čet apr 27, 2017 3:10 pm
I da je 15 maraka karta za istok, nije skupo! Vrijedi svake pare. Nadam se da porodice s djecom nece odustati od dolaska na utakmice, a zastitari su dno dna, najlakse je pare uzeti, a picka do picke, nemoj samo da ja nista radim, mala mi plata, sto cu se nekom zamjerati...pa to moze svako jarane, platimo uslugu, a nista ne radite...Mogu se uraditi mozda neki kompleti, popust za djecije karte, ako ulaze s roditeljima, ali karta da bude 10.
Dalje, ja sam donekle prizeljkivao da se mi fokusiramo na ligu, to sam spomenuo par puta prije ove utakmice. Ali, ovo nije bas najbolje ispalo. Monaco je izgubio 5:0 od PSG-a u polufinalu kupa, jer su se okrenuli ligi prvaka i prvenstvu, ali se mora napomenuti da su izasli sa trecim sastavom haman. Niko im to ne bi zamjerao. Ovako se izvela prva ekipa, umjesto da se probalo izaci sa kombinovanim sastavom koji bi sigurno bio i pozrtvovaniji. Bekric, Stevo, Kemo, Zera, Boka od prve minute, zasto da ne. Nije mi jasno kada se Stevo ubacivao zasto se Lendric prebacio lijevo i zasto se formacijski nesto nije promijenilo. Uvijek se ide izmjena za izmjenu. Ne treba izmisljati toplu vodu, i znam da bi ostali lijevo bez krila, ali prebacis nekog igraca tamo pa da igra lijevog veznog, a ne krilo. Nisam ja nikakav strucnjak, daleko od toga, ali mislim da ne mora i ne smije ici sve sablonski.
Mi moramo ici na pobjedu protiv Sobode ako zelimo titulu. Ne treba gledati Zrinjskog, bit ce super ako se okliznu, ali najbitnije je kako mi odigramo. Podrska navijaca klubu je veoma losa, u slucaju loseg rezultata protiv Slobode, eto slabe posjete i jebavanje majki igracima sa tribina, umjesto gromoglasne podrske protiv Zrinjskog, da ih izbacimo u direktnom obracunu i uzmemo titulu. Treba nam podrska, da gori sa svih strana, kao i protiv Slobode. Juce veoma losa energija na stadionu, nadam se da se vise nece ponoviti. I cijenu za istok vise nikada ne spustati, makar 20 ljudi bilo na istom. Kad smo stoka, pa ne ide.
Zakarica svi uzeli na zub, katastrofalno je postupio, mora se priznati, ali Sinise nigdje nije bilo, nema postavljene odbrane. Sinisa se mogao odmoriti, ovako frajer ne moze da zasprinta. Slavko toliko najavljivao fizicku spremu (kao sto su i Kostic i Mulalic), ali ja to ne vidim. Je li moguce da je do psihe ili sta? Ali kad vidim Markovica kako samo vraca loptu, a Blagojevic u silnoj zelji krene naprijed, ali cesto zavrsi to katastrofalno. Krila zakucana za aut, Zeba predaleko od veze (nije ni cudo, morao se odmoriti, jos vuce povredu, pa Bekric i Zera su ti na klupi, puni snage jbt), i onda vidis Miru kako ulazi u sredinu ili lijevo da proba iscupati sta. Momak se bori, i nepravedno je kada se kaze da on nije neki igrac. Tek cemo mi vidjeti sljedece sezone, on krpi i za beka i za vezu. U zavrsnici je los, ali jbg, nije da ima neke ekstra saigrace koji ce mu olaksati posao. Sjetite se Kirin kupa i ekstra lopte koju posla.
Protiv Slobode samo borbeno, volio bih cak vidjeti u vezi Hasanovica i Blagojevica, treba nam fajtera, ogroman je hendikep neigranje Stanica. Samo hrabro, treba nam veca podrska nego ikada. Ja sada cisto sumnjam u pozitivan rezultat u Tuzli, ali od titule se ne smije odustati! Ako nas jedan poraz poljulja, onda je i ne zasluzujemo. Nije problem pad, trebamo sada ustati i odigrati ovih pet kola najbolje sto mozemo. Pitari ce se maksimalno fokusirati na kup, pa bi sa dobrim pristupom na Kosevu mogli dobro odigrati.
VOLIM TE ZELJO!
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!
Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk
Praise the sun \[T]/
What can change the nature of a man?