Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Charlie Sheen
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 14, 2017 11:04 am

Funk je napisao/la:
pet apr 14, 2017 10:59 am
Ne mogu da razumijem pravog Manijaka koji ne zeli da vidi Pitare na suprotnoj tribini kako placu. Pa braco sa tribine ja bi im dao citav sjever samo da ih vidim kako placu kad ga Lendra zabije!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Dao bi i ja da nam je kapacitet 30 ljami

Funk
Kontakt:

pet apr 14, 2017 11:08 am

Treba biti realan i reci da se derbi iz godine u godinu kvari i gubi draz sa ovakvim stvarima. Sta je 500 mjesta u odnosu na 14 000.

kremenko

pet apr 14, 2017 11:14 am

Da se osvrnem i na pitanje karata za HZ.
Podrzavam odluku kluba da ne pristaje na prvom mjestu na ucjene FKS. Na Grbavici nas niko ni za sta ne moze ucjenjivati. NIKO! Bog s nebesa da sidje (tobejarabi) ima da se ponasa onako kako mi kazemo.
Drugo,sto nisu pristali da smanjuju broj karata svojim navijacima,da bi dali gostima.
Trece,abd kad napravimo Jug,pitama dati Sjever,slova gdje pise FK ZELJO,zdenke neka budu tampon zona. Skinuti stolice,pustiti 3000 navijaca,brojati na ulazu,kad udje 3000,zatvoriti vrata,nema nikome vise.
Uprava :palacgore:
Ne odstupati ni cm
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Charlie Sheen
Kontakt:

pet apr 14, 2017 11:19 am

Funk je napisao/la:
pet apr 14, 2017 11:08 am
Treba biti realan i reci da se derbi iz godine u godinu kvari i gubi draz sa ovakvim stvarima. Sta je 500 mjesta u odnosu na 14 000.

Razlog njihovog nedolaska je licna karrta,ne broj mjesta.Dali smo im hiljadu i nije u odnosu na 14 milja,vidio si kolike su tampon zone i mislim da je to jedini razlog zasto nismo mogli dati vise.

Zeljo1921
Kontakt:

pet apr 14, 2017 11:20 am

Poslije proslog derbija na Grbavici iskreno sam pozelio da vise nikada ne dodju. Te price oko čari derbija su za malu djecu. Kakva je to čar da dođeš na stadion i gledas grupu debila kako ruse i pale stadion za koji smo odvajali po 20-30 KM da se napravi? Meni to nije čar i nikada nece biti. Nema te cijene koju mi neko moze platiti i da kaze doci cu u kucu i sve ti polomiti pa ti kasnije to platim. Ne mozes drug u mojoj kuci praviti belaj i tacka. Idealno bi bilo dati njima cijeli sjever da su kako treba i normalni navijaci a nasima recimo sa godisnjim za sjever dozvoliti ulazak na istok. Tad bi bio bas derbi po uzoru na recimo Celtik-Rengers. Problem je sto oni mrze nas i sve sto ima veze sa nama. Ne pamtim kad sam negdje procitao da pitar napise Željezničar ili Grbavica vec nesta pokusavaju da vrijedjaju i omalovazavaju sa nekim pogrdnim imenima. Poslije proslog derbija su se falili po forumu ko je iscupao ili kuci donio vise stolica a sada cmizdre. Dodji sutra paša pa je iscupaj na istoku, ima da uletis u teren ko baklja. Dosta divljanja na tribinama. Ne fale mi ni sekunde na derbiju i jedva cekam sutra tekmu da ih mlatnemo i da uzivam na nasem stadionu.

teatrale36
Kontakt:

pet apr 14, 2017 11:20 am

Funk je napisao/la:
pet apr 14, 2017 10:59 am
Ne mogu da razumijem pravog Manijaka koji ne zeli da vidi Pitare na suprotnoj tribini kako placu. Pa braco sa tribine ja bi im dao citav sjever samo da ih vidim kako placu kad ga Lendra zabije!

E to brate, to je taj osjecaj , ne moze se parama platiti :)
Sjetimo se Zubana, 0:3 na kosevu, 2:3 kup, 4:0 superkup, ali jbg od ovih primitivaca.....

