To je osnova svega, misle da su nezamjenjivi ( ustvari i bili su), pa kad ga stavis na klupu par utakmica, dobro ce paziti sta radi i kako igra, (primjer Stanic i Stojanović). Pusti vise zagarantovana mjesta igračima koji su svi u pet deka sto se kaze.
Pored sala i kiśobrane ponesiteMinjore je napisao/la: ↑čet maj 11, 2017 12:15 pmNasa grupa nikada nije izgledala i radila sloznije..Povodom ovako bitne utakmice nasa grupa je od budzeta platila 3 autobusa sa kojim ce se oni najvjerniji i oni koji su isli kad smo bili u velikom zaostatku imati BESPLATAN PUT! Karta se samo placa 10km. Uplate su petak od 18-19h,te subota u periodu od 18-20h. Grupa ce odrediti koji momci pripadaju tim mjestima.Obuci tamno i ponesi sal u Krupu,svi po titulu i ispostuj grupu!
JURISSSSSSSSSSSSSSSS
Mozes doci dole bez kolone najnormalnije. Tamo se karte kupuju.djoxxx1921 je napisao/la: ↑čet maj 11, 2017 12:20 pmIma li neko malo upuceniji oko ovog gostovanja, kakva je situacija, detalji. Ja sam konto sa autom, mogu li se ubacit sa grupom, jel ide kolona sa Grb pod pratnjom ili? Jel se karte tamo uzimaju?
Ma nisam tamo nikad isao, ni put ne znam najbolje, pa me interesuje da nece kakva kolona zajedno krenutiMinjore je napisao/la: ↑čet maj 11, 2017 12:23 pmMozes doci dole bez kolone najnormalnije. Tamo se karte kupuju.djoxxx1921 je napisao/la: ↑čet maj 11, 2017 12:20 pmIma li neko malo upuceniji oko ovog gostovanja, kakva je situacija, detalji. Ja sam konto sa autom, mogu li se ubacit sa grupom, jel ide kolona sa Grb pod pratnjom ili? Jel se karte tamo uzimaju?
Drzi se puta prema Banja Luci i ne mozes fulitidjoxxx1921 je napisao/la: ↑čet maj 11, 2017 12:29 pmMa nisam tamo nikad isao, ni put ne znam najbolje, pa me interesuje da nece kakva kolona zajedno krenutiMinjore je napisao/la: ↑čet maj 11, 2017 12:23 pmMozes doci dole bez kolone najnormalnije. Tamo se karte kupuju.djoxxx1921 je napisao/la: ↑čet maj 11, 2017 12:20 pmIma li neko malo upuceniji oko ovog gostovanja, kakva je situacija, detalji. Ja sam konto sa autom, mogu li se ubacit sa grupom, jel ide kolona sa Grb pod pratnjom ili? Jel se karte tamo uzimaju?
Samo da ponovim...vrbanjusa je napisao/la: ↑uto maj 09, 2017 2:54 pmSpecijalni posmatrači ispred saveza i UEFE će se nalaziti na tribinama stadiona u BIH. Obzirom da postoje sumnje da kriminalna hobotnica pokušava izvršiti kupovinu i prodaju nekih utakmica. Znamo svi na koga aludiram.Savez je svjestan da mi i još par klubova nemamo oraha u džepovima ali su jako oprezni i nadziru ostale klubove. Posebo što je regularnost domaćeg takmičenja uslov za novac od UEFE koji bi trebali dobiti na kraju sezone.
Ma ja, opet je drugacije. Ko konta sa autom, nek se javne, pa da picimo s bismiletom