Hotel, nekoliko vip salona, nove svlačionice, novi tuneli, al džaba kad je ono ružan stadion, možeš ga ušminkati koliko hoćeš iznutra, kad izađeš na teren osjećaš se ko na zatvorskom igralištu.
Možda mu nisu stigli mjeru uzetPinkii je napisao/la:Zakaric izrod. Nije dosao u odjelu kao svi.
Ma može bez satnice, zato mi i nije jasno, najjači je Beganović na instagramu, ne moram gledati na netu ili vijestima kakvo će vrijeme biti, lik jači od Željka Majstorovića.

Znam da nema dusu kao nasa Grbavica, al je ono na vecem nivou uradjeno, te "kabine" za ulaznice.

odlicna ideja!ponosannavas je napisao/la: ↑čet feb 16, 2017 7:27 pmGledam sad ovaj prilog sa nacelnikom Gorazda, pa kontam mogli smo i mi u subotu pokloniti Velezu neku sumu noca simbolicnu jer i oni reboviraju stadion. Bez obzira na ona djecija sranja i prepucavanja Velez je nas sportski prijatelj. Nedavno sam negdje gledao kako su ne znam koje godine pobijedili kuci a nisu morali i obezbjedili nam opstanak u ligi. Isto tako sjwcam se iza rata kad su ispali da je cijela Grbavica pjevala On pogodjen nije ni umro ni pao. To treba pricati i potencirati, a ne neka prepucavanja glupa u zadnjih par tekmi.

Čitao sam negdje da je Šemsudin Hasić (Veležov Miskeponosannavas je napisao/la: ↑čet feb 16, 2017 7:27 pmGledam sad ovaj prilog sa nacelnikom Gorazda, pa kontam mogli smo i mi u subotu pokloniti Velezu neku sumu noca simbolicnu jer i oni reboviraju stadion. Bez obzira na ona djecija sranja i prepucavanja Velez je nas sportski prijatelj. Nedavno sam negdje gledao kako su ne znam koje godine pobijedili kuci a nisu morali i obezbjedili nam opstanak u ligi. Isto tako sjwcam se iza rata kad su ispali da je cijela Grbavica pjevala On pogodjen nije ni umro ni pao. To treba pricati i potencirati, a ne neka prepucavanja glupa u zadnjih par tekmi.
 ) uplatio slagaću 5 ili 10 deetogodišnjih, ali nije želio da se objavljuje na zvaničnoj tako da bi sigurno bilo lijepo simbolično pogurati Velež u gradnji stadiona, takođe sam čuo i da je Koroman uplatio određeni broj desetogodišnjih, ali zbog možemo pretpostaviti kojih razloga ne želi da se previše o tome zna, a čovjek baš voli i pomaže Želju kad može, šteta kad te sputavaju neke glupe stvari da to i otvoreno možeš raditi..
  ) uplatio slagaću 5 ili 10 deetogodišnjih, ali nije želio da se objavljuje na zvaničnoj tako da bi sigurno bilo lijepo simbolično pogurati Velež u gradnji stadiona, takođe sam čuo i da je Koroman uplatio određeni broj desetogodišnjih, ali zbog možemo pretpostaviti kojih razloga ne želi da se previše o tome zna, a čovjek baš voli i pomaže Želju kad može, šteta kad te sputavaju neke glupe stvari da to i otvoreno možeš raditi..