Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

MrRiccoli
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon feb 06, 2017 12:05 am

storm_raider je napisao/la:Javise mi da ce intervju sa Ticom biti odgodjen 10tak dana. Iz Zelje tako iznenada trazili. Mi cemo sacuvati pitanja i prosijediti vlasniku. To je sve sto mozemo uraditi.
Moze li u medjuvremenu sa inzinjerom biti???

Sent from my C5303 using Tapatalk

storm_raider
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon feb 06, 2017 12:06 am

MrRiccoli je napisao/la:
pon feb 06, 2017 12:05 am
storm_raider je napisao/la:Javise mi da ce intervju sa Ticom biti odgodjen 10tak dana. Iz Zelje tako iznenada trazili. Mi cemo sacuvati pitanja i prosijediti vlasniku. To je sve sto mozemo uraditi.
Moze li u medjuvremenu sa inzinjerom biti???

Sent from my C5303 using Tapatalk
Pitat cu, mada zavisi sve od kolege Adisa. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Rodom s mejtaša
Kontakt:

Re: FK Željezničar

pon feb 06, 2017 12:15 am

.
Zadnja izmjena: Rodom s mejtaša, dana/u pon feb 06, 2017 12:17 am, ukupno mijenjano 1 put.

LARSSON
Kontakt:

pon feb 06, 2017 12:16 am

:kafa:

slika

Brkoo
Kontakt:

pon feb 06, 2017 12:35 am

Ajzea je napisao/la:
ned feb 05, 2017 10:30 pm
Ono sto sam primijetio i na jucerasnjem i danasnjem izvjestaju je da je Hasanovic, kako jucer tako i danas, pod pritiskom od nekog igraca okrenuo stranu i nabio je jako i nikome.
Ma Dino je ogranicen igrac do bola. Vec sam i ranije pisao o tome da nista fudbalsko nema u njemu. Dosta losija verzija Zolotica, bukvalno na isti nacin i "trce"..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

cikazubo
Kontakt:

pon feb 06, 2017 12:41 am

Interesantan podatak je da Krupa koja je na poziciji 4 na tabeli ima najmanji posjed lopte. Nisam ih inače specijalno pratio, s obzirom da ubrzo dolazi i dan tekme s njima možda bi mogli počet malo da ih analiziramo ( kao najkompetentniji kadar za sve :D ), ovaj slab posjed meni znači da oni ipak prepuštaju igru pogotovu favoritima ali da su defanzivno stabilni tj. da disciplinovano stoje iza lopte i da se brzo transformišu prema naprijed po osvojenoj lopti, znamo takođe da su im sudije direktno donijele par bodova diskutabilnim penalima i da imaju tu olakšavajuću okolnost jer jedini igraju na plastici, mada svi klubovi imaju pomoćne terene s tom podlogom tako da ne vidim preveliki problem u tome, sigurno ćemo zadnjih 7-8 dana priprema raditi na našoj umjetnoj a odigraćemo i tu tekmu s Veležom na njihovom novom pomoćnom terenu tako da očekujem da će se dovoljno adaptirati na tu podlogu, poznavajući kako je gadna ta umjetna trava nadam se samo da neće biti povreda u tom pripremnom periodu naročito u toj generalci jer će vjerovatno i jedni i drugi ući ozbiljno u tu utakmicu koja je uvertira za prvenstvo..

Jaozinho22

pon feb 06, 2017 12:56 am

Brkoo je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
Ono sto sam primijetio i na jucerasnjem i danasnjem izvjestaju je da je Hasanovic, kako jucer tako i danas, pod pritiskom od nekog igraca okrenuo stranu i nabio je jako i nikome.
Ma Dino je ogranicen igrac do bola. Vec sam i ranije pisao o tome da nista fudbalsko nema u njemu. Dosta losija verzija Zolotica, bukvalno na isti nacin i "trce"..
Bolje gledat jednog Dinu koje je naše dijete i koji će ostavit srce na terenu za tri puta manje para nego polovnjak Šećerović koji uđe da stabilizuje sredinu i napravi 4 kontre za protivničku ekipu.
Ne mogu svi veznjaci biti mozak kao Zeba,mora neko obavljat i prljave poslove a pored Marketa ja ne vidim boljeg igrača od Dine trenutno u rosteru za tako nešto.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon feb 06, 2017 1:12 am

