Kakvih šest milja, ljudi kamenjem gađali naše igrače dobili milju, milju i po.
Ako i bude kazne, realno je 2 milje za obje tekme, ali vala i da ne daju ne bi ništa bilo. Jedna petarda na jednoj tekmi, baklja i to na betonu ispod juga
Slavko ko Djuro u nadrealistima kad je bio ZgemboLARS1921 je napisao/la:Joj Slavke i izjava
Kae "Musa odigro dobru tekmu, al trener lud i stavi Zakarica koji da gol, vidi se da fali križman"
Minimiziranje problema, i djelimicno opravdavanje djela blago receno neodgovornih pojedinaca mislim da nije dobro bez obzira da li ce biti kazne ili ne i kolika ce ona eventualno iznositi. Nije dobro pisati postove koji ovo opravdavaju. Sve smo digli na visi level, zasto i ovu pojavu ne bi u potpunosti iskorjenili, a ne opravdavali
Ko opravdava i kakvo minimiziranjeValter je napisao/la: ↑sub mar 18, 2017 8:19 pmMinimiziranje problema, i djelimicno opravdavanje djela blago receno neodgovornih pojedinaca mislim da nije dobro bez obzira da li ce biti kazne ili ne i kolika ce ona eventualno iznositi. Nije dobro pisati postove koji ovo opravdavaju. Sve smo digli na visi level, zasto i ovu pojavu ne bi u potpunosti iskorjenili, a ne opravdavali
Ugljesu treba Poslat na kvarcanje da postane pravi ugljesa i onda nema razlike između njega i PogbePlava Porodica je napisao/la:Ugljesa ima najbolju dugu loptu na svijetu iza Pogbe. Eto zivota mi
A i konstantno me podsjeca na Pogbu kretnjom i tako to.
Dobio Sakib neki..