Ali je pic.ka od trenera!
Nikad ne kaze ja sam kriv, vazda neki igraci. Pa ko ih trenira, pa ko ih stavlja u prvu hljeb te yebo
Jeste, isti igrači (Bogičević/Kerla) prave iste greške iz utakmice u utakmicu. Blagojević svaku utakmicu napravi min. 5 kontri!
Lako biti general nakon bitke, ne bi ti pisao ovakve pedantne gluposti da smo popušiliLeBlue je napisao/la:Dobar rezultat. Bez tri bitna igraca nerijesno protiv slobode na strani. Najveca steta sto svaki papak danas ima pristup internetu i moze da pise sta hoce.
Kad ti 2-3 igraca 5 utakmica zaredom prave jedne te iste greske i kada svaki gol koji primis od pocetka lige za prvaka bude zbog gresaka istih pojedinaca onda mora da zna i mora da ih upozori. Vidi se ko gine svaku utakmicu, a ko je tu da uzme platu i da ga boli neka stvar za igru.
salle86 je napisao/la: ↑ned apr 30, 2017 6:59 pmKonačno bi se mogao složiti sa izjavom Slavke.
Vidjelo se na koga možemo računati, nadam se da će stajati iza svojih riječi. Ne mora naredni meč, ne mora ni do kraja sezone, ali naredne "mali" Kemo mora biti u najužem planu, Dino takođe...
Kerla i Bogičević iskreno se nadam još mjesec dana nose plavi dres.
Žerić ako ne misli da se uozbilji ganjati nekog za tu poziciju...
PS: sad je vrijeme da se smire strasti
i ja sam rigao vatru ali treba ipak malo popustiti
Slavko, kakav god da je mi boljeg trenera ne možemo dovesti, nadati se da će već naredne sezone razmišljati u pravcu 3-4 starija igrača i 7 mladih (što naših juniora što prinova)
jer ova sezona je gotova, mora se ovako kako i šta imamo izgurati
zbiti redove i pokušati napraviti veliku korak naredne sedmice