Lijepo je kad predlazemo i pomalo zvocamo, ja bi' samo da kazem sto se mene licno tice da su ostavili samo beton , ponijeti kartona i sjesti, bilo bi nas vise...

)
Sto se tice sastava danas, da malo glumim Mrvicu jer mi je dosadno, hasta sam pa ne radim danas..
Kjosevski
Musa-Boka-Bogi-Sinisa
Jovan-Markovic
Miro-Ugljesa-Zeba
Lendric
Musu bih gurnuo na njegovo mjesto da vidimo od cega je napravljen, svakako ima podrsku Mire tokom citave utakmice i ne bi trebalo puhati sa te strane. Boca i Bogi pokazali na pripremama da mogu, za Lepog se zna.
Jovan i Markovic standardno, Jovan slavljenik danas ce da prekuca(Sretan mu rođendan). Ispred ove dvojice ide Ugljesa koji ce malo rasteretiti ovu dvojicu iza i razdrmati nas vezni koji ce danas morati biti cvrst i drzati loptu sto duze. Zebu sam stavio lijevo jer on moze odigrati kvalitetno i napraviti visak i podvaliti loptu. Sto se tice defanzive na lijevoj strani sa Zebom, ocekujem od Markovica da igra nesto defanzivnije i oprenzije s obzirom da je u sredini i Ugljesa koji bi pomogao naprijed. Zakarica ubaciti negdje oko 70.te , smatram da je malo psihicki pao nakon Mladosti, pa onda nakon penala promasenog. Proslu tekmu su ga bekovi radnika pojeli i sigurno da mu se mota po glavi i to. Neka ga neka malo odmori i onda svjeziji od protivnika napadne od 70.minute.
Lendric klasika, danas zabija.
Pozz