Hahaha, cekao sam takav komentar.
Po ovoj fotki, ukupno 8. Valjda su ova dva u "prizemlju" za invalidne osobe.
Jesi li siguran? S vana se vidi samo dva ulaza s stepenicama plus oni sa strane za invalide!Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub feb 25, 2017 10:19 amVanjskih ulaza ce biti cetiri, plus dva pomocna za invalide.. Neko pravilo je 1000 ljudi po ulazu.. Unutra ce ih vjerovatno biti 6+2
Tako meni rece neki kravatas iz butmira prije par dana.. Ona dva sto se vide su na ovom dijelu koji je blizi sjeveru koji je haman zavrsen.. Dva su na onom dijelu prema jugu i jos nisu zavrseni.. Tako mi je receno..Dominic je napisao/la:Jesi li siguran? S vana se vidi samo dva ulaza s stepenicama plus oni sa strane za invalide!Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub feb 25, 2017 10:19 amVanjskih ulaza ce biti cetiri, plus dva pomocna za invalide.. Neko pravilo je 1000 ljudi po ulazu.. Unutra ce ih vjerovatno biti 6+2
Ne znam za Englesku i Spaniju ali recimo u Nizozemskoj je malo drugacije, tu navijaci imaju mogucnost prodaje svoje godisnje ulaznice za odredjenu utakmicu i sav novac ide njima. S tim sto se uzima provizija za uslugu. To mislim da cak i ne rade klubovi licno nego postoje agencije koje to rade. Viagogo.nl preko ove stranice to sve ide.boju dao si nebu... je napisao/la: ↑pet feb 24, 2017 9:19 amSasvim normalna stvar u Evropi. U Engleskoj i Spaniji navijac ima opciju da klubu ponudi svoje mjesto za odredjenu utakmicu, a klub navijacu ispati odredjenu sumu novca u slucaju da proda to mjesto za tu jednu utakmicu. Naravno, sve se zavrsava putem maila i e-banking-om.
Sta bi da nam se povrijedi Lendric, ugasili se? Ja ga takodje ne bih dao za npr 200,300.000 eura, ali ako je milion eura i vise u pitanju, paaa hahahah... smijesno je i pricati... toliko necemo ni blizu zaraditi od Evrope, a ako su vec napravili neki modus da ode za jos bolje ili priblizne pare na ljeto, onda nek su... samo da ne bude na kraju kao Kosoric ili sta ja znam...
Pa valjda ce biti na BHT-u...
Do ljeta to ide na 3 miliona..Minjore je napisao/la: ↑sub feb 25, 2017 11:16 ame yebem ti zeno majku hahahahaha
http://fudbal-manija.com/2017/02/25/poz ... -lendrica/