Jaozinho22 je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
Bolje gledat jednog Dinu koje je naše dijete i koji će ostavit srce na terenu za tri puta manje para nego polovnjak Šećerović koji uđe da stabilizuje sredinu i napravi 4 kontre za protivničku ekipu.
Ne mogu svi veznjaci biti mozak kao Zeba,mora neko obavljat i prljave poslove a pored Marketa ja ne vidim boljeg igrača od Dine trenutno u rosteru za tako nešto.
:palacgore:
Mislim da je Slavko napravio solidan balans, u ekipi imamo i iskusnih igraca, i nase djece i onih koji zele da se dokazu i ostvare transfer vani, jer su jos uvijek relativno mladi. Solidno smo pokriveni na svim vecini pozicija, atmosfera je prilicno dobra u ekipi, stabilizovali smo se rezultatski i mislim da uz malo srece i nase plavo proljece mozemo mnogo da ucinimo. A onaj minimum sam 100% siguran da cemo ispuniti, a to je europa. :)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Ajzea
Kontakt:

pon feb 06, 2017 1:20 am

Ja sam apsolutno ZA da se guraju igraci iz omladinskog koji imaju talenat, ali ne da se guraju na silu ako nemaju potencijalni kvalitet ili bar malo talenta.
Ako nema kvalitet, ne interesuje me da je Zeljino dijete stotinu puta. Volim ja Zelju vise od svih njih, pojeo bi teren da dobijemo, pa me opet ne moze niko gurnuti da igram i uz to dobijam platu.

Ne kazem nista za Dinu, govorim opcenito. Ako ce mu uloga na terenu biti da se tuce i osvojene lopte nabija u prazno, neka se prebaci u kecere.

Ps
Ne prejudiciram, samo me zacudilo kako dva puta pod pritiskom nabi loptu i to nikome. Mozda u njemu cuci Xabi Alonso, ja bih najsretniji bio. Ne mogu mu ja suditi na osnovu jedne gluposti treningu i to na pripremama ali da zelim igraca koji ce biti koristan na terenu a ne sluziti samo da udara po koljenima, naravno da zelim i naravno da se nadam da ce takav biti sve i jedan koji dodje iz naseg omladinskog.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u pon feb 06, 2017 1:33 am, ukupno mijenjano 1 put.

delinjo
Kontakt:

pon feb 06, 2017 1:30 am

Brkoo je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
znas da te gotivi brat ali haj skontaj sta si napisao ....mislim ovo za Secera potpisujem ....ali za guranje DIne i slicnih na silu samo zato sto je nase dijete,kako je to ok ??? evo ajde razmisli da li je to normalno po tebi ?
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

sajo10
Kontakt:

pon feb 06, 2017 1:33 am

Nece se Dino dugo zadrzati u Zelji, nazalost. Dajem mu najdalje do nove godine, ali ocekujem vec na ljeto raskid ugovora. Nebi imao nista protiv da me/nas demantuje i da se pokaze u dobrom svijetlu ali sumnjam da ce njemu Slavko dati uopste sansi u ovoj sezoni, mozda nekad u kupu..

Ajzea
Kontakt:

pon feb 06, 2017 1:36 am

Samo da napomenem, ja bih Zerica vec sada polako uvodio u prvi tim i upravo on bi mi bio zamjena za Miroslava. Ne Ognjen, ne ni Crnov ne ni neko treci..
Zasto? Jer je veliki talenat i jer ima veliki potencijal da bude kvalitet.

delinjo
Kontakt:

pon feb 06, 2017 1:43 am

ma Hasanovic je kao sto neko napisa losija ,sporija ,tromija i netalentovanija verzija Zolotica ...e kad skontamo da nas i taj Zolotic nije odusevljavao ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

LARSSON
Kontakt:

pon feb 06, 2017 1:44 am

Ako bude otvaranje istoka protiv Mladosti, nema prenosa na TV, pa ostat ce raje vani :lol:

Brkoo
Kontakt:

pon feb 06, 2017 2:21 am

Brkoo je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
Dini je Zeljo vrh karijere, ostat ce do ljeta maksimalno kod nas. Branila je vecina i Enisa Sadikovica, te bori se, te gine, te ovo, te ono a lik krampa, mada i takav kakav jeste, bolji je igrac od Hasanovica.
Prljav posao na terenu ( pored moje najblaze receno skepticnosti prema njemu kad je tek dosao) je ono sto radi Markovic. Ono sto radi Dino je ispoljavanje pretjerane agresivnosti uslijed ocitog nedostatka kvaliteta..

Brkoo
Kontakt:

pon feb 06, 2017 2:27 am

delinjo je napisao/la:
pon feb 06, 2017 1:43 am
ma Hasanovic je kao sto neko napisa losija ,sporija ,tromija i netalentovanija verzija Zolotica ...e kad skontamo da nas i taj Zolotic nije odusevljavao ...
To sam napisao ja i stojim iza toga. Opet, ne bi bilo sretnijeg covjeka od mene da Dino sve nas iznenadi i da bas pokaze kvalitet dostojan naseg dresa ali mislim da je izglednija varijanta da ce mu se Slavko zahvaliti na saradnji za par mjeseci..

fcz
Kontakt:

pon feb 06, 2017 3:34 am

LARS1921 je napisao/la:
Ako bude otvaranje istoka protiv Mladosti, nema prenosa na TV, pa ostat ce raje vani :lol:
Sta ba nema prenosa, zar nije Arena uzela sve nase domace??

Ne pristaj mi na muku, dovoljno mi je jos sto taj vikend moram na put i necu biti na Grbavici, jos samo fali da ne bude prenosa...
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

kontranogama
Kontakt:

pon feb 06, 2017 3:36 am

.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

kontranogama
Kontakt:

pon