Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sergejevic
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 27, 2017 11:31 pm

Mogu se samo sloziti s tvojim argumentima.

Rambo_Amadeus
Kontakt:

čet apr 27, 2017 11:32 pm

Plava Porodica je napisao/la:
čet apr 27, 2017 8:42 pm
E pa to je kad zasluzis. Kad kupis publiku igrama, borbom, zalaganjem, mirnocom i postovanjem grba kojeg nosis.
Za Ivana na primjer ce me ku.rac zaboliti kad ode.
Miroslava cu pratiti i radovati se ako nesto uspije.
A prvi ce nam donijeti neke pare, drugi nece..
Do prije 4 dana ste svrš.avali na Ivana, jedan od nas, mašina, Obradovic mu nije do koljena, klasa za nasu ligu. Eto kakvi ste vi navijaci. Pa nikad mi kao narod u globalu ni ne zasluzujemo da nam bude bolje.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Plava Porodica
Kontakt:

čet apr 27, 2017 11:35 pm

Rambo_Amadeus je napisao/la:
E pa to je kad zasluzis. Kad kupis publiku igrama, borbom, zalaganjem, mirnocom i postovanjem grba kojeg nosis.
Do prije 4 dana ste svrš.avali na Ivana, jedan od nas, mašina, Obradovic mu nije do koljena, klasa za nasu ligu. Eto kakvi ste vi navijaci. Pa nikad mi kao narod u globalu ni ne zasluzujemo da nam bude bolje.
Sta pricas ti? Jesi dobar familijo?
Hvala mu za sve u Zelji, ali iskreno jedan od najodvratnijih likova koji su nosili Zeljin dres. Njegov ucinak na terenu je sjajan, i tesko cemo naci zamjenu, ali jedva cekam da mu vidim ledja.
Nema famozni "DNK" za Zelju , a juce je to potvrdio.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Grbavica
Kontakt:

čet apr 27, 2017 11:38 pm

šta je Željin DNK?
Ko nas je kleo, nije dangubio.

igla
Kontakt:

čet apr 27, 2017 11:40 pm

Mislim da se pod tim smatra neko poput Amira, onako vrijedan, normalan, sa željom da napreduje, maksimalno poštovanje i sl.

Plava Porodica
Kontakt:

čet apr 27, 2017 11:41 pm

Grbavica je napisao/la:
šta je Željin DNK?
Borba, zelja, trud, motivacija, znanje i postovanje mnogo vecih igraca koji su nosili dres koji ti sad nosis, pa tek onda fudbalsko umijece.
Nije sve u fudbalu.
Stevo Nikolic je gospodin i po za njega naprimjer.
Ako te jos sta interesuje, obrati se sportskom direktoru.. On ih je i prepoznao ;)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

GoodisonPark
Kontakt:

čet apr 27, 2017 11:42 pm

Kuhinja iz Međugorja radi li radi - Valjić, Grbić, Paradžik.. Što kaže Avlami grublji start Ivetića na derbiju i nema crvenog.

Sad sudi bjelica a on je đubre najveće, sjetim se Gradačca i kako nas je tu klao i koliko mi je poznato tad nije bilo suspenzije a bilo je mnogo kardinalnih grešaka, na prvu onako dali nam gol iz ofsajda, penal iz fudbalskih udžbenika nije sviran nad Memijom + što je toliko tendenciozno sudio cijeli meč da je to nevjerovatno...

Lazar Popović > Ivan Lendrić :ganja:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Vidno Naelektrisani
Kontakt:

čet apr 27, 2017 11:42 pm

čet apr 27, 2017 11:35 pm
Rambo_Amadeus je napisao/la:
Sta pricas ti? Jesi dobar familijo?
Hvala mu za sve u Zelji, ali iskreno jedan od najodvratnijih likova koji su nosili Zeljin dres. Njegov ucinak na terenu je sjajan, i tesko cemo naci zamjenu, ali jedva cekam da mu vidim ledja.
Nema famozni "DNK" za Zelju , a juce je to potvrdio.
Da Bog sacuva sta sve necu procitati
A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu..
1921
Ex nick: Lendric Ivan

Vrag

čet apr 27, 2017 11:43 pm

Ako Lendric nije imao sve to nabrojano ne znam ko jeste.

Rambo_Amadeus
Kontakt:

čet apr 27, 2017 11:43 pm

čet apr 27, 2017 11:41 pm
Grbavica je napisao/la:
šta je Željin DNK?
Borba, zelja, trud, motivacija, znanje i postovanje mnogo vecih igraca koji su nosili dres koji ti sad nosis, pa tek onda fudbalsko umijece.
Nije sve u fudbalu.
Stevo Nikolic je gospodin i po za njega naprimjer.
Ako te jos sta interesuje, obrati se sportskom direktoru.. On ih je i prepoznao ;)
Šta je onda profesionalizam ?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Grbavica
Kontakt:

čet apr 27, 2017 11:45 pm

Ma niđe veze. Da na glavu okreneš sve ekipe u zadnjih pet godina, naći ćeš 5-6 igrača koji imaju taj famozni DNK. Od toga su trojica u Turskoj, dvojica su u Hrvatskoj i to ti je to... Možda još Zola i Miroslav mogu na tu listu. Ostalo truba.

Amidza
Kontakt:

čet apr 27, 2017 11:46 pm

A sta je problem s Ivanom sad? Mozemo do sutra pricat o njegovim reakcijama jucer, slozicemo se ili necemo slozit, ali stoji da njegov angarzman na jucerasnjoj utakmici apsolutno nije izostao. Cak je na neprirodnoj poziciji odigrao bolje nego neki koji na njoj zapocinju utamice. ;)

Mi izgleda imamo pamcenje ko zlatne ribice. I kad ga nisu golovi isli, trudio se i trcao ko konj, presingom ubijao stopere protivnickih ekipa, nudio se, stvarao prostor, kreirao sanse. Pogledajte kako se odnosi prema klubu, kad je produzio ugovor. Izvjestaj 1921, nakon Slobode recimo, "mi mi mi", prvo lice mnozine mu ne izlazi iz usta. Ivan se srodio s ovim klubom i ponasao se ko nase dijete, bolje od mnogih koji su rodjeni ovdje.

Meni je jedino zasmetao onaj interview na sourceu, stekao se dojam da jedva ceka da ide na kraju godine, da je to neminovno, da smo mu mi samo odskocna daska itd. Vjerovatno to sve stoji, vjerovatno je i istina, vjerovatno nije ni mislio nista lose, ali moglo se to malo elegantnije rec.

Ispadne Ivan nekad sirov i temperamentan, al jel bolje to nego da je anemican ko Ugljesa? Uostalom, momak je fudbaler, nije bibliotekar. Odvadite i vi malo.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

1921.ba
Kontakt:

čet apr 27, 2017 11:47 pm

treba obratiti paznju na broj 7 u vitezu, fin igrac, a i u sloveniji ima neki napadac u drugoj ligi, reseta mreze... turkovic mescini
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

gost_manje
Kontakt:

čet apr 27, 2017 11:49 pm

Nemojte preklinjem vas floskulu 'Željin DNK' dalje popularizirati, poput 'sportski segment' i sličnih glupih tvorevina koje su se munjevito proširile da su ih usvojili svi novinari, pola stručnog štaba i većina navijača. :D

Okolele
Kontakt:

Amidza je napisao/la:
čet apr 27, 2017 11:46 pm
A sta je problem s Ivanom sad? Mozemo do sutra pricat o njegovim reakcijama jucer, slozicemo se ili necemo slozit, ali stoji da njegov angarzman na jucerasnjoj utakmici apsolutno nije izostao. Cak je na neprirodnoj poziciji odigrao bolje nego neki koji na njoj zapocinju utamice. ;)

Mi izgleda imamo pamcenje ko zlatne ribice. I kad ga nisu golovi isli, trudio se i trcao ko konj, presingom ubijao stopere protivnickih ekipa, nudio se, stvarao prostor, kreirao sanse. Pogledajte kako se odnosi prema klubu, kad je produzio ugovor. Izvjestaj 1921, nakon Slobode recimo, "mi mi mi", prvo lice mnozine mu ne izlazi iz usta. Ivan se srodio s ovim klubom i ponasao se ko nase dijete, bolje od mnogih koji su rodjeni ovdje.

Meni je jedino zasmetao onaj interview na sourceu, stekao se dojam da jedva ceka da ide na kraju godine, da je to neminovno, da smo mu mi samo odskocna daska itd. Vjerovatno to sve stoji, vjerovatno je i istina, vjerovatno nije ni mislio nista lose, ali moglo se to malo elegantnije rec.

Ispadne Ivan nekad sirov i temperamentan, al jel bolje to nego da je anemican ko Ugljesa? Uostalom, momak je fudbaler, nije bibliotekar. Odvadite i vi malo.
Tako je amidza sve potpisujem..Slijedecu kad zabije bice najbolji..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Tryg
Kontakt:

Iskreno me boli kita i za Lendrica i za Stevanovica. Od onog trena kad nam je otisao Amir kojeg smo tako olako pustili, svi ostali su smijesni poslije.

Trenutno u ovom timu, taj DNK imaju, Zeba, Kjosevski, Bekric, Stanic, pa cak i Nikolic. I naravno juniori, za Sinisu ni sam ne znam. Znam samo da mu je picka na prvom mjestu pa sve ostalo.

Ovo ostalo je smijesno i cim to prije shvatimo lakse ce nam biti.

ZELJO IZNAD SVEGA!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Okolele
Kontakt:

čet apr 27, 2017 11:51 pm

1921.ba je napisao/la:
čet apr 27, 2017 11:47 pm
treba obratiti paznju na broj 7 u vitezu, fin igrac, a i u sloveniji ima neki napadac u drugoj ligi, reseta mreze... turkovic mescini
Jos imam traume od Levaje..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

pile87
Kontakt:

čet apr 27, 2017 11:54 pm

Ivan Lendric najbolji nas igrač ove sezone. Uz njega Stevanovic, hajmo malo biti pitari i popljuvati ih maksimalno.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Grbavica
Kontakt:

čet apr 27, 2017 11:55 pm

raja neozbiljna totalno.

Amidza
Kontakt:

čet apr 27, 2017 11:58 pm

gost_manje je napisao/la:
Nemojte preklinjem vas floskulu 'Željin DNK' dalje popularizirati, poput 'sportski segment' i sličnih glupih tvorevina koje su se munjevito proširile da su ih usvojili svi novinari, pola stručnog štaba i većina navijača. :D
Pitarske podvale ba. Preuzimamo te floskule od njih.

Sportski segment je oksimoron. Sportski segment sportskog kluba. Valjda je sport svrha postojanja fudbalskog kluba, nije ovo fabricka ekipa, pa da imas sportski segment.

Zeljin DNK odvratno zvuci, mada shvatam sta ljudi misle pod tim. Samo se razbacuju frazama ko papagaji, nikakve supstance tu nema. Jos samo cekam da neko pocne utakmice nazivat "pravim prvenstvenim" i pocet govorit "manjak zelje i htijenja je danas presudio", "ja da nisam optimista ne bih se bavio ovim poslom" i slicne pizdarije. :r
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 15 gostiju.

Prijava