Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hadzijalagic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri mar 15, 2017 1:00 pm

Plava Porodica je napisao/la:
sri mar 15, 2017 12:53 pm
http://ba.n1info.com/a143213/Sport-Klub ... avici.html

Evo na ovom videu se vidi da ima prostora haman pola sektora iznad slova G. Nemojte misliti da zanovijetam, ali iskreno ne izgleda onako kako bi trebalo. Ko zna mozda je ovo probna verzija, bruku puta smo se zaletili sa pitanjima i paljbom pa sve na kraju u redu bude. Mozda bude nesto pisalo i iznad haj ga znaj..
Zbog izmjenjenog rasporeda ulaza, u odnosu na onu prvu sliku sa natpisom Grbavica, sada se ne moze uraditi na taj fazon jer bi bili nejednaki razmaci izmedju slova.. Po prvoj slici bio je sektor za svako slovo dok je sada manje sektora i zato se "moraju" raditi manja slova u nizem polozaju..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

LARSSON
Kontakt:

sri mar 15, 2017 1:09 pm

"Željo je kvalitetan tim. Igrat će na svojoj Grbavici, imat će sjajnu podršku, ali mi nećemo da se predajemo. Borit ćemo se do posljednje minute i vjerovat ćemo u prolaz. Moji igrači spremni su da igraju protiv najvećih rivala", istakao je trener Nebojša Milošević, koji ne može da računa na Srećkovića, Zlatkovića, Filipovića i Martinovića.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/kup-bih/nebojsa-milose ... vici/77837

SirAlexFerguson
Kontakt:

sri mar 15, 2017 1:11 pm

Lijepo je kad predlazemo i pomalo zvocamo, ja bi' samo da kazem sto se mene licno tice da su ostavili samo beton , ponijeti kartona i sjesti, bilo bi nas vise... :))

Sto se tice sastava danas, da malo glumim Mrvicu jer mi je dosadno, hasta sam pa ne radim danas.. :D

Kjosevski
Musa-Boka-Bogi-Sinisa
Jovan-Markovic
Miro-Ugljesa-Zeba
Lendric

Musu bih gurnuo na njegovo mjesto da vidimo od cega je napravljen, svakako ima podrsku Mire tokom citave utakmice i ne bi trebalo puhati sa te strane. Boca i Bogi pokazali na pripremama da mogu, za Lepog se zna.
Jovan i Markovic standardno, Jovan slavljenik danas ce da prekuca(Sretan mu rođendan). Ispred ove dvojice ide Ugljesa koji ce malo rasteretiti ovu dvojicu iza i razdrmati nas vezni koji ce danas morati biti cvrst i drzati loptu sto duze. Zebu sam stavio lijevo jer on moze odigrati kvalitetno i napraviti visak i podvaliti loptu. Sto se tice defanzive na lijevoj strani sa Zebom, ocekujem od Markovica da igra nesto defanzivnije i oprenzije s obzirom da je u sredini i Ugljesa koji bi pomogao naprijed. Zakarica ubaciti negdje oko 70.te , smatram da je malo psihicki pao nakon Mladosti, pa onda nakon penala promasenog. Proslu tekmu su ga bekovi radnika pojeli i sigurno da mu se mota po glavi i to. Neka ga neka malo odmori i onda svjeziji od protivnika napadne od 70.minute.
Lendric klasika, danas zabija. :)

Pozz
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

chile
Kontakt:

sri mar 15, 2017 1:17 pm

Yebes slova i natpis nebitna stvar skroz i po meni trebalo je bez toga. Uz to za nadati se da se ista nece ni vidjeti na utakmicama.
Danas igra Zeljo sve ostalo je nebitno.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

MATORI
Kontakt:

sri mar 15, 2017 1:20 pm

Hadzijalagic je napisao/la:

Evo na ovom videu se vidi da ima prostora haman pola sektora iznad slova G. Nemojte misliti da zanovijetam, ali iskreno ne izgleda onako kako bi trebalo. Ko zna mozda je ovo probna verzija, bruku puta smo se zaletili sa pitanjima i paljbom pa sve na kraju u redu bude. Mozda bude nesto pisalo i iznad haj ga znaj..
Zbog izmjenjenog rasporeda ulaza, u odnosu na onu prvu sliku sa natpisom Grbavica, sada se ne moze uraditi na taj fazon jer bi bili nejednaki razmaci izmedju slova.. Po prvoj slici bio je sektor za svako slovo dok je sada manje sektora i zato se "moraju" raditi manja slova u nizem polozaju..
Na fotografiji br.10 ako se ne varam se vidi da onaj TKO sjedi u prvom redu od već nakačenih reklama - vezanih za onaj rukohvat
("Holivud...kiseljak") neće vidjeti NIŠTA dok ne ustane.
A kad ustane, :r ovi iza njega što sjede hebat će mu sve

Okolele
Kontakt:

sri mar 15, 2017 1:26 pm

Al fakat ove ce reklame smetati..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Dzezvar
Kontakt:

sri mar 15, 2017 1:27 pm

E yebem ti zivot sta ljudima smeta.....
Ode.sve u qrac krasni....
Uzivajte koji vam je vise.Pruje godinu dana krenulo se u ovo pa vidite li vi gdje smo sada....
Eeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjj......
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Budi Željo
Kontakt:

sri mar 15, 2017 1:29 pm

DANAN je napisao/la:
Uzivajte koji vam je vise.Pruje godinu dana krenulo se u ovo pa vidite li vi gdje smo sada....
moj Danane i hrdjavom k.urcu i dalke smetaju, nema goreg mentaliteta na planeti. Dobro se nije neko sjetio da pita jel se sa domacim betonom izljevalo ili sa uvoznim
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

Hurmasica
Kontakt:

Pa nećete danas sjediti na istoku pa da vam smeta, moraju negdje reklame staviti, đe će sa njima? Ušminkat će se to kako treba pred otvaranje tribine. Vakat je da se krene, sretno nam! :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

HajrA
Kontakt:

sri mar 15, 2017 1:31 pm

Ko prenosi utakmicu?
Hoce li biti neki link?
TM87

mula
Kontakt:

sri mar 15, 2017 1:31 pm

Budi Željo je napisao/la:
DANAN je napisao/la:
moj Danane i hrdjavom k.urcu i dalke smetaju, nema goreg mentaliteta na planeti. Dobro se nije neko sjetio da pita jel se sa domacim betonom izljevalo ili sa uvoznim
Ma napelo se govno u ljudima pa misle da je srce
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

psihopata
Kontakt:

sri mar 15, 2017 1:32 pm

vidjecete kako ce mocno izgledati u ovom polozaju ovo GRBAVICA kad se zavrsi do kraja,onda cete se isfurati.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Plava Porodica
Kontakt:

sri mar 15, 2017 1:33 pm

NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

BabOsim
Kontakt:

Hoće biti išta od tog prenosa ili opet moramo pratiti dejngeres atak

MrRiccoli
Kontakt:

Ma kao da su slova bitna sto se mene tice mogli su i da ne postave nikako, a ovako ce izgledati pa malo je reci strasno. Klub svaki dan u svakom pogledu sve vise napreduje i to je jedino bitno

Sent from my C5303 using Tapatalk

ponosannavas
Kontakt:

MATORI je napisao/la:
sri mar 15, 2017 1:20 pm
Hadzijalagic je napisao/la:

Na fotografiji br.10 ako se ne varam se vidi da onaj TKO sjedi u prvom redu od već nakačenih reklama - vezanih za onaj rukohvat
("Holivud...kiseljak") neće vidjeti NIŠTA dok ne ustane.
A kad ustane, :r ovi iza njega što sjede hebat će mu sve
Ma skinut će se reklame. To sada stoji jer nije otvoren istok, ali mene brine i to sam već pitao, hoćeli uopšte od zida moći vidjeti čovjek tekmu ako sjedne u prvi red. Meni je ovo na nekoj granici. Pretpostavljam da je ko i na sjeveru, a ne sjećam se jesam li ikad na sjeveru sjedio u prvom redu. Recimo meni bi iblo interesantno da vidim kako bi izgledalo da su svi ulazi niski kao i ovaj prvi uz sjever. Da svi izlaze odozdo :)

Hadzijalagic
Kontakt:

sri mar 15, 2017 1:35 pm

Moci ce se vidjeti.. Zid nije visok..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ponosannavas
Kontakt:

DANAN je napisao/la:
Ma iskreno evo meni ne smeta ništa ali volim malo oko ovoga pričati. Davati nove ideje, Uočiti možda šta bi moglo biti još bolje kad je bude jug pravio. Ili zapad. Zato sam dao neke opaske.

psihopata
Kontakt:

nego hoce li se i kad vratiti stream za istok da pratimo u miru sminkanje?
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

mula
Kontakt:

sri mar 15, 2017 1:36 pm

Brate,

Najbolje bi ti bilo kad ides na utakmicu da sjedeš upravo na ISTOK i tada nečeš vidjeti ta slova koja ti se ne sviđaju.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava