salle86 je napisao/la: ↑sub feb 25, 2017 1:22 pm
cikazubo je napisao/la: ↑sub feb 25, 2017 12:54 pm
salle86 je napisao/la: ↑sub feb 25, 2017 12:43 pm
ja ne vidim da je iko aminovao crvene stolice
i da su došle
plave jesu
koje "boje" malo ko provjereno zna
osim što po slikama prosudi
Ja kažem da bi bilo loše po mom mišjenju da tu budu crvene stolice uopšte ne znam hoće li biti tako, a tu pretpostavku sam iznio na osnovu rendera za koji su svi govorili da će biti tamnija plava a došla je svjetlija znači ista kao na redneru, svejedno mi je koja će nijansa plave biti, ali ne bi mi se svidjelo da ispoštuju i crvenu, znači ponavljam sve je to relativno jer izgleda da na forumu niko ne zna tačnije informacije, ali mnogi su ovdje tvrdili da će biti tamnija plava pa je evo svjetlija, zato se pribojavam i crvene boje na tribini, dakle boje koja nema nikakve veze s klubom, znamo kome te nijanse pripadaju.
Inače ova plava mi se čak više sviđa jer će istok biti isložen u potpunosti suncu tako da bi one tamno plave stolice koje ne budu zaklonjene krovom izblijedile slično kao i na sjeveru prvih par redova samo što bi na istoku to bilo pola tribine, s ovom svjetlijom bojom ćemo izbjeći taj efekat, a bilo bi lijepo kada bi cijeli stadion bio te svjetlije plave boje, ili da na tribinama imamo više nijansi, ili što je neko napisao bilo bi moćno svijetlo plave stolice a teget plavim da bude ispisano "GRBAVICA"..
i ja opet pitam ko je negdje napisao da su crvene stolice OK ?
neki očito očekuju da kad napišu glupost da im se još i aplaudira
čim nije tako ko uvrijeđene mlade se "pokrivate" parolom da vam se mišljenje ne uvažava, da vlada jednoumlje sl.
Gdje sam ja napisao da vlada jednoumlje, apsolutno podržavam način na koji se pokušava voditi forum, ali nakon par postova blago kritične prirode za nešto što je potpuno relativno slijedi pregršt postova koji su neki komično-ironični pokušaji da nekog kao ismijavaju, uvijek isti forumaši, i uvijek se potroši par stranica na njihov chat gdje nema posta koji možeš smatrati konstruktivnim ili nekom replikom da bi se upustio u diskusiju, forum je odličan sa odličnim forumašima, ali ima ih par koji se trebaju malo dovesti u red i poštediti nas bespotrebnog skrolanja.
Ja sam ti napisao zbog čega sumnjam na crvenu boju stolica, niti sam glumio uvrijeđenu mladu niti sam tražio da mi se aplaudira na post ili kako ga ti nazivaš "glupost".
EDIT Evo na gg objaviše koji klub je htio dovesti Lendrića, ljudi platili Ighala 23mil eura, samo nek Lendra nastavi razvaljivati i onda ga tušnuti ovim kosookim za mil eura aBd.