Elegant
Kontakt:

pet apr 14, 2017 11:23 am

Hoce li skinuti ovu mrezu ispred istoka ili je ona tu samo za derbi ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Funk
Kontakt:

pet apr 14, 2017 11:32 am

Bravo a zasto nasi ne kazu javno da je to problem nego se mup fino ogradi i kaze nije do nas.

mula
Kontakt:

pet apr 14, 2017 11:33 am

Eh dobro,
Što se tiče navijača i ostalih problematika oko organizovanja na tribini mislim da je i previše rečeno.
U drugi plan je pala utakmica. Da li je to dobro ili nije?
Mislim da u ovaj derbi ulazimo sa znatno večim optimizmom za razliku od prethodna dva. Razlozi što je to tako:
1. Jači smo igrački (Zeba), imamo lijevu stranu znatno bolju, odbranu znatno sigurniju i imamo solidnu klupu.
2. Sarajevo je isto kao i prošli derbi -igraju sistem toplo-hladno. Ono što sam primjetio da su fizčki slabi. Sad koliko to mi možemo iskoristiti je veliko pitanje?
3. Neće biti njihovih navijača- ovo je realno veliki plus, jer ona šakica navijača pod krovom zvuči Bgm dobro(odzvanja). Ne kažem ja da su oni bolji navijači(primjer derbija na Koševu). Falit će.
4. U ektra dobroj smo formi po pitanju lige
5. Igramo na svom terenu
6. Ovo je najvažnije: Moje mišljenje je da se Petrović predao borbi za titulu, a kup je sada pao u drugi plan. To se moglo vidjeti i u utakmici protiv Zrinskog, gdje se vidjela njegova taktička zamisao da uzme 1 bod koji je sad se ispostavilo od velikog značaja. Čovjek je ekstra taktičar koji ne želi da se upušta ni u kakav rizik.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

cikazubo
Kontakt:

pet apr 14, 2017 11:34 am

Funk je napisao/la:
pet apr 14, 2017 11:32 am
Bravo a zasto nasi ne kazu javno da je to problem nego se mup fino ogradi i kaze nije do nas.

Pa izašlo je saopštenje neki dan koje je baš detaljno i jasno su navedene stavke koje je MUP tražio, neće sad svakom po na osob odgovarati na tamo nečija saopštenja.

kvalitet
Kontakt:

pet apr 14, 2017 11:44 am

Bravo za ova saopćenja - o prodaji karata na "normalan" način, o tome da prodaja karata ide dobro i još sad za ulaz na južnu tribinu. Sve ovo utječe na to da posjeta bude što bolja.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

drtooth
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet apr 14, 2017 11:54 am

mula je napisao/la:Eh dobro,
Što se tiče navijača i ostalih problematika oko organizovanja na tribini mislim da je i previše rečeno.
Mislim da u ovaj derbi ulazimo sa znatno večim optimizmom za razliku od prethodna dva. Razlozi što je to tako:
1. Jači smo igrački (Zeba), imamo lijevu stranu znatno bolju, odbranu znatno sigurniju i imamo solidnu klupu.
2. Sarajevo je isto kao i prošli derbi -igraju sistem toplo-hladno. Ono što sam primjetio da su fizčki slabi. Sad koliko to mi možemo iskoristiti je veliko pitanje?
3. Neće biti njihovih navijača- ovo je realno veliki plus, jer ona šakica navijača pod krovom zvuči Bgm dobro(odzvanja). Ne kažem ja da su oni bolji navijači(primjer derbija na Koševu). Falit će.
5. Igramo na svom terenu
6. Ovo je najvažnije: Moje mišljenje je da se Petrović predao borbi za titulu, a kup je sada pao u drugi plan. To se moglo vidjeti i u utakmici protiv Zrinskog, gdje se vidjela njegova taktička zamisao da uzme 1 bod koji je sad se ispostavilo od velikog značaja. Čovjek je ekstra taktičar koji ne želi da se upušta ni u kakav rizik.
Brate, sve ovo sto si naveo nije bitno jer je derbi u pitanju... Znali su i oni biti u top formi, govoriti kako je samo pitanje koliko ce nam utrpati, pa ih mi mlatnemo sa Sabljom na klupi.
U ovakvim utakmicama nema pravila, to je tako, a i iskreno ne mislim da se Slavko posebno okrenuo prvenstvu. Taktika u Mostaru je bila kao i taktika u Širokom, pa smo izgubili... Sa kalkulisanjem (nije da kritikujem Slavku, u ovoj ligi se tako osvajaju titule) mora se desiti i poraz, koje se i desio u Širokom, a mogao je i u Mostaru.

