rješenje je država, ali nje nema. policija sve zna i reaguje tampon zonama. i šta ćeš onda, da poginemo da sačuvamo instituciju derbija?
a šta će sutra biti s jugom na koševu, to će odrediti bord direktora sa tri malezijska glasa...
Vidi poenta je da mi moramo zaštiti naše navijače i našu imovinu i inventar u svim utakmicama na Grbavici, bezbjednost i sigurnost maksimalna a oni kako god odluče na koševu mi ćemo se prilagoditi i naši igrači neće ostati bez podrške.psihopata je napisao/la:ne znam kako nekome uopse moze pasti na pamet da prica o tome kako im punimo kasu,pa onda je bolje da skroz bojkotujemo derbi i da nikako ne idemo,pa valjda ides da podrzis svoj klub a ne da gledas kako ces protivnika finansijski osiromasiti...a mozda sam ja fulio poentu navijanja i podrske klubu.GoodisonPark je napisao/la: ↑čet apr 13, 2017 5:14 pmTako će se i uraditi na kraju krajeva ali isto tako mi ne možemo uticati na njihovu odluku da nam daju 5%. Evo i sam vidiš da oni neće nikako da dođu ako nemaju šta počupati i demolirati jer što se tiče navijanja tu su jaki ko babe u 76 godini života.
Ako gledamo realno mi njima svih ovih godina na koševu debelo punimo budžetsku kasu a oni nama za uzvrat lome i ruše stadion, gađaju bakljama ljude na sjeveru i na taj način negativno utiču na naše navijače koji zbog tih razloga u neka doba prestanu uopšte dolaziti na utakmice.
Znači oni nama donose samo štetu (jer mi finansijski od njih faktički ništa i ne zaradimo) a mi njima donosimo samo korist e pa došlo je vrijeme da se izjednačimo.
Što se tiče derbija, neka Đine dovede svoje Horde Zla na Grbavicu a i mi Manijaci smo već tu i da se bez yebenih tampon zona pofajtamo i na terenu i na tribinama, to su bili derbiji a ovo sad je trla baba lan i na kraju završilo 0:0.
pa gadjaju i nasi njih sa juga na istok i sa zapada na njihov dio zapada na kosevu,to se treba rijesiti nekim zastitnim mrezama a ne sa 5 % kapaciteta.
ali eto neka ste vi u pravu,a jedva cekam da vidite kako ce jug izgledati na kosevskom derbiju i da li ce vam biti svejedeno koliku ce podrsku zeljo gore imati.
Nek' se i ovdje nađeChWilla je napisao/la: ↑čet apr 13, 2017 1:53 pmšta ti je reći sinergija uprave i navijačke grupe.
mup petlja i prešućuje stvari. ali ono što i oni znaju, a ne može se razumno očekivati da službeno napišu jeste da je smišljen plan devastacije svega što uspiju dohvatiti, uključujući i ulazak na istok i razbijanje hala i ostalog. to je razlog što je mup uslovio tolike tampon zone i prodaju karata za istok samo sa članskim kartama FKŽ. taj je plan i novčano "potpomognut" od struja njihove uprave i bivše uprave koje su sad protiv tana, i to je do policije i došlo.
znači mup hoće da prođe sa što manje zahmećenja, ovi hoće da unište i razvale, a mi bi trebali staviti svoje guzice i svoju imovinu na branik institucije derbija. nismo mi životinje, uništava se derbi, ma jelde. imovinu za koju smo i mi sa ovog foruma odvajali koliko je ko mogao. e nećemo baš tako.
i sad je problem što se, građevinskim žargonom, ne može opravdati primljeni avans. ali što reče gospon direktor - to je njihov problem...
Msm da je pocupano oko 800-900 stolica prosli put, tako da nije 100 budala vec vise.SanMan je napisao/la: ↑čet apr 13, 2017 5:36 pmKavez, tampon zone, i ostala sranja uopšte nije rješenje, možda trenutno.
Sve ove mjere se rade zbog max. 100 budala.
Svi znamo kako je rješeno vani - samo lična odgovornost, jal po đepu, jal u prdekanu pa bujrum.
Eto ovi s hotonja zajebaniji od pijanih engleza ili švaba. Da ga jednom kazniš 100KM čitav život bi bio mala maca.
Zar nisu?