Do prije 4 dana ste svrš.avali na Ivana, jedan od nas, mašina, Obradovic mu nije do koljena, klasa za nasu ligu. Eto kakvi ste vi navijaci. Pa nikad mi kao narod u globalu ni ne zasluzujemo da nam bude bolje.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 8:42 pmE pa to je kad zasluzis. Kad kupis publiku igrama, borbom, zalaganjem, mirnocom i postovanjem grba kojeg nosis.
Za Ivana na primjer ce me ku.rac zaboliti kad ode.
Miroslava cu pratiti i radovati se ako nesto uspije.
A prvi ce nam donijeti neke pare, drugi nece..
Sta pricas ti? Jesi dobar familijo?Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 11:32 pmDo prije 4 dana ste svrš.avali na Ivana, jedan od nas, mašina, Obradovic mu nije do koljena, klasa za nasu ligu. Eto kakvi ste vi navijaci. Pa nikad mi kao narod u globalu ni ne zasluzujemo da nam bude bolje.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 8:42 pmE pa to je kad zasluzis. Kad kupis publiku igrama, borbom, zalaganjem, mirnocom i postovanjem grba kojeg nosis.
Borba, zelja, trud, motivacija, znanje i postovanje mnogo vecih igraca koji su nosili dres koji ti sad nosis, pa tek onda fudbalsko umijece.
Da Bog sacuva sta sve necu procitatiPlava Porodica je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 11:35 pmSta pricas ti? Jesi dobar familijo?Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 11:32 pmDo prije 4 dana ste svrš.avali na Ivana, jedan od nas, mašina, Obradovic mu nije do koljena, klasa za nasu ligu. Eto kakvi ste vi navijaci. Pa nikad mi kao narod u globalu ni ne zasluzujemo da nam bude bolje.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 8:42 pmE pa to je kad zasluzis. Kad kupis publiku igrama, borbom, zalaganjem, mirnocom i postovanjem grba kojeg nosis.
Hvala mu za sve u Zelji, ali iskreno jedan od najodvratnijih likova koji su nosili Zeljin dres. Njegov ucinak na terenu je sjajan, i tesko cemo naci zamjenu, ali jedva cekam da mu vidim ledja.
Nema famozni "DNK" za Zelju , a juce je to potvrdio.
Šta je onda profesionalizam ?Plava Porodica je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 11:41 pmBorba, zelja, trud, motivacija, znanje i postovanje mnogo vecih igraca koji su nosili dres koji ti sad nosis, pa tek onda fudbalsko umijece.
Nije sve u fudbalu.
Stevo Nikolic je gospodin i po za njega naprimjer.
Ako te jos sta interesuje, obrati se sportskom direktoru.. On ih je i prepoznao![]()
Tako je amidza sve potpisujem..Slijedecu kad zabije bice najbolji..Amidza je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 11:46 pmA sta je problem s Ivanom sad? Mozemo do sutra pricat o njegovim reakcijama jucer, slozicemo se ili necemo slozit, ali stoji da njegov angarzman na jucerasnjoj utakmici apsolutno nije izostao. Cak je na neprirodnoj poziciji odigrao bolje nego neki koji na njoj zapocinju utamice.![]()
Mi izgleda imamo pamcenje ko zlatne ribice. I kad ga nisu golovi isli, trudio se i trcao ko konj, presingom ubijao stopere protivnickih ekipa, nudio se, stvarao prostor, kreirao sanse. Pogledajte kako se odnosi prema klubu, kad je produzio ugovor. Izvjestaj 1921, nakon Slobode recimo, "mi mi mi", prvo lice mnozine mu ne izlazi iz usta. Ivan se srodio s ovim klubom i ponasao se ko nase dijete, bolje od mnogih koji su rodjeni ovdje.
Meni je jedino zasmetao onaj interview na sourceu, stekao se dojam da jedva ceka da ide na kraju godine, da je to neminovno, da smo mu mi samo odskocna daska itd. Vjerovatno to sve stoji, vjerovatno je i istina, vjerovatno nije ni mislio nista lose, ali moglo se to malo elegantnije rec.
Ispadne Ivan nekad sirov i temperamentan, al jel bolje to nego da je anemican ko Ugljesa? Uostalom, momak je fudbaler, nije bibliotekar. Odvadite i vi malo.
Jos imam traume od Levaje..
Pitarske podvale ba. Preuzimamo te floskule od njih.gost_manje je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 11:49 pmNemojte preklinjem vas floskulu 'Željin DNK' dalje popularizirati, poput 'sportski segment' i sličnih glupih tvorevina koje su se munjevito proširile da su ih usvojili svi novinari, pola stručnog štaba i većina navijača.![]()