Nadam se samo da neće uslijediti neka rezultatska kriza, tj. da izgubimo protiv pitica. Činjenica je da smo u zadnje tri tekme dali samo JEDAN gol i volio bih da se one prečke i promašaji naplate u derbiju.

Mogao bi im presuditi i Miro, to je vec uradio na Koševu prošle godine.
Željo, to je moj tim!

Refa1921
Kontakt:

pet apr 14, 2017 11:56 am

J.ebi Željo maleneeee !!!

phpBB [video]

Dolina
Kontakt:

pet apr 14, 2017 11:59 am

Gledam ove nove slike sa zvanične a i sam redovno prošetam do stadiona, koliko se samo truda, novca, živaca ulaže u i oko tribine, uvijek smo pričali o toj "porodičnoj tribini" što i treba da postane i sada treba neko da razjebe taj koncept.
Neka ne dolaze, ne trebaju nam, hebo više i taj duh derbija, dok se ne opamete neće ga ni biti. Jeli mi žao? Nimalo!
Molim Boga samo da ih uzmemo i završimo priču za ovu sezonu jer onda nema potrebe da idemo na lavor, neće nam biti interesantni.
Čekam Dinu da udje zadnjih pola sata, napravi oranicu na terenu,zaradi dva žuta i sa ovacijama izadje sa terena.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Elegant
Kontakt:

pet apr 14, 2017 12:04 pm

slika

Kad smo vec kod stadiona, zna li se da li je u planu saniranje ovog velikog djela platoa gdje je za vrijeme gradnje bio materijal i masine, kao i ovog gornjeg gdje je lokomotiva ?

Hoce li se tu skidati asfalt, radit nova podloga i na kraju svjeze asfaltiranje, predpostavljam i sanacija zida koji je isaran grafitima ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Grbavica
Kontakt:

pet apr 14, 2017 12:10 pm

Rile skini se do pasa i počni se sam udarati, eto mene brzo.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

mula
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet apr 14, 2017 12:10 pm

drtooth je napisao/la:
pet apr 14, 2017 11:54 am
mula je napisao/la:Eh dobro,
5. Igramo na svom terenu
Brate, sve ovo sto si naveo nije bitno jer je derbi u pitanju... Znali su i oni biti u top formi, govoriti kako je samo pitanje koliko ce nam utrpati, pa ih mi mlatnemo sa Sabljom na klupi.
U ovakvim utakmicama nema pravila, to je tako, a i iskreno ne mislim da se Slavko posebno okrenuo prvenstvu. Taktika u Mostaru je bila kao i taktika u Širokom, pa smo izgubili... Sa kalkulisanjem (nije da kritikujem Slavku, u ovoj ligi se tako osvajaju titule) mora se desiti i poraz, koje se i desio u Širokom, a mogao je i u Mostaru.

Nadam se samo da neće uslijediti neka rezultatska kriza, tj. da izgubimo protiv pitica. Činjenica je da smo u zadnje tri tekme dali samo JEDAN gol i volio bih da se one prečke i promašaji naplate u derbiju.

Mogao bi im presuditi i Miro, to je vec uradio na Koševu prošle godine.
U derbi ko uđe bez manje treme i nervoze on je u prednosti. Ali Bogami kvalitet je najbitniji. Ne moze me niko ubjediti da derbije nisu pobjeđivani kvalitetom od Dzele, Zebe... na jednoj , pa Zeke , Škore... na drugoj strani.
Kvalitet, Taktika i Psihička stabilnost su glavni kreatori igre. Svaka čast publici i svemu ostalom.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Leon_Professional
Kontakt:

pet apr 14, 2017 12:18 pm

Evo zaavrsila se pres konferencija pred derbi.
Zebi prvi derbi nakon nekog vremena, on ce sutra biti dodatno motivisan. Noga mu je bolje, nadam se nekom golu iz prekida ili asistencija kao protiv Krupe.
Povrdi nas Zajkooo!!!

Prolit cemo gurbete!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava