opet nam mazu oci
opet nam mazu oci
Ocigledno nisi procitao post,od tih 7 koliko smo ih napravili u drugom,hoces da kazes da si ti zadovoljan igrom iz drugog poluvremena?Zvaka72 je napisao/la: ↑pon apr 17, 2017 12:28 amJarane, ti i ja očito nismo gledali istu utakmicu. Utakmica je bila jedna od boljih na Grbavici u zadnjih par godina. Što ne mogu na rende kora. Ljudi nam napravili tri šanse i to dvije iz udaraca sa distance i jednu poslije akcije Duljevića. Mi smo za tvoju info napravili sedam šansi od toga pet iz izgrađenih akcija sa igrom od noge do noge. Jbt ovdje sve vrvi od stručnjaka. Ccccc. Tačno mi poslije ovakvih, sranja od komentara, bude muka.Charlie Sheen je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 11:34 pmPut do titule je itekako otezan sa jucerasnjim remijem.Ne znam dal je sramota igrace u onakvom ambijentu odigrati onako drugo poluvrijeme,dali smo im mi 2,3 sto posto sanse koje bi imalo ozbiljnija ekipa iskoristila,sreca pa to pitari nisu.
Jos mi je nejasno kako je moguce da odigramo vrhunski prvo poluvrijeme,gdje je lopta bila na zemlji,imao si sta vidjeti,ponadas se evo ga znaju nesto osim ibijanja iz zadnje linije do miroslava pa ovaj sta uradi uradi kad drugo poluvrijeme bum napad kreira bogicevic,milion prodatih lopti,radinovic i blagojevic igraci manje na terenu pogotvo ovaj prvi,gdje bi mu se ja jos sinoc zahvalio i ispisnicu mu urucio.Onakvo setkanje u onako bitnoj utakmici je nedopustivo.Stana i Miroslav su pokazali kako se gine,Srle me je pogotovo impresionirao,vidi se ko zna sta znaci taj sarajevski derbi.Otisao sam sa stadiona ko popisan evo jos me drzi,vidjeli smo svi kad spustimo tu loptu da smo opasniji milion puta,cemu ono izbijanje i prodavanje lopti zasto Slavko ne reagujes ili je to tvoja zamisao.Tranzicija iz odbrane u napad goli *****,nekad mi djeluju ko da su se juce sastali igraci.Mislim da najvise ima Slavkinog u ovom iksu,djeluje mi da se nakon onih propustenih sansi usrao pa povukao ekipu.Nadam se samo da nece biti tvrdoglav i da ce nauciti iz svojih gresaka,jer ovakvom igrom nece se puno zadrzati u FKZ.
Dalje,pohvalio bi jug za prvo poluvrijeme ali drugo je katastrofa,ucis raju novu pjesmu na derbiju i furas istu citavo vrijeme koja se nije cula ni na istoku,prozivas cijeli stadion i povedes tu pjesmu,mimo svake pameti.Utakmica za zaborav i nadati se nekom cudu protiv sirokog.
Jebes i to onda. Hoces titulu a da ne pobijedis nijednog direktnog konkurenta.
Dobro dosao medju pravu raju.Bergeron je napisao/la: ↑pon apr 17, 2017 12:03 am
A sada malo bolesti....
Kada je u pitanju juzna tribina, malo sam pogledao nacrte (na nekoj stranci su bile fotke) i ja ocekujem veliko iznenadjenje. Nekim grubim racunom, na istoku je trenutno 26 redova stolica, a kako ce jug biti visociji od istoka, te blizi golu i pod vecim nagibom, to znaci da se moze ocekivati na jugu cca. 41 red (5 iznad po 44 cm koliko je trenutna visina na istoku jednog stepenika i 10 ispod koliko trenutno ima od gola do neke visine istoka da bi se to visinski uklopilo). Ako ce biti kako je najavljeno, ravna tribina kao sjever, a ne kao trenutno - polukruzno, onda to znaci da postoji nekih 85 metara od istoka do zapada za tribine. Stolica sa prostorom je nekih 35 cm, pa je to cca. 242 kolone stolica.
41red*242kolone=9922 stolice, iz cega treba izbaciti nekoliko stotina za ulaze. Tako da, nekom grubom racunicom na onom prostoru je zaista moguce imati izmedju 8500 i 9000 mjesta. Znam, zvuci nevjerovatno i pomalo bolesno (i sam se svrstavam u ove druge)
P.S. Na kraju ovog mog dugog pametovanja ja mislim da bi svima prijalo podsjetiti se vec sada kultnog clanka o propasti dinastije MisimovicA![]()
![]()
Jarane gleda se svih devedeset minuta a ne 5, 10 ili 15. A u drugom poluvremenu smo napravili dvije šanse i treću je miro zeznuo kad je pas dao kasno i bliže Pavloviću. Kao što znaš od 75 min. Smo bili sa 10 igrača. Ne očekuješ valjda da napadnemo Sarajevo sa deset igrača u osamdesetom minutu i to sa ritmom subota, srijeda.Charlie Sheen je napisao/la: ↑pon apr 17, 2017 12:33 amOcigledno nisi procitao post,od tih 7 koliko smo ih napravili u drugom,hoces da kazes da si ti zadovoljan igrom iz drugog poluvremena?Zvaka72 je napisao/la: ↑pon apr 17, 2017 12:28 amJarane, ti i ja očito nismo gledali istu utakmicu. Utakmica je bila jedna od boljih na Grbavici u zadnjih par godina. Što ne mogu na rende kora. Ljudi nam napravili tri šanse i to dvije iz udaraca sa distance i jednu poslije akcije Duljevića. Mi smo za tvoju info napravili sedam šansi od toga pet iz izgrađenih akcija sa igrom od noge do noge. Jbt ovdje sve vrvi od stručnjaka. Ccccc. Tačno mi poslije ovakvih, sranja od komentara, bude muka.Charlie Sheen je napisao/la: ↑ned apr 16, 2017 11:34 pmPut do titule je itekako otezan sa jucerasnjim remijem.Ne znam dal je sramota igrace u onakvom ambijentu odigrati onako drugo poluvrijeme,dali smo im mi 2,3 sto posto sanse koje bi imalo ozbiljnija ekipa iskoristila,sreca pa to pitari nisu.
Jos mi je nejasno kako je moguce da odigramo vrhunski prvo poluvrijeme,gdje je lopta bila na zemlji,imao si sta vidjeti,ponadas se evo ga znaju nesto osim ibijanja iz zadnje linije do miroslava pa ovaj sta uradi uradi kad drugo poluvrijeme bum napad kreira bogicevic,milion prodatih lopti,radinovic i blagojevic igraci manje na terenu pogotvo ovaj prvi,gdje bi mu se ja jos sinoc zahvalio i ispisnicu mu urucio.Onakvo setkanje u onako bitnoj utakmici je nedopustivo.Stana i Miroslav su pokazali kako se gine,Srle me je pogotovo impresionirao,vidi se ko zna sta znaci taj sarajevski derbi.Otisao sam sa stadiona ko popisan evo jos me drzi,vidjeli smo svi kad spustimo tu loptu da smo opasniji milion puta,cemu ono izbijanje i prodavanje lopti zasto Slavko ne reagujes ili je to tvoja zamisao.Tranzicija iz odbrane u napad goli *****,nekad mi djeluju ko da su se juce sastali igraci.Mislim da najvise ima Slavkinog u ovom iksu,djeluje mi da se nakon onih propustenih sansi usrao pa povukao ekipu.Nadam se samo da nece biti tvrdoglav i da ce nauciti iz svojih gresaka,jer ovakvom igrom nece se puno zadrzati u FKZ.
Dalje,pohvalio bi jug za prvo poluvrijeme ali drugo je katastrofa,ucis raju novu pjesmu na derbiju i furas istu citavo vrijeme koja se nije cula ni na istoku,prozivas cijeli stadion i povedes tu pjesmu,mimo svake pameti.Utakmica za zaborav i nadati se nekom cudu protiv sirokog.
Tacnije oko 25k,kad je stajanje.
Nedzad Koldzo jedan je od nas
Ma dobro, ti vjerovatno brojiš bez zdenki a ja sa zdenkama
Hvala na dobrodoslicikremenko je napisao/la: ↑pon apr 17, 2017 12:45 amDobro dosao medju pravu raju.Bergeron je napisao/la: ↑pon apr 17, 2017 12:03 am
A sada malo bolesti....
Kada je u pitanju juzna tribina, malo sam pogledao nacrte (na nekoj stranci su bile fotke) i ja ocekujem veliko iznenadjenje. Nekim grubim racunom, na istoku je trenutno 26 redova stolica, a kako ce jug biti visociji od istoka, te blizi golu i pod vecim nagibom, to znaci da se moze ocekivati na jugu cca. 41 red (5 iznad po 44 cm koliko je trenutna visina na istoku jednog stepenika i 10 ispod koliko trenutno ima od gola do neke visine istoka da bi se to visinski uklopilo). Ako ce biti kako je najavljeno, ravna tribina kao sjever, a ne kao trenutno - polukruzno, onda to znaci da postoji nekih 85 metara od istoka do zapada za tribine. Stolica sa prostorom je nekih 35 cm, pa je to cca. 242 kolone stolica.
41red*242kolone=9922 stolice, iz cega treba izbaciti nekoliko stotina za ulaze. Tako da, nekom grubom racunicom na onom prostoru je zaista moguce imati izmedju 8500 i 9000 mjesta. Znam, zvuci nevjerovatno i pomalo bolesno (i sam se svrstavam u ove druge)
P.S. Na kraju ovog mog dugog pametovanja ja mislim da bi svima prijalo podsjetiti se vec sada kultnog clanka o propasti dinastije MisimovicA![]()
![]()
Osvrnuo bih se na ovaj tvoj racun oko Juga.
Jesi siguran u ovu cifru,jer uzmi za primjer SudTribine od Dortmunda poznatu kao Yelow Wall. Brate ona ima 11k sjedecih mjesta,a znas o kakvoj se grdosiji radi.
Pozdrav