Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

rodrigo87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 01, 2017 1:02 pm

Ma yebi ga sad, podrska izostati ne smije, moramo izgurati jos ova 4 kola. A o svemu ostalom cemo nakon Radnika.

P.S fakat treba vratiti Dadu, sumnjam da moze losije od jucerasnjeg Jovana itd. Jos pred Evropu, da vidimo sta moze!

Brkoo
Kontakt:

pon maj 01, 2017 1:16 pm

Umjesto dva top pojacanja u vezi fakat treba vratiti Dadu da nam nastavi kidati zivce.. Treba vratiti i Dzenisa koji meda ne moze u ovoj ekipi iz Jajca. :roll:
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u pon maj 01, 2017 1:19 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

SanMan
Kontakt:

pon maj 01, 2017 1:19 pm

Ma pljuvači su mila majka, njih je vazda bilo i biće, nikad im ništa nevalja.
ali psovače svega i svačega ne kontam, i onda se čude kad ih neko prebije
Zakon o javnom redu i miru
Član 8.

Vrijeđanje

Ko grubim vrijeđanjem drugog lica ili drugim bezobzirnim ponašanjem izazove osjećanje fizičke ugroženosti ili uznemirenosti građana,kazniće se novčanom kaznom od 200 do 800 KM.

Schwarz
Kontakt:

pon maj 01, 2017 1:33 pm

Odavno se nisam iznervirao gledajuci Zelju kao sto sam jucer.Pa ja ne mogu da vjerujem da mi njima dajemo 4 mrtva zicera od kojih su dva zabili. Ako budu ovako igrali protiv Zrinje nemamo se cemu nadati(na odbranu mislim). Vidim mnogi nisu zadovoljni igrom Blagojevica.Po meni iako je jucer imao katastrofalnu gresku te jos par losih dodavanja, ipak je nas najbolji vezni igrac.Ne bjezi od lopte, cesto prodje par igraca i ne boji se duela.Ono sto bi Slavko trebao da radi je da u toku tekme ponekad zamijeni pozicije Miroslavu i Zakaricu.Jednostavno primijeti se neka nervoza u protivnickoj ekipi kad Miro ponekad promijeni stranu il i ode u sredinu.Kad smo kod Mire, ubjedljivo nas najbolji igrac.Idem na tekme od 96 -e ali nikad nisam vidio igraca koji je dosao sa strane a da se ovako bori.Covjek koji svaku marku od plate zaradi svojom borbom i trudom.Ja bih njemu ponudio ugovor u kojem bi on upisao koliku hoce platu.Mi ovakvog igraca nikad vise necemo dovesti, a potrosicemo pare na neke druge polovnjake.Upravo molim vas pokusajte ga ubijediti da potpise ugovor na makar jos jednu godinu.I na kraju bih jos spomenuo Kjosevskog.Svaka ti cast momcino.Svojim fantasticnim odbranama si nas ostavio u igri za titulu.Uz Miru nas najkonstantniji igrac.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon maj 01, 2017 1:48 pm

koliko je ova sezona bila turbulenta za ns klub, pokazuje i sljedeca cinjenica... zeljo je jedini klub koji je boravio ove sezone sa 9 razlicitih pozicija na tabeli. Od prve do devete pozicije je zeljo bio na tabeli. evo i kompletne slike toga:
1: 3 puta (trenutna pozicija)
2: 6 puta
3: 4 puta
4: 3 puta
5: 5 puta
6: 1 put
7: 2 puta
8: 3 puta
9: 1 put
100/94/37/34 - i to je to!

gost_manje
Kontakt:

pon maj 01, 2017 2:43 pm

Umro otac Siniše Stevanovića... Duboko saučešće Siniši i porodici.

Plava Porodica
Kontakt:

pon maj 01, 2017 2:44 pm

Jamak ne igra u Zrinjskom protiv nas, i nisam vjerovao da cu ovo reci, ali drago mi je. U ovom drugom dijelu polusezone najkonstantniji igrac Zrinjskog i prije Tomica i Petraka.
Vidim, mnogi novinari se cude sto Bilbija igra spica, ali Baka igra takvu formaciju sa tri centralna vezna (Jamak,Tomic,Petrak) , a Bilbija na klupi ne moze biti pa ga je gurnuo u napad.
Posto Jamaka nema sljedeci vikend, sigurno je da ce Zrinjski izaci u formaciji Tomic-Petrak ispred Bilbija (na svoju poziciju) i u napadu Mesanovic.

P.S. Imam filing kao nikad da ce im Miro presudit.. Zivota mi.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

chile
Kontakt:

pon maj 01, 2017 2:46 pm

Cini mi se da bi se mogli neugodno itnenaditi posjetom protiv Zrinjskog. Vazna tekma jos i derbi ali nikome se ne ide i radije ce preskociti. Super bi bilo da je samo kod mene u okruzenju tako ali raja se cini razocaranom u Slavka i igrace.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Pinkii
Kontakt:

pon maj 01, 2017 2:47 pm

Moje saucesce Sinisa. Izdrzi pasa.

SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Brkoo
Kontakt:

pon maj 01, 2017 2:49 pm

Da li je istina da smo kaparisali Sesara iz Sirokog?
Ako se budu dovodili ovakvi polovnjaci onda je uzaludno ocekivati neki napredak u sportskom segmentu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

boccaccio
Kontakt:

pon maj 01, 2017 2:49 pm

Ovo je sada postala bukvalno matematicka igra, osim sto je i igra zivaca. Ko to sve bolje uspije da izracuna, a ostane i bistre glave , taj ce prvi proci kroz cilj. Kroz ove "male " utakmice se vec dokazano svi mogu okliznuti, a tri velike utakmice su ostale, gdje svako od prve tri ekipe igra sa svakim. Sarajevo ce cekati kiks bilo koga iz utakmice Zeljo- Zrinjski, Zrinjski ce cekati neciji kiks na sarajevskom derbiju, a mi cemo cekati neciji kiks iz utakmice Zrinjski- Sarajevo. Plus ove druge utakmice koje su za svaku od ove tri ekipe neugodne, i nikako se sa sigurnoscu ne moze reci da ce se te ostale utakmice dobiti, jer se okliznemo svi.

Ipak, mi imamo najvise sanse da se prvi iskristalisemo i da znamo gdje smo i sta smo otprilike. Jer sljedecom utakmicom protiv Zrinjskog, pod uslovom da dobijemo, napravili bi dobar i bodovni i psihicki iskorak. Mada tu ne bi sve bilo zavrseno u nasu korist, to bi bio veliki podstrek za nas tim,

Jucerasnja utakmica je licila na generalno nase utakmice koje smo igrali nedavno. Neki prosjek u kojem mi uvijek dobijamo, jer nemamo puno gresaka u odbrani. Budemo dole cvrsti, a naprijed uvijek izmajmunisemo jedan gol vise pa pobijedimo. A jucer je bilo previse gresaka. Vidjela se nervoza , u nekim situacijama i nemoc, nesnalazljivost, neshvatljivo je kakve su nasi igraci greske pravili u odbrani. Pa da se napravila bar jedna takva greska, to je moguce, ali cetiri velike, kardinalne greske, to je vec da se covjek zapita, zasto je to tako. I kad imas tako puno gresaka, onda utakmice koje na ovakav nacin inace dobijemo, sada normalno i ne mozemo, cak i pored dva postignuta gola.
Ali dobro, idemo dalje, jos uvijek smo u prednosti, drzimo to prvo mjesto, na ekipi je da se odmori i da se dobro naspanuje pred sljedece susrete. Mi im moramo maksimalno pomoci. To se bas vidi. Jako bih volio da i sljedece kolo Grbavica bude prepuna, da se stadion napuni, ali ovaj put da se da jedna maksimalna podrska igracima, jer oni to trebaju. Turbulentno je cijelo ovo prvenstvo i kada pogledamo unazad ,svasta smo svi mi prosli u ovoj godini. A evo nas na vrhu. Igraci su konstantno pod ogromnim pritiskom i neki su se moguce i prepali ove velike sanse koja nam se pruza. Proslu utakmicu protiv Sirokog nije bila dobra atmosfera medju rajom. To se vise ne bi smjelo ponoviti nama navijacima, nego da damo podrsku na kraju ovog putovanja. Sada najvise treba. Davali smo podrsku i kada smo bili deveti, kada smo bili sretni samo da udjemo u ligu 6, a igraci su to iznijeli, ipak, nadoknadili i sada smo na prvom mjestu. Mora to u igri svakako biti puno bolje, jer Zeljo to imenom svojim trazi, navijaci se ne mogu prevariti, no tezak je ovo put bio, a sada je tako malo ostalo. Moramo biti jedinstveni u nasoj ljubavi, slozni i navijati od prvog do zadnjeg minuta, bez obzira na rezultat. Navijaci mogu napraviti cudesan preokret u igracima, i u pozitivnom i u negativnom smislu. A trebali bi da ih poguramo pozitivno, glasom ,grlom i dlanovima. To ce njima na terenu da znaci.

