Sada nema prostora za bilo kakve kalkulacije. Ici od utakmice do utakmicu i ubirati po 3 boda. Obzirom da je sve u nasim rukama mi moramo u svaku utakmicu ici po pobjedu i jedino na Kosevu mozemo priustiti da odigramo nerijeseno. Ipak su kod nas derbiji unaprijed X, pa ako se sta uradi il udje, odlicno.
Sto se tice sutrasnje utakmice. Obzirom da nema Kerle, Bocca ce sasvim sigurno zaigrati. Vjerovatno Stojanovic ide na bek, a Stana igra u srijedu protiv Sirokog. U vezi nece biti izmjena garant, znaci Blagi-Markec-Zeba. Mozda bude neke izmjene na krilu pa umjesto Zakarica opet Crnov pocne jer Crnov ne moze igrati u kupu, mada nisam bas siguran. Dakle Miro-Lendric i Zakaric naprijed. Mada bih ja radije sa Crnovom igrao pa onda zadnjih pola sata u zavisnosti od situacije ubacio Zakarica.
Eto to su neka moja misljenja, a vidjecemo sta je Slavko pripremio. Sta god da je pripremio, ocekujem jos jednu pobjedu protiv Radnika. Iako su nam duzi vremenski period bili nezgodni rivali, kako je krenulo vrlo je moguce da ce nam postati stalne musterije

Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...