Dao bi i ja da nam je kapacitet 30 ljami
Dao bi i ja da nam je kapacitet 30 ljami
Razlog njihovog nedolaska je licna karrta,ne broj mjesta.Dali smo im hiljadu i nije u odnosu na 14 milja,vidio si kolike su tampon zone i mislim da je to jedini razlog zasto nismo mogli dati vise.
E to brate, to je taj osjecaj , ne moze se parama platiti
Pa izašlo je saopštenje neki dan koje je baš detaljno i jasno su navedene stavke koje je MUP tražio, neće sad svakom po na osob odgovarati na tamo nečija saopštenja.
Brate, sve ovo sto si naveo nije bitno jer je derbi u pitanju... Znali su i oni biti u top formi, govoriti kako je samo pitanje koliko ce nam utrpati, pa ih mi mlatnemo sa Sabljom na klupi.mula je napisao/la:Eh dobro,
Što se tiče navijača i ostalih problematika oko organizovanja na tribini mislim da je i previše rečeno.
U drugi plan je pala utakmica. Da li je to dobro ili nije?
Mislim da u ovaj derbi ulazimo sa znatno večim optimizmom za razliku od prethodna dva. Razlozi što je to tako:
1. Jači smo igrački (Zeba), imamo lijevu stranu znatno bolju, odbranu znatno sigurniju i imamo solidnu klupu.
2. Sarajevo je isto kao i prošli derbi -igraju sistem toplo-hladno. Ono što sam primjetio da su fizčki slabi. Sad koliko to mi možemo iskoristiti je veliko pitanje?
3. Neće biti njihovih navijača- ovo je realno veliki plus, jer ona šakica navijača pod krovom zvuči Bgm dobro(odzvanja). Ne kažem ja da su oni bolji navijači(primjer derbija na Koševu). Falit će.
4. U ektra dobroj smo formi po pitanju lige
5. Igramo na svom terenu
6. Ovo je najvažnije: Moje mišljenje je da se Petrović predao borbi za titulu, a kup je sada pao u drugi plan. To se moglo vidjeti i u utakmici protiv Zrinskog, gdje se vidjela njegova taktička zamisao da uzme 1 bod koji je sad se ispostavilo od velikog značaja. Čovjek je ekstra taktičar koji ne želi da se upušta ni u kakav rizik.
U derbi ko uđe bez manje treme i nervoze on je u prednosti. Ali Bogami kvalitet je najbitniji. Ne moze me niko ubjediti da derbije nisu pobjeđivani kvalitetom od Dzele, Zebe... na jednoj , pa Zeke , Škore... na drugoj strani.drtooth je napisao/la: ↑pet apr 14, 2017 11:54 amBrate, sve ovo sto si naveo nije bitno jer je derbi u pitanju... Znali su i oni biti u top formi, govoriti kako je samo pitanje koliko ce nam utrpati, pa ih mi mlatnemo sa Sabljom na klupi.mula je napisao/la:Eh dobro,
Što se tiče navijača i ostalih problematika oko organizovanja na tribini mislim da je i previše rečeno.
U drugi plan je pala utakmica. Da li je to dobro ili nije?
Mislim da u ovaj derbi ulazimo sa znatno večim optimizmom za razliku od prethodna dva. Razlozi što je to tako:
1. Jači smo igrački (Zeba), imamo lijevu stranu znatno bolju, odbranu znatno sigurniju i imamo solidnu klupu.
2. Sarajevo je isto kao i prošli derbi -igraju sistem toplo-hladno. Ono što sam primjetio da su fizčki slabi. Sad koliko to mi možemo iskoristiti je veliko pitanje?
3. Neće biti njihovih navijača- ovo je realno veliki plus, jer ona šakica navijača pod krovom zvuči Bgm dobro(odzvanja). Ne kažem ja da su oni bolji navijači(primjer derbija na Koševu). Falit će.
4. U ektra dobroj smo formi po pitanju lige
5. Igramo na svom terenu
6. Ovo je najvažnije: Moje mišljenje je da se Petrović predao borbi za titulu, a kup je sada pao u drugi plan. To se moglo vidjeti i u utakmici protiv Zrinskog, gdje se vidjela njegova taktička zamisao da uzme 1 bod koji je sad se ispostavilo od velikog značaja. Čovjek je ekstra taktičar koji ne želi da se upušta ni u kakav rizik.
U ovakvim utakmicama nema pravila, to je tako, a i iskreno ne mislim da se Slavko posebno okrenuo prvenstvu. Taktika u Mostaru je bila kao i taktika u Širokom, pa smo izgubili... Sa kalkulisanjem (nije da kritikujem Slavku, u ovoj ligi se tako osvajaju titule) mora se desiti i poraz, koje se i desio u Širokom, a mogao je i u Mostaru.
Nadam se samo da neće uslijediti neka rezultatska kriza, tj. da izgubimo protiv pitica. Činjenica je da smo u zadnje tri tekme dali samo JEDAN gol i volio bih da se one prečke i promašaji naplate u derbiju.
Mogao bi im presuditi i Miro, to je vec uradio na Koševu prošle godine.