Je*iga, steta...Ipe je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 5:24 pmode vanidjoxxx1921 je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 5:18 pmOvaj Kuzmanovic je paklen igrac. Ako ovog igraca propustimo, mislim da je greska ogromna. Jedino ako ga Slavko ne mirise, ali momak je odlican, brz, tehnika odlicna, disciplinovan, pokriva nazad.
Imali smo priliku da ga dovedemo vec tri godine, pa niko od naši ni habera.djoxxx1921 je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 5:18 pmOvaj Kuzmanovic je paklen igrac. Ako ovog igraca propustimo, mislim da je greska ogromna. Jedino ako ga Slavko ne mirise, ali momak je odlican, brz, tehnika odlicna, disciplinovan, pokriva nazad.
Sjećam se da je ponosni o njemu pisao, a za tebe se baš i ne sjećam...Model1964 je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 5:31 pmImali smo priliku da ga dovedemo vec tri godine, pa niko od naši ni habera.djoxxx1921 je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 5:18 pmOvaj Kuzmanovic je paklen igrac. Ako ovog igraca propustimo, mislim da je greska ogromna. Jedino ako ga Slavko ne mirise, ali momak je odlican, brz, tehnika odlicna, disciplinovan, pokriva nazad.
To je jedan od onih za koje ja i @ponosanvas trubimo da su za nas![]()
Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 5:37 pmSjećam se da je ponosni o njemu pisao, a za tebe se baš i ne sjećam...Model1964 je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 5:31 pmImali smo priliku da ga dovedemo vec tri godine, pa niko od naši ni habera.djoxxx1921 je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 5:18 pmOvaj Kuzmanovic je paklen igrac. Ako ovog igraca propustimo, mislim da je greska ogromna. Jedino ako ga Slavko ne mirise, ali momak je odlican, brz, tehnika odlicna, disciplinovan, pokriva nazad.
U svakom slucaju bolje je dignuti cup na Kosevu nego u Doboju kod KaknjaJaozinho22 je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 5:48 pmMene napadose neki dan kad sam rekao da je Husref seljacina. Ckapi kosooka. Skinuo gaće! Suta nije imao! Odbrana se sklanja igračima Sarajeva, ništa neviđeno dosad![]()
Ma to je taj pileci mozak, bosanski klasicni. "Vrli" strucnjaci i menadzeri, tipa Husarica koji umisle da su u najmanju ruku Mino 2, pa pune glave i obecavaju kule i gradove, pa onda kad negdje odu pojedu go.vno svi zajedno i eto ga brze vamo nego tamo. Ovaj je tu gresku jednom napravio i nije dosao pameti nimalo. Pa gdje ces u ku*ac lijepi, afirmisi se, predji u neki nas "veci" klub, osvoji nesto, zabij 15 golova pa idi brate kao afirmisano imeModel1964 je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 5:31 pmImali smo priliku da ga dovedemo vec tri godine, pa niko od naši ni habera.djoxxx1921 je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 5:18 pmOvaj Kuzmanovic je paklen igrac. Ako ovog igraca propustimo, mislim da je greska ogromna. Jedino ako ga Slavko ne mirise, ali momak je odlican, brz, tehnika odlicna, disciplinovan, pokriva nazad.
Evo i ja bas gledam i kontam... Da li to Husref igra s nekim 1 na 1 pa pusta? Ili je mozda usao u svlacionicu i rekao "Eto momci, ja ipak vise volim njih, pa eto vi danas malo setkajte po terenu".