. Savez i pojedini klubovi nas povaljuju od samog starta prvenstva - isključujući nam igrače u bitnim utakmicama, poništavajući nam čiste golove i svirajući izmišljene penale za protivničke ekipe.
Ovo sam morao napisati, kako se ne bi i dalje širile laži na račun Želje, a u čijem interesu, svima je poznato. Ko želi da shvati shvatiće.
Sve je u našim rukama i šansu trebamo iskoristiti, bez obzira što mnogi van zelenog terena žele nešto ušićariti.
BabOsim je napisao/la: ↑pet maj 12, 2017 11:01 amNa koji mejl da se obratim klubu? Niko se ne javlja na clanstvo@fkzeljeznicar.ba niti na info@fkzeljeznicar.ba
Shortyy1921 je napisao/la: ↑pet maj 12, 2017 12:37 amOperacija Krupa. Još jedna ogromna prepreka na putu do vraćanja našeg kluba na tron bh. fudbala. Za sve ekipe u ligi Krupa je tvrd orah, tako da ni mi nismo izuzetak. Svaku utakmicu koju smo odigrali sa njima nismo ubjedljivo pobjedili, to je slučaj još od naše prve utakmice sa njima prošle sezone u kupu kad smo iz nepostojećeg penala u sudijskoj nadoknadi ih pobjedili. U prvoj utakmici ove sezone sa njima pobjedu nam je obezbjedio Marković u posljednjim minutama na svom debitantskom nastupu za Želju. U ostale dvije utakmice smo pobjedili sa minimalnih 1:0, za razliku od naših konkurenata Zrinjskog koji je čak 2 put remizirao protiv Krupe, dok je nedavno Krupa na Koševu uzela bod.
Nadam se da niste već upisali pobjedu protiv Krupe, to bi mogla biti najteža utakmica sezone, ja necu da pisem ni da pricam o teorijama zavjera savez- pitari- Zrinja- ako mi budemo pravi ako se postavimo dominatno u Krupi nema sumnje da nasi nece dobit i tako nas priblizit na korak ka Tituli +1000 Manijaka, ima da gori Krupa koja ce bit cijela plavo-bijela ! Volim te Zeljo![]()
![]()