Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Vrag
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet mar 09, 2017 11:13 am

incident je napisao/la:
čet mar 09, 2017 10:32 am
Model1964 je napisao/la:
sri mar 08, 2017 9:44 pm
@incident
Padaš u mojim ocima
Penal cist ko suza a ti kažeš da Slavko nebi ovo sviro :roll:
Zebin lakat niti vidimo niti ga spominju. Mora da ovi sa RTRS navijaju za Želju :) pa izostavili
Eto ja slagao,nadam se da je neko snimio kompletnu sliku tog dogadjaja gdje sudija razmislja dal da svira ili ne,i da ovi iz zelje imaju snimak udaranja zebe.Pa zvanicna stranica Fk Radnika pise o ova dva slucaja ,pa niko ovdje ne izmislja nesto.Pitanje je da li bi bio sudjen onakav penal u 94 Radniku na Grbavici.Penal s iran promasen idemo dalje,ali meni je vise zbog udaranja Zebe ,jel to bi bio kljucni momenat utakmice.
Sta se tu ima razmisljati zivotati ? Frajer ponio loptu kuci jbt. Sta je trebao uraditi sudija ? Zbog 94 minute da nista ne svira ? Ne kontam ti logiku. Znaci posteno bi bilo da nije svirao ociti penal, a ne posteno je sto je svirao ociti penal :r :r
I da je prosla lopta bio bi cist gol

vrbanjusa
Kontakt:

čet mar 09, 2017 11:14 am

Sad smetaju i izjave trenera. Strašno majke mi. Umjesto da svi ko jedan u prelomnim trenucima ove sezone podržimo trenera i igrače neki vagaju svaku izgovorenu riječ, svaki pogrešan pas. Kad Petrović kaže da se Jovan nakon prvog lošeg pasa izgubi i padne psihički svi svršimo ili kad kaže da Stanić fata komarce. Sad ne smije ništa reći da se Zeba ili neko drugi ne bi uvrijedio, jadna majko, Zebi 16 godina pa će ga pogoditi i upropastiće mu karijeru.
Dajte malo razmislite kada hoćete nešto da napišete.

14-5-1
21 10 4

Petrović Slavko

Vrag

čet mar 09, 2017 11:18 am

exbabilon je napisao/la:
čet mar 09, 2017 11:05 am
Vrag je napisao/la:
čet mar 09, 2017 10:59 am
Leon_Professional je napisao/la:
čet mar 09, 2017 10:50 am
"Zeba je danas nosio kapitensku traku i posle svog današnjeg ponašanja će snositi određene posledice, ali to je stvar svlačionice. "

Ne treba nam ovo, rjesiti u svlacionici interno.
Zbog cega ? Da se Zeba ne bi uvrijedio ?
Nije brate stvar ni Zebe ni petog-desetog. Meni je glupo da se sav prljav ves iznosi pred novinare i da portali imaju o cemu pisati. Dobro mi je recimo za vikend bilo sto nije htio oplesti sve najgore po igracima nego ih je u svlacionici dobro naribao zbog lose utakmice. Itekako se moze raditi i biti aktivan bez da se svaki korak iznese u javnost.
Nije to prljav ves. Zeba je napravio neku glupost za koju ce s nositi posljedice, a mozda i nece. Mozda ce samo popricati...
Meni je bolje ovako kada kaze kako jeste i ne ostavlja nikakvog prostora za spekulaciju i izmisljanja teorija.

Grbavica
Kontakt:

čet mar 09, 2017 11:19 am

Meni smeta sto je Slavko ćelav. Ili da kupi periku ili da mu kosa poraste, nema treće opcije...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

hardwell
Kontakt:

čet mar 09, 2017 11:20 am

Boccaccini se nepravedno zapostavlja na osnovu jednog lošeg poluvremena na plastici!
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Okolele
Kontakt:

čet mar 09, 2017 11:21 am

Pa Zaka,Bogi i Kerla nas ukopali ovu tekmu...Zaka kod prvog gola uopste nije skocio da proba izbiti loptu..Njegov igrac zabio gol..Kod drugog gola katastrofalna reakcija i Bogija i Kerle..Marković se mogao proslaviti da zabi onde nakon penala..Ona situacija Lendre 1 na 1 i nije bila lahka za njega jer mu je golman na vrijeme istrcao i zatvorio uglove..I ne znam sta incident ovaj kuka cist penal ko suza..Lik metar loptu vuko rukama..Ona situacija sa Zebom fino iscenirana od igraca Radnika ali jeste za zutog kartona a ne za crveni..
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u čet mar 09, 2017 11:22 am, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ChWilla
Kontakt:

čet mar 09, 2017 11:22 am

što je manje naših navijača i što je lošiji teren bolje su nam akcije...
gradi željo boli te *****

Simply Blue
Kontakt:

čet mar 09, 2017 11:23 am

I tako..Zeljo nije imao poštene prilike iz igre, Zeba uvalio lakat...i to sve uz blagoslov ljudi iz saveza, komisija i slično....
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

teteac8684
Kontakt:

čet mar 09, 2017 11:24 am

Treba isprazniti Grbavicu za revanš, pobjeđujemo garant... 8-)

Okolele
Kontakt:

čet mar 09, 2017 11:26 am

A ko je ovo navijao na utakmici,klupa ili smo imali neku malu podrsku..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

exbabilon
Kontakt:

čet mar 09, 2017 11:28 am

Pohvalio bi Zakarica ipak. Penal je promasio, Boze moj, ali nacin na koji izbacuje u sanse prvo Lendrica protiv Mladosti, pa Nikolica juce, centarsut kod naseg drugog gola je takodjer njegov, Lendrica je pogodio u obrvu. Moze i mora to bolje, ali ima taj osjecaj za zadnji pas sto se ne moze nauciti i izvjezbati.

Nije mi samo jasno na osnovu cega ovi traze crveni za Zebu, i jos kao objavila zvanicna, mozes mislit.. Boze sacuvaj.

shzna
Kontakt:

čet mar 09, 2017 11:30 am

Okolele je napisao/la:
čet mar 09, 2017 11:26 am
A ko je ovo navijao na utakmici,klupa ili smo imali neku malu podrsku..
Zbog njih je naš Rona fulio penal.
1987

kontranogama
Kontakt:

čet mar 09, 2017 11:30 am

Po ovome snimku puno bolje nego prosla na grbavici. Mislim da trazimo dlaku u jajetu prvi ja, daj da malo ponekad progutamo ono sto bi smo izjavili na prvu pa cak i na drugu. dva puta se vratili iz negative a to nismo uradili ja se i ne sjecam od kada.
Polako valjda ce svaka sljedeca biti bolja. Posto svakome nizu dodje kraj mislim da ce Mrvica tek sada traziti da se igra na siguricu da se niz nastavi, jer prvu koju izgubimo ( puj puj) mi cemo drvlje i kamenje ko i uvijek
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Okolele
Kontakt:

čet mar 09, 2017 11:34 am

Igra prema napred je bila dobra ali vala defanziva tanka..

igla
Kontakt:

čet mar 09, 2017 11:34 am

Dobro je da sam tekmu bio primoran pratiti preko dendžerus atakova, u suprotnom bih osijedio, ne zbog loše igre, već šta smo sve imali, kako smo odigrali, a 2 puta ganjali rezultat.

I još jedno, MOLIM VAS, ne tovarite se na kosti Zakariću, momak nam može biti veliko pojačanje, ne treba ga psihički ubijati. Prošli smo ovo.

iggy2377

čet mar 09, 2017 11:38 am

Ova utakmica je fudbal za razliku od onog na Grbavici.
Sto neko rece izgleda da treba Grbavicu ispraznit da bi ovi nasi igrali.
Po ovakvom terenu finih akcija i dodavanja iz ovog izvjestaja, stvarno nevjerovatno.Sad ispada da su se nasi cuvali ili igrali za 20% radi kupa

Okolele
Kontakt:

čet mar 09, 2017 11:38 am

Kako stvari stoje i u revansu ce biti isti ovakav teren na Grbavici s obzirom da se predviđa oblina kisa a moguc je i snijeg a ni u Banja Luci nece biti nista bolje sad u subotu..

boju dao si nebu...
Kontakt:

čet mar 09, 2017 11:44 am

Ovo je trebalo zavrsiti 4-4...realno. 8-)
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

psihopata
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:
čet mar 09, 2017 11:22 am
što je manje naših navijača i što je lošiji teren bolje su nam akcije...
odlicno zapazanje. :D
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

cikazubo
Kontakt:

Mogu li ljudi iz kluba otkazati sastanak sa eufa delegacijom za novi teren, mi najljepši fudbal igramo na kaljužama, trebaju kakvu mašinu uzet da dodatno izrovimo Grbavicu, i zabranit ulazak navijačima :DD:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava