Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Eric Cantona
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 12, 2017 8:17 pm

ovo je bio samo jedan od losih dana...bice bolje, samo glavu gore... i ne zaboravite koji klub volite i za koji klub navijate...idemo jako, svi su oni u prolazu, a mi ostajemo dok disemo uz svog Želju

The Desert Fox
Kontakt:

sri apr 12, 2017 8:17 pm

Treba sve otjerati :kafa:

Samo smo prvi na tabeli i imamo velike sanse za prolaz u finale kupa.
Zadnja izmjena: The Desert Fox, dana/u sri apr 12, 2017 8:19 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar über alles !

Deutsche Afrikakorps !

storm_raider
Kontakt:

sri apr 12, 2017 8:18 pm

Ne citirajte aldina. Banovan je.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ajzea
Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:
sri apr 12, 2017 8:12 pm
Plavi orkestar je napisao/la:
sri apr 12, 2017 8:11 pm
Ovo veceras je meni sumnjivo skroz.Nadam se da ce u revanšu dokazati da je ovo bio samo loš dan a da se niko nije igrao sa imenom i tradicijom kluba.U suprotnom...
Aferim.. Konacno neko da vidi nesto :)
Evo, recite meni sta ste vidjeli.

Brkoo
Kontakt:

Za koga je igrao Zakaric, za nas ili za Siroki? Ovako
bjezanje od gola protivnika i njihovih igraca odavno nisam vidio.. :zid:
Za Sinisu govorim odavno da mu je Zeljo vrh, kod nas se uhljebio a realno je igrac za neku ekipu iz lige za opstanak..
Poraz ko poraz ali ovoliko pickasta igra, kao da smo dosli da izgubimo, izmjena napadac za napadaca a treba ti gol :o :roll:
Jos jedna stvar, mozda ja ne vidim ali ova ekipa uopste nije spremna kao sto nas trener govori da jeste..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Okolele
Kontakt:

sri apr 12, 2017 8:19 pm

Opsta mobilizacija u narednih 7 dana..HAJCAJ raju,komsije,rodjake sve redom...Moramo usijati atmosferu i pred punom Grbavicom prvo jufkas kao zagrijavanje mlatnuti pa onda i Širokog suziti...Hajde mani te se prica o namjestaljkama nego se nalozite maksimalno..Dosta je bilo pitarluka i kuknjave..
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u sri apr 12, 2017 8:20 pm, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cikazubo
Kontakt:

sri apr 12, 2017 8:20 pm

Ko je sad ovaj podobranac, cuj alka pone :r

Ohladimo glave momci, biće ovo sve dobro, previše k srcu uzimamo svak utakmicu, vijest, potez u zadnje vrijeme, moramo se smiriti malo..

Plava Porodica
Kontakt:

sri apr 12, 2017 8:22 pm

Ajzea je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:
sri apr 12, 2017 8:12 pm
Plavi orkestar je napisao/la:
sri apr 12, 2017 8:11 pm
Ovo veceras je meni sumnjivo skroz.Nadam se da ce u revanšu dokazati da je ovo bio samo loš dan a da se niko nije igrao sa imenom i tradicijom kluba.U suprotnom...
Aferim.. Konacno neko da vidi nesto :)
Evo, recite meni sta ste vidjeli.
Necu.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

sri apr 12, 2017 8:23 pm

cikazubo je napisao/la:
sri apr 12, 2017 8:20 pm
Ko je sad ovaj podobranac, cuj alka pone :r

Ohladimo glave momci, biće ovo sve dobro, previše k srcu uzimamo svak utakmicu, vijest, potez u zadnje vrijeme, moramo se smiriti malo..
slika

Eric Cantona
Kontakt:

sri apr 12, 2017 8:23 pm

samo karusel nas spasava pred revans

storm_raider
Kontakt:

sri apr 12, 2017 8:24 pm

Banovan je, nas stari poznanik...

Izvuci pouku i idemo dalje. Ne pamtim kad smo izgubili posljednji put, a zaboravlja se koliko smo se puta za vrijeme Milosa Kostica vracali sa Grbavice kuci kao popisani. Nadjite neku mjeru vise.

A te gluposti o pustanjima necu ni komentarisati, kako vas sramota nije?

fcz
Kontakt:

Kad nema muda, nema ni rezultata. Kratko - jasno.

Niko danas nije posebno kriv za poraz jer je podbacio tim. Bez drasticnog zaokreta u pristupu i u revansu mozemo opet hladno zijaniti.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Grbavica
Kontakt:

Trebaće nama dobar remont na kraju sezone...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Ndare

sri apr 12, 2017 8:25 pm

Bio sam ljut a onda skontam da je ovaj Široki baš tamo gdje i mjesto mu je tj. sedmi. Odmarali igrače, nemaju ambicija i igraju lagane tekme u ligi opstanka i onda ne da nas nisu nadtrčali nego sem par puta nekih polušansi i naše GLUPOSTI nebi ga dali do sudnjeg dana. Mi imamo problem umora al nismo nešto nadtrčani i ove možemo dobiti kako god jedino ako "viša sila" se ne upetlja u priču o kupu. Sad su svi stručnjaci i pljuju i tipa jesam li ti rekao a ne gledaju to kao sport koji ima i uspone i padove. Pa vidi Barse koštaju ko Balkan kompletan i neće ništa osvojiti sem kupa i kantaju ih Malage i sl. Pustite momke malo i koliko god bili u ovoj utakmici derbi je pred njima za tri dana a to je dodatna u glavi doza koja malo misli odnosi od ove utakmice.Nisu bili danas na visini al to ne znači da ih treba prestati gledati, ugasiti klub, srušiti istok i otjerati Slavku. Ko god tako razmišlja nije se igrao ni klikera a kamo li bavio sportom da ne kažem da ne cijeni Željinu priču koja je i više nego dobra.Idemo ispratiti Želju do kraja kako dolikuje i kako jedino je ispravno uz navijanje i pun stadion bez obzira s kime igra!!! Željo se voli i kad poraz boli !!!!
To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

Ajzea
Kontakt:

Shvatam da je vruca glava ali prisiti namjestaljku ekipi koja je ko zna kad poslijednji put izgubila, koja igra ovaj pakleni tempo bez izmjena sto kao gresku pripisujem Petrovicu, koja nije izgubila od bezvezne ekipe vec od Sirokog Brijega koji je sve igrace odmorio a na svom terenu nas je tukao kada smo silovali ligu.. Ne shvatam bas. Upravljacke strukture tek ne mogu namjestiti odnosno prodati Zeljinu utakmicu. Oni Zelju zive kao i mi, ljudi su navijaci prevashodno.

kontra_splita
Kontakt:

sri apr 12, 2017 8:26 pm

Neki moj rezime viđenoga...
Prvo moramo svi ovdje priznati da je Siroki danas bio nadmocniji i vidjela se svjezina u odnosu na nas, to sto mi nemamo taj luksuz je ustvari zato sto smo mi u Ligi za prvaka prvi dok su oni u Ligi za opstanak. E pa sad ovdje da pitam raju, ako ima neko ko bi želio da smo mi na njihovom mjestu, glup je. Uz prave navijače, i igrači također žele tu pobjedu veoma jako jer zašto Miroslav, Sinisa peti deseti ne bi htjeli odigrati dobro jer sigurno da se prati sta ce napraviti i kako, neki iskorak u karijeri poslije nas da bi se napravio.

Veca je bio dobar, Kerla i Bogi su vec drugu tekmu izvan ritma, u nekim trenucima kao da se tek uigravaju. Sinisa solidan sto se mene tice, Musa manje vise, bilo je propuha. Mico je izgarao danas jedan od rijetkih, Zeba je dao koliko je mogao, Blagojevic je dobro odigrao ali ne može ni on sve njih uvezati. Markovic igra lose vec 2-3 utakmice zaredom. Lendra nije ni imao neke zapazene uloge danas na utakmici. Zakaric je dao koliko je mogao, svi znamo da mu fali prvi dio priprema i da mu fizicka sprema nije kao kod ostalih.

Problem je u nama. Kako prije Mulalica, Kostica pa tako i prije Petrovica prica je "na duze staze" ..Dok to sve bude med i mlijeko svi smo zadovoljni dok vec prvi poraz je sranje, tjeraj Boga i oca, sve tjeraj. Jel se sjecate one Slavkine prve tekme protiv Sirokog kada smo ih bukvalno razvalili na njihovom stadionu, a sjetite se kakva smo tad ekipa bili, Kokot dar mar pravio... Sto govori da je glavni problem ta svjezina i nemogućnost kvalitetnog odgovora na njihov pritisak. Nijedan trener pa ni oni najveći ne trpe kada se nakon svakog sranja desi to da navijaci bunt bacaju.. Evo vidite Wengera, frajer je godinama tu, uvijek su u vrhu i sto vlasnici Arsenala zele jeste profit i afirmacija nekih mlađih igraca, on to i radi evo vec toliko, ali navijaci su nezadovoljni nakon toliko i vrijeme je da ode, uskoro i hoce. Ni Zidane, Conte ovaj ili onaj ne trpe to. Conte izgubi od Crystal Pallaca na SB pa ništa idemo dalje ljudi nisu riječ rekli jer ima frajer skor Bogovski, samo tri poraza tokom cijele lige i ljudi nemaju komentar jer znaju da se svi skupa trude. Znam ja da mi nismo Chelsea niti je Slavko, Conte ali to je tako.

Da je neko bilo kojega od nas pitao da li želiš da sa 15-16 igrača do kraja sezone dođeš do polufinala kupa i budeš prvi, samo bi budale rekle ne. Ali taj nas mentalitet kretenski, nezahvalni i pohlepni nas dovede do ovdje gdje smo sada. Da pricamo kako cemo im se popisati u cejf igre i onda nas ljudi nadigraju a mi ispadnemo sablon pitara. Vidim i za pite se pise, gotovi ovako onako, a dobro se zna sta im je bilo kad su oni tako govorili.

Kao da je 1:0 protiv Sirokog nedostižno, sta vam je ljudi nije Juventus, Siroki je. Ako iko moze natjerati da ae unesu u uzvrat 200% to je onaj mali celavi covjek zvani Mrvica..

Zato molim vas svi ko jedan na derbi, pa onda bjezanija iz skola, sa poslova, sa sastanaka, od zena, pohrlite na Grbavicu da zagrmi da se sjebu Krstanovic i ekipa.
SAMO ZAJEDNO MOŽEMO NAPRIJED!

sergejevic

sri apr 12, 2017 8:26 pm

Ma dobro, rezultat nije nedostizan, a ni Siroki nije neka super ekipa. Jasno je da su nam igraci preumorni, Lendric vise ne ganja, a kada to ne radi on je poprilicno beskoristan igrac. Trka je ono sto ga je izdvajalo od ostalih i sto je prvi strijelac lige. Uvijek je bio u pokretu, ganjao, vrebao, niko ga nije mogao uhvatiti. Danas vec je djelovao totalno drugacije. Zeba? Povreda, godine, umor kao kod ostalih igraca i Slavko kaze da ce igrati i pod tabletama kao da je finale Lige Prvaka, a Zajko igrac u rangu Platinija. Totalno bespotrebno, mogao je i Bekric ovo odigrati. Zakric da je posten trebao bi platiti kartu za danasnju utakmicu, djelovao je kao prosjecan gledaoc na stadionu. Jos nas ukopa kod gola, prije toga nekoliko puta, a vec poslije se fino sakrio i nije grijesio. Ovo je neki minimum na kojem neki moze biti, tesko je losije od Zakarica danas. Denis Zeric je morao dobiti sansu na ovoj utakmici, umjesto Zebe ili Zakarica. Izmjene kao i uvijek, bilo da vodimo ili gubimo zna se. Ugljesa, umjesto nekog od tri vezna, Nikolic ili jedno od krila, te Bekric. Pozicije ostaju iste i tjeraj dalje.
Treba biti jako oprezan u narednom periodu, jer su nam igraci vec pokazali da nemaju problem izgubiti nekoliko utakmica u nizu. Cijela sezona bi mogla otici u drugom smjeru za samo nekoliko odigranih utakmica. Nama slijedi derbi, a Sirokom vjerovatno odmor i priprema za revans, nakon revansa nama slijedi gostovanje Radniku, pa u Tuzli. Petrovic je s Radnikom drugi dio sezone odmarao u ligi i imao svjezu ekipu u kupu, ovdje je mozda trebao drugacije postaviti prioritete i eventualno finale odigrati s najboljom postavom.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri apr 12, 2017 8:27 pm

Ako su sad preumorni onda smo ga totalno popusili jer je pred nama derbi, pa uzvrat kupa, pa dva teska gostovanja u Bijeljini i Tuzli, onda Zrinjski :r .. Najbolje da ne igramo nikako :D Hebo majku pricamo o umoru kao da utakmice igraju svaki dan i traju po deset sati a ne 90 minuta.. Prosli su pripreme i ako Slavko kaze da su spremni i da mogu onda ne vidim razlog da pricamo toliko o nekom umoru. Mi smo i posle Slobode pricali o hebenom umoru nakon sto su odmarali dvije hefte.. Veceras nije bilo volje i muda da se napravi rezultat.. Umor s tim nikakve veze nema..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

sri apr 12, 2017 8:27 pm

Brkoo je napisao/la:
Za koga je igrao Zakaric, za nas ili za Siroki? Ovako
bjezanje od gola protivnika i njihovih igraca odavno nisam vidio.. :zid:
Za Sinisu govorim odavno da mu je Zeljo vrh, kod nas se uhljebio a realno je igrac za neku ekipu iz lige za opstanak..
Poraz ko poraz ali ovoliko pickasta igra, kao da smo dosli da izgubimo, izmjena napadac za napadaca a treba ti gol :o :roll:
Jos jedna stvar, mozda ja ne vidim ali ova ekipa uopste nije spremna kao sto nas trener govori da jeste..
stevo je možda trebao početi. a o dva napadača nema govora kad nije taj koncept i kad su igrači pokazali da to neće i ne znaju da igraju. i to tako ubjedljivo da ne znaš je li više neće ili ne znaju. ovdje se napad ojačava kroz vezu i krila.

ja ne vidim gdje smo mi to toliko nadtrčani, više vidim mentalne greške i vodu u ušima kad se jednom pogriješi kao i cijelu sezonu. jel trebao jači sprint da se izbjegne gol koji smo primili? nije, trebalo se ne zajebavati i izbiti loptu...
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

sri apr 12, 2017 8:28 pm

Ajzea je napisao/la:
Shvatam da je vruca glava ali prisiti namjestaljku ekipi koja je ko zna kad poslijednji put izgubila, koja igra ovaj pakleni tempo bez izmjena sto kao gresku pripisujem Petrovicu, koja nije izgubila od bezvezne ekipe vec od Sirokog Brijega koji je sve igrace odmorio a na svom terenu nas je tukao kada smo silovali ligu.. Ne shvatam bas. Upravljacke strukture tek ne mogu namjestiti odnosno prodati Zeljinu utakmicu. Oni Zelju zive kao i mi, ljudi su navijaci prevashodno.
Pitarluk se uvukao u nase redove. To ti je.

Ljudi dragi, mi smo izgubili nakon greske u odbrani. Nije Siroki nista uradio, poklonili smo im pobjedu. Nadjite neku mjeru!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava