E to ti govorim, ljudi uzeli titulu dođe on i kreće lagani pad sa tendencijom da se nastaviVrag je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 5:07 pmPa normalno da ne moze sam. Ne bi bas rekao da su mu saigraci tarabe. Isti su izeli titulu, ali hajde ko ih jebeGoodisonPark je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 5:01 pmE baš se sjećam ove priče kad je igro kod nas, bila je teza pa ne može on sam igrati gdje su ostali, e sad ti isto to pišeš ali za Zrinjski, opet je ista stvar u pitanju on je drama igrač ali saigrači su mu tarabe..
Sve će se pokazati u narednom periodu, da Bog da on igro u Zrinjskom još dugo godina što se mene tiče..![]()
Cinjenica je da bi nam valjao i da bi definitnivno bio pojacanje. Meni je muka bila sinoc gledati Markovica kako trci za njim uzaludno. On 1 korak Tomic 2.
Ma suplja,mi za vode nemamo,plate kasne
Jeste ali opet su zavrsili kao 1. polusezonu. Citave jedne pripreme za izvaditi ekipu.pile87 je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 5:09 pmNi to nije istina oni su se poceli "raspadati" i kad je Vinko bio tu.Vrag je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 4:56 pmTi pises isto kao da Tomic jedini igrac u Zrinjskom. On zabija, on brani, on asistira samo sebi. Nasa je sreca sto su se oni rijesili Vinka. Inace bi ljudi vec titulu slaviliGoodisonPark je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 4:52 pmNego može li nas 1000 + otići u Krupu?
Ima li neko info koliko prima ona njihova tribina iza gola?
Drugovi moji Tomić kad je otišo iz Želje ja sam bio sretan a koliko su se usrećili navijači Zrinjskog sa Tomićem govori i činjenica da su prosuli kamaru bodova. Neka njega dole,
može još godinu ili dvije možda u Zrinjskom ili kod Pitara a onda Ide Široki, pa Mladost, pa Olimpik![]()
Ti janjičar šuti
Igrao je Tomic za Zrinjski kada su uzeli tituluGoodisonPark je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 5:17 pmE to ti govorim, ljudi uzeli titulu dođe on i kreće lagani pad sa tendencijom da se nastaviVrag je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 5:07 pmPa normalno da ne moze sam. Ne bi bas rekao da su mu saigraci tarabe. Isti su izeli titulu, ali hajde ko ih jebeGoodisonPark je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 5:01 pm
E baš se sjećam ove priče kad je igro kod nas, bila je teza pa ne može on sam igrati gdje su ostali, e sad ti isto to pišeš ali za Zrinjski, opet je ista stvar u pitanju on je drama igrač ali saigrači su mu tarabe..
Sve će se pokazati u narednom periodu, da Bog da on igro u Zrinjskom još dugo godina što se mene tiče..![]()
Cinjenica je da bi nam valjao i da bi definitnivno bio pojacanje. Meni je muka bila sinoc gledati Markovica kako trci za njim uzaludno. On 1 korak Tomic 2.Dok Baka skonta ko mu je uljez u ekipi bodovi odoše
A vidi onda nešto, Marković asistencija i gol a Tomić pohvalnica od Bakice![]()
Kad se sjetim u periodu dok smo čekali te dozvole pitari napraviše ona 3 reda betona pa počeli priču kako njihovi šute i rade a naši samo šuplju bacaju za istocnu tribinu ko za mercedes arene i ostale projekte, teška bolest
fotomontaza,model se zayebo i uplatio kartu zato se sad i ne javlja,skonto da su ga izlevatili
sto bi ja nih dolazio gledati i ja radim pa oni ne dolaze da me gledajuGoodisonPark je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 5:39 pmRaja još mi nismo svjesni iz kakvog "nevidljivog ambisa" smo se izvukli, težak poraz u kupu pa katastrofalna partija odbrane u Tuzli i nedaj Bože da smo i sinoć kiksali splasnula bi atmosfera debelo, to bi se odrazilo i na ekipu.. Vidjeli smo sinoć po posjeti da ima navijača koje samo odlična igra i pobjede u nizu vode na Grbavicu.. Džaba sve ali to je tako, moramo još mnogo raditi da dolazak na utakmicu postane navika a ako ćemo biti realni i obaveza.
Ovako smo vratili sve na naš mlin, imamo sjajnu atmosferu, očekujem rekordan broj naših navijača u Krupi, ekipa je dobila na samopouzdanju, navijači su vidjeli kako se može i sa tribina igrati bitna uloga na terenu, ma sve nam se sinoć poklopilo, hvala Allahu!
@Vrag, koliko se sjećam igrao je nešto malo u toj njihovoj tituli.. Već sad kad igra više osjeti se Bgm, od ubjedljivo najefikasnije ekipe u ligi dođoše u situaciju da haman ne mogu gola nikom zabiti![]()