uto mar 21, 2017 11:21 pm
Jedno je sigurno,imamo najširi roster od svih ekipa koji igraju na dva fronta,rezultati su nam se poklopili i ovisimo sami o sebi što je jako bitno ! Ne trebaju nam nikakve kalkulacije. Po meni jedino Zrinjski ima roster kao mi ali nema kvalitetnije pojedince Mešanović ne može s Lendrom,Todorović ili bilo koje njihovo krilo ne mogu s Stevanovićem ili Zakarićem,Bilbija se ne može ni uspoređivati s Zebom ili Tucetom,plus lutaju u potrazi za trenerom,babuka ih je nogirao,sad ganjaju ovog Elvisa Scoriu koji ima finu karijeru u Hrvatskoj no pitanje je da li će se htjeti peglat s našim kaljugama. Sarajevo nema tu širinu,nemaju sredine a pojačanja poput igrača od Sabrininog havera i Lelića nisu dovoljno kvalitetna da povuku na dva fronta. Široki je nabacao nekih amatera,po meni jedino vrijedni spomena su Zlomislić i ovaj mali Lončar što mu ističe ugovor na ljeto plus vječni Wagner.Odbrana im je raštimovana a Sablić ne zna šta radi. Mladost je interesantna ekipa s seljačinom na klupi koji bi mogao biti prepreka do pehara kupa.
Juriš na duplu !
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !
,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.