Rekao da nisu imali srecu, da su promasili puno i da bi izveo isti sastav sutra opet.Eric Cantona je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 8:30 pmBRUKA...cekam sta ce slavko reci za ovu blamazu
Rekao da nisu imali srecu, da su promasili puno i da bi izveo isti sastav sutra opet.Eric Cantona je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 8:30 pmBRUKA...cekam sta ce slavko reci za ovu blamazu
Msm da je ovo sazrilo za BANA, ne znam da li ce moderacija zastiti.
Potpis.sergejevic je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 8:30 pmJel moguce da je Slavko ovo izjavio? Mozda on konta da smo mi svi budale. Kakva 100% sansa Stevanovica u prvom poluvremenu? Ja se ne sjecam te sanse. Jedino sto smo imali jeste poklonjen penal. To je toliko smijesno, a drugi penal jos veca bruka. Trebaju nasi traziti da se sankcionise ovaj levat od sudije. Sta im imas poklanjat penale kad ne mogu meda? Hajde da ti napadas, stvaras sanse, pritisces pa sudija pogrijesi i svira ti penal, a ovaj nam svira dva penala u prva dva ulaska u 16 metara Sirokog. Kakva sansa Lendrica? 2-2? Kakve su to gluposti? **** te zivot, pa reci pogrijesio sam, ljudi nas razvalili, sta se pravis budala? Svaki gol koji primimo kardinalna greska pojedinca, pa ne mozes uvijek pobjediti iz jedne polusanse na utakmici. Mene bi bilo stid reci da je trebalo biti 2-2 na poluvremenu. Strasno bruka u najgorem trenutku. Barem da je dao sansu Zericu, Osmankovicu, Besirevicu, Hasanovicu pa da nesto dobijes iz ove utakmice. Zeric je Iniesta za sve nase vezne igrace, i prednje i zadnje.
Jbg, treba se priznati greska, nisu ni navijaci budale, ali dzaba. Veliki minus i za Slavka, ogroman, nadam se da ce vec to ispraviti protiv Slobode, tri boda su nam pod moranje, a pitanje je kako ce se ekipa do tada oporaviti.sajo10 je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 8:33 pmRekao da nisu imali srecu, da su promasili puno i da bi izveo isti sastav sutra opet.Eric Cantona je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 8:30 pmBRUKA...cekam sta ce slavko reci za ovu blamazu
Ako je za bana, nek odmah i mene banuju!Leon_Professional je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 8:37 pmMsm da je ovo sazrilo za BANA, ne znam da li ce moderacija zastiti.
Hajde da vidim sad strucnjake koji ce reci da je Bogi najbolji stoper u nasoj ekipi.delinjo je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 8:31 pmma i nisu oni losi u defanzivi nego su prespori...oni dok se okrenu malo brzi igraci cak i u ovoj odron ligi su vec u sansi....dizelasi jbg imamo najsporiju odbranu i vezni red na dunjaluku...
Bas da vidim hoce li me banovati. Zbog cega bi me moderacija stitila?Leon_Professional je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 8:37 pmMsm da je ovo sazrilo za BANA, ne znam da li ce moderacija zastiti.
od igraca, trenera i taktike danas su bili gori samo navijaci.
Bas to sada govorim !za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 8:43 pmod igraca, trenera i taktike danas su bili gori samo navijaci.
sve skupa, velika sramota za kompletnu plavu armiju.
naravno da ne opravdavam to ali mislim za uslove koje imaju i novac koji dobijaju za ove uslove ne smiju onako reagovati...bas me zanima da li navijaci jednog Lecha ili Legie ili sta ja znam ozbiljnijeg kluba smiju onako reagovati....smiju ustvari ali bi zavrsili u tabutu jbgFaraonTM je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 8:45 pmSlažem se, ružno je čuti one psovke sa tribina.
Jednostavno mi je prirodno da će pojedini igrači reagovati onako kako reaguju kad im desetine ljudi psuju sve po spisku, i ja bih prvi onako da sam igrač!
Kao da igračima nije bilo dovoljno teško zbog rezultata, nego im još pojedini isfrustrirani likovi psuju sve po spisku sa tribina. Nek' se stide i srame!
Ne znam gdje je veća sramota danas bila, na tribinama ili na terenu...
I mene također.Masinovodja je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 8:38 pmAko je za bana, nek odmah i mene banuju!Leon_Professional je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 8:37 pmMsm da je ovo sazrilo za BANA, ne znam da li ce moderacija zastiti.
Onaj koji igracima od sedme minute psuje mrtve, zive, ustaske majke, maloljetnu sestru, djecu nije i nikad nece biti navijac mog kluba !Leon_Professional je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 8:45 pmNe mozes zbog jednog igraca na kojeg drkicu bacas da vrijedjas navijace svog kluba. Kakvi god da su oni, oni ce tu ostat i biti, a ovaj ode i kc ga boli. Ovi ljudi na tribini gube zivce i sljedeca 3-4 dana nece biti dobro radi njihove blamaze.
A on se hladno smije poslije promasaja. Poslije toga su i krenule psovke.
Ronaldu psuje Bernabe pa covjek igra, al hajd. Necu u dalju raspravu, boli me kc i za jednim i za drugim, samo nije lijepo procitati.