Ma yebi ga sad, podrska izostati ne smije, moramo izgurati jos ova 4 kola. A o svemu ostalom cemo nakon Radnika.
P.S fakat treba vratiti Dadu, sumnjam da moze losije od jucerasnjeg Jovana itd. Jos pred Evropu, da vidimo sta moze!
Sinan ce ga tuzit, uzeo mu infoThe Desert Fox je napisao/la: ↑pon maj 01, 2017 2:51 pmhttp://fudbal-manija.com/2017/05/01/pla ... ler-krupe/
Jamak je sad i u Krupi imao one svoje sjajne lopte ali Jovic par puta nije ukapirao. Jamak moze se reci zaostaje u spremi, ali je veliki majstor.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon maj 01, 2017 2:44 pmJamak ne igra u Zrinjskom protiv nas, i nisam vjerovao da cu ovo reci, ali drago mi je. U ovom drugom dijelu polusezone najkonstantniji igrac Zrinjskog i prije Tomica i Petraka.
Vidim, mnogi novinari se cude sto Bilbija igra spica, ali Baka igra takvu formaciju sa tri centralna vezna (Jamak,Tomic,Petrak) , a Bilbija na klupi ne moze biti pa ga je gurnuo u napad.
Posto Jamaka nema sljedeci vikend, sigurno je da ce Zrinjski izaci u formaciji Tomic-Petrak ispred Bilbija (na svoju poziciju) i u napadu Mesanovic.
P.S. Imam filing kao nikad da ce im Miro presudit.. Zivota mi.
Takvi koji nece doci na ovako bitnu utakmicu nisu navijaci Zeljeznicara i takvi nam ne trebaju vise nikada!
Nisi jedini koji ima taj osjecaj, imam ija dobar filling pred utakmicu sezone, mora se ovo iskoristit ova Mec lopta sa Zrinjom se mora uzeti, vakat je da Lendric zabije nije se vec 5 utakmica upisivo u strjelce ... Sinisa izdrzi lavepile87 je napisao/la: ↑pon maj 01, 2017 12:04 pmJa imam dobar osjecaj za utakmicu sa Zrinjskim, ne znam zasto ali jednostavno imam.ChWilla je napisao/la: ↑pon maj 01, 2017 11:56 amsjetiti se koliko su (i kako) tekmi pitari morali završiti do titule, i sudije i ekipe, a imali najskuplji tim ikad kod nas. oni ustvari danas ništa lošije ne igraju nego tad, ako ne igraju i bolje. sjetiti se zrinjskog na otoci 2014. i još koju utakmicu...i neko danas kaže - oni nikad gori i sramota je ne uzeti titulu. nije ba to, nego u ovom košu nikako nema loših i nemotivisanih i teže je završiti...pile87 je napisao/la: ↑pon maj 01, 2017 11:47 am
Upravo tako pitari ne mogu nikoga dobiti kuci stoljece, Zrinjski se pati posrce mi cak i najbolje djelujemo od svi pretedenata na titulu, a mora se uzeti u obzir da smo se mi najvise potrosili stizali smo prednost konkurencije. Nista teza ili laksa nece biti utakmica protiv Zrinjskog nego ove sto smo gledali do sad.
Sto se tice pljuvaca koje raja spominje i od kojih strepi, dobice batine kao i prosli put i tako sve dok se ne istrebi pa nismo pitari da pravimo pljuvacku tribinu.
To i jeste po PSu sto je Kemo uradio.
Kad to rade stoperi Juventusa i protiv Barse i protiv Palerma, nemas se sta praviti onda pametan i izmisljati toplu vodu. Kad Kerla onu loptu doda haman do njihovog beka, pokusaj izbijanja. :Sshzna je napisao/la: ↑pon maj 01, 2017 4:01 pmTo i jeste po PSu sto je Kemo uradio.
Sinisa izdrzi lave, moje iskreno saucesce!