Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 13, 2017 5:40 pm

rješenje je država, ali nje nema. policija sve zna i reaguje tampon zonama. i šta ćeš onda, da poginemo da sačuvamo instituciju derbija?

a šta će sutra biti s jugom na koševu, to će odrediti bord direktora sa tri malezijska glasa...
gradi željo boli te *****

GoodisonPark
Kontakt:

čet apr 13, 2017 5:41 pm

psihopata je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:
čet apr 13, 2017 5:14 pm
psihopata je napisao/la:
čet apr 13, 2017 4:57 pm

poskidaj stolice ako vec prosli put nisu platili stetu,napravi tor,pa neka glodju i lome beton.
Tako će se i uraditi na kraju krajeva ali isto tako mi ne možemo uticati na njihovu odluku da nam daju 5%. Evo i sam vidiš da oni neće nikako da dođu ako nemaju šta počupati i demolirati jer što se tiče navijanja tu su jaki ko babe u 76 godini života.

Ako gledamo realno mi njima svih ovih godina na koševu debelo punimo budžetsku kasu a oni nama za uzvrat lome i ruše stadion, gađaju bakljama ljude na sjeveru i na taj način negativno utiču na naše navijače koji zbog tih razloga u neka doba prestanu uopšte dolaziti na utakmice.

Znači oni nama donose samo štetu (jer mi finansijski od njih faktički ništa i ne zaradimo) a mi njima donosimo samo korist e pa došlo je vrijeme da se izjednačimo.

Što se tiče derbija, neka Đine dovede svoje Horde Zla na Grbavicu a i mi Manijaci smo već tu i da se bez yebenih tampon zona pofajtamo i na terenu i na tribinama, to su bili derbiji a ovo sad je trla baba lan i na kraju završilo 0:0.
ne znam kako nekome uopse moze pasti na pamet da prica o tome kako im punimo kasu,pa onda je bolje da skroz bojkotujemo derbi i da nikako ne idemo,pa valjda ides da podrzis svoj klub a ne da gledas kako ces protivnika finansijski osiromasiti...a mozda sam ja fulio poentu navijanja i podrske klubu.

pa gadjaju i nasi njih sa juga na istok i sa zapada na njihov dio zapada na kosevu,to se treba rijesiti nekim zastitnim mrezama a ne sa 5 % kapaciteta.

ali eto neka ste vi u pravu,a jedva cekam da vidite kako ce jug izgledati na kosevskom derbiju i da li ce vam biti svejedeno koliku ce podrsku zeljo gore imati.
Vidi poenta je da mi moramo zaštiti naše navijače i našu imovinu i inventar u svim utakmicama na Grbavici, bezbjednost i sigurnost maksimalna a oni kako god odluče na koševu mi ćemo se prilagoditi i naši igrači neće ostati bez podrške.

Nikad niko neće pristati na njihove ucjene tipa: "Damo vam 10 000 mjesta na Koševu a za uzvrat hoćemo da divljamo i radimo šta nam je volja na sjeveru Grbavice" što se prije pomiriš sa tim biće ti lakše.

a da ti pošteno kažem, baš me briga kako će izgledati Jug na koševu, meni je samo važno kako će izgledati tribine Grbavice.

2000 Manijaka gore ma ima da grmimo 90+ ko jedan!
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet apr 13, 2017 5:42 pm

ChWilla je napisao/la:
čet apr 13, 2017 1:53 pm
šta ti je reći sinergija uprave i navijačke grupe.

mup petlja i prešućuje stvari. ali ono što i oni znaju, a ne može se razumno očekivati da službeno napišu jeste da je smišljen plan devastacije svega što uspiju dohvatiti, uključujući i ulazak na istok i razbijanje hala i ostalog. to je razlog što je mup uslovio tolike tampon zone i prodaju karata za istok samo sa članskim kartama FKŽ. taj je plan i novčano "potpomognut" od struja njihove uprave i bivše uprave koje su sad protiv tana, i to je do policije i došlo.

znači mup hoće da prođe sa što manje zahmećenja, ovi hoće da unište i razvale, a mi bi trebali staviti svoje guzice i svoju imovinu na branik institucije derbija. nismo mi životinje, uništava se derbi, ma jelde. imovinu za koju smo i mi sa ovog foruma odvajali koliko je ko mogao. e nećemo baš tako.

i sad je problem što se, građevinskim žargonom, ne može opravdati primljeni avans. ali što reče gospon direktor - to je njihov problem...
Nek' se i ovdje nađe :pljesak:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

LARSSON
Kontakt:

čet apr 13, 2017 5:50 pm

Sa fba

slika
slika
slika

Elegant
Kontakt:

čet apr 13, 2017 5:51 pm

Ne bi bilo lose da finale kupa bude Sarajevo - Zeljo, pa da opet pitari kazu dajte nam cijeli sjever, nasi odgovore ne moze evo 1.500 kojih trazite - oni odbiju, mup jos vise zakuha. :rofl:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Plava Porodica
Kontakt:

čet apr 13, 2017 5:51 pm

Dobro oci otvorite i samarajte redom :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

pile87
Kontakt:

čet apr 13, 2017 5:54 pm

ChWilla je napisao/la:
čet apr 13, 2017 5:40 pm
rješenje je država, ali nje nema. policija sve zna i reaguje tampon zonama. i šta ćeš onda, da poginemo da sačuvamo instituciju derbija?

a šta će sutra biti s jugom na koševu, to će odrediti bord direktora sa tri malezijska glasa...
phpBB [video]
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

igla
Kontakt:

čet apr 13, 2017 5:55 pm

Ma samo uvedeš kamere na tribine i završio si stvar. Broj "mudonja" bi pao za 101 % kada bi se znalo da će svaki idiot odgovarati za svaki svoj krimogeni postupak. Pa izvolite.

Kospicar
Kontakt:

čet apr 13, 2017 6:02 pm

slikaslika

HAJCAJ RAJU
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

ChWilla
Kontakt:

čet apr 13, 2017 6:02 pm

ma zna se ba i ovako sve, što kaže to je 100 ljudi u datom trenutku. to se može raspišati za dva dana da se hoće.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet apr 13, 2017 6:04 pm

slika

cikazubo
Kontakt:

čet apr 13, 2017 6:13 pm

Minjore je napisao/la:
čet apr 13, 2017 6:04 pm
slika
Agenti sjever

rodrigo87
Kontakt:

čet apr 13, 2017 6:18 pm

:bih:
slika

Hurmasica
Kontakt:

čet apr 13, 2017 6:31 pm

Emisija Finale na OBN-u: Zijad Švrakić i Darko Marković uvode nas u 'vječiti derbi'

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/emis ... erbi/79953
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Model1964

čet apr 13, 2017 6:47 pm

Nije samo gamad sa hotonja i kobilije glave u pitanju :ne:
Još je puno upetljanih igraca koji cekaju trenutak da ulete. Patuljci su muhe jednodnevnice, topovska hrana za tuđe topove.
Naš nacin rada, naša solidarnost i zajedništvo u državi kava jeste, u državi gdje je glavni moto *otmi*, mi nismo dobro došli.
Pokazali smo da se može u jako kratkom vremenu uraditi ogromno za relativno male pare. Nismo dozvolili nikom da se ugrađuje i dobiva na kafu. Zato i smetamo. Remetimo ustaljene postupke.
Kroz historiju su se Želji događale slicne situacije. Sjetimo se pravljenje problema oko igrališta u Pofalicima, nije samo do SAŠKa vec do katolickog klera i Hrvatskih nacionalista koji su htjeli privesti na rudu neposlušne katolike pumpajuci ih da su Hrvati iako veliki broj nji nije bio (Slovenci :) Ludvig Leple, E.Osim, braca Kranjc,Šmit...)
Ne smijemo zaboraviti i psovanje šokacke majke našim igracima na tekmama SSK od strane domacih * koljenovica*. Događali su se nasrtaji i poslije otimanja devet igraca, cijenu je u ime kluba samovoljno požrtvovano platio Joško Domorocki :klanjase: . Probaše dušmani sa paljenjem drvene tribine, sa Železnicarem :lol: , Đerđelezom, sa poreskim prijavama, sa kleberenjem pred snjegom oborenim zapadom.....
Zašto se vracam u prošlost?
Niti u jednom trnutku ne smijemo se pouzdati niti u koga. Moramo se sami zaštititi, biti složni i mudri.
Samo takvi možemo nastaviti putem kojim smo krenuli prije skoro sto godina a da ne ukaljamo ime kluba.
Ova tekma kao i sve druge ce se završiti, docice nove tekme, novi problemi.....
Nije u pitanju 5% ili 25%, u pitanju je princip na kojem pocivamo.
ZNAMO KO SMO I ŠTA SMO I NEDAMO NA SEBE.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ChWilla
Kontakt:

čet apr 13, 2017 6:49 pm

čuj ustaljeni postupci...ispravi to odmah.

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 13, 2017 6:54 pm

SanMan je napisao/la:
čet apr 13, 2017 5:36 pm
Kavez, tampon zone, i ostala sranja uopšte nije rješenje, možda trenutno.
Sve ove mjere se rade zbog max. 100 budala.
Svi znamo kako je rješeno vani - samo lična odgovornost, jal po đepu, jal u prdekanu pa bujrum.
Eto ovi s hotonja zajebaniji od pijanih engleza ili švaba. Da ga jednom kazniš 100KM čitav život bi bio mala maca.
Msm da je pocupano oko 800-900 stolica prosli put, tako da nije 100 budala vec vise.
Ostalo se slazem s tobom. Ali eto uveli su pravilo za licne dokumente jer imas kamere, pa da vidimo ko sta uradi prepoznas ga s licne i kazna. Medjutim, oni bojkotuju, krijuci se iza kapaciteta a najveci problem su te licne karte. Ako su cisti onda bi to prihvatili lako, ali ne, oni ipak hoce da razore sve opet.

Daleko smo mi od Evrope a pogotovo Engleske gdje su i veci neredi bili na stadionima a sad su male mace i tampon zona je velika 5 metara u kojoj stoje redari a ne policija.

Plava Porodica
Kontakt:

čet apr 13, 2017 6:57 pm

Ma ne trebaju nikakve engleske mjere.
Dovoljan je dobar pendrek, ko onomad u kupu po onoj kisi. Nisi znao gdje gonis.. A ni kriv ni duzan
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Model1964

čet apr 13, 2017 7:04 pm

ChWilla je napisao/la:
čet apr 13, 2017 6:49 pm
čuj ustaljeni postupci...ispravi to odmah.
Zar nisu? :D
Još samo u ustavu da ozvanicimo :D
Đe sam ja tu? Koliko je moje? Poguraj me pa cu ja tebe....
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ChWilla
Kontakt:

čet apr 13, 2017 7:06 pm

ustaljene procedure...

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 20 gostiju.

Prijava