The Desert Fox
Kontakt:

pon maj 01, 2017 2:51 pm

Željezničar über alles !

Deutsche Afrikakorps !

LARSSON
Kontakt:

pon maj 01, 2017 2:56 pm

Sinan ce ga tuzit, uzeo mu info

Leon_Professional
Kontakt:

pon maj 01, 2017 2:56 pm

Plava Porodica je napisao/la:
pon maj 01, 2017 2:44 pm
Jamak ne igra u Zrinjskom protiv nas, i nisam vjerovao da cu ovo reci, ali drago mi je. U ovom drugom dijelu polusezone najkonstantniji igrac Zrinjskog i prije Tomica i Petraka.
Vidim, mnogi novinari se cude sto Bilbija igra spica, ali Baka igra takvu formaciju sa tri centralna vezna (Jamak,Tomic,Petrak) , a Bilbija na klupi ne moze biti pa ga je gurnuo u napad.
Posto Jamaka nema sljedeci vikend, sigurno je da ce Zrinjski izaci u formaciji Tomic-Petrak ispred Bilbija (na svoju poziciju) i u napadu Mesanovic.

P.S. Imam filing kao nikad da ce im Miro presudit.. Zivota mi.
Jamak je sad i u Krupi imao one svoje sjajne lopte ali Jovic par puta nije ukapirao. Jamak moze se reci zaostaje u spremi, ali je veliki majstor.
Baka je unistio Mesanovica. Najbolji strijelac ekipe je sada totalno van forme, cak i klupu grije zadnjih tekmi.

Lepi izdrzi, moje duboko saucesce!

rodrigo87
Kontakt:

pon maj 01, 2017 3:03 pm

chile je napisao/la:
pon maj 01, 2017 2:46 pm
Cini mi se da bi se mogli neugodno itnenaditi posjetom protiv Zrinjskog. Vazna tekma jos i derbi ali nikome se ne ide i radije ce preskociti. Super bi bilo da je samo kod mene u okruzenju tako ali raja se cini razocaranom u Slavka i igrace.
Takvi koji nece doci na ovako bitnu utakmicu nisu navijaci Zeljeznicara i takvi nam ne trebaju vise nikada!

Shortyy1921

pon maj 01, 2017 3:13 pm

pile87 je napisao/la:
pon maj 01, 2017 12:04 pm
ChWilla je napisao/la:
pon maj 01, 2017 11:56 am
pile87 je napisao/la:
pon maj 01, 2017 11:47 am

Upravo tako pitari ne mogu nikoga dobiti kuci stoljece, Zrinjski se pati posrce mi cak i najbolje djelujemo od svi pretedenata na titulu, a mora se uzeti u obzir da smo se mi najvise potrosili stizali smo prednost konkurencije. Nista teza ili laksa nece biti utakmica protiv Zrinjskog nego ove sto smo gledali do sad.

Sto se tice pljuvaca koje raja spominje i od kojih strepi, dobice batine kao i prosli put i tako sve dok se ne istrebi pa nismo pitari da pravimo pljuvacku tribinu.
sjetiti se koliko su (i kako) tekmi pitari morali završiti do titule, i sudije i ekipe, a imali najskuplji tim ikad kod nas. oni ustvari danas ništa lošije ne igraju nego tad, ako ne igraju i bolje. sjetiti se zrinjskog na otoci 2014. i još koju utakmicu...i neko danas kaže - oni nikad gori i sramota je ne uzeti titulu. nije ba to, nego u ovom košu nikako nema loših i nemotivisanih i teže je završiti...
Ja imam dobar osjecaj za utakmicu sa Zrinjskim, ne znam zasto ali jednostavno imam.
Nisi jedini koji ima taj osjecaj, imam ija dobar filling pred utakmicu sezone, mora se ovo iskoristit ova Mec lopta sa Zrinjom se mora uzeti, vakat je da Lendric zabije nije se vec 5 utakmica upisivo u strjelce ... Sinisa izdrzi lave :| Moje saucesce.
Jednom Željezničar,uvijek Željezničar ! - I.O.

mali plavisa
Kontakt:

pon maj 01, 2017 3:41 pm

Ja cu samo reći Željo se voli i kad ne ide sve kako treba! Ja sam uz ove momke do kraja, srat ni po kome neću, usponi i padovi su sastavni dio sporta! Naravno da bih ja želio da osvojimo sve, ali i sa ovim sam zadovoljan kad znam gdje smo bili u skorije vrijeme! Siniša iskreno saučešće! :zeljeznicar1:

shzna
Kontakt:

pon maj 01, 2017 4:01 pm

rodrigo87 je napisao/la:
pon maj 01, 2017 12:09 pm
shzna je napisao/la:
pon maj 01, 2017 11:51 am
Al brate 45. minuta, izbij je nebu pod oblake, šta je gradiš koji kura kretenčino raspala.. Kad mu predaju kapitensku ospem se
A na derbiju je bilo komentara sto je Kemo nabi preko zapada u jednom njihovom napadu :lol:
Od sada im ono treba biti zadatak u odbrani, prije svake utakmice im to ponavljati
To i jeste po PSu sto je Kemo uradio.

Sinisa izdrzi lave, moje iskreno saucesce!
1987

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon maj 01, 2017 4:04 pm

shzna je napisao/la:
pon maj 01, 2017 4:01 pm
rodrigo87 je napisao/la:
pon maj 01, 2017 12:09 pm
shzna je napisao/la:
pon maj 01, 2017 11:51 am
Al brate 45. minuta, izbij je nebu pod oblake, šta je gradiš koji kura kretenčino raspala.. Kad mu predaju kapitensku ospem se
A na derbiju je bilo komentara sto je Kemo nabi preko zapada u jednom njihovom napadu :lol:
Od sada im ono treba biti zadatak u odbrani, prije svake utakmice im to ponavljati
To i jeste po PSu sto je Kemo uradio.

Sinisa izdrzi lave, moje iskreno saucesce!
Kad to rade stoperi Juventusa i protiv Barse i protiv Palerma, nemas se sta praviti onda pametan i izmisljati toplu vodu. Kad Kerla onu loptu doda haman do njihovog beka, pokusaj izbijanja. :S
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

avlami97
Kontakt:

pon maj 01, 2017 4:46 pm

Malo preletim po forumima i vidim pjena na usta udarila. Samo o Zelji pricaju. Nigdje ne spominju da je Krupa dva puta pokradena protiv Zrinjskog (ponisten gol za 0:1 u MO i crveni za Pirica u 30'.)
Vise ne govore o penalu nad Duljevicem, jer su dogurali do 3 nedosudjena penala za njih na Grbavici. Hahahahahahahaha..
Nigdje ne spominju da taj Duljevic nije trebao ni igrati protiv nas, jer mu sudija nije dao drugi zuti protiv Zrinjskog na Kosevu, kada je skrsio jednog igraca Zr kod korner zastavice. Hahahahahahahahaha...nigdje ne spominju penal nad Blagojevicem u TZ.

Objektivni pitari hahahahaha

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.

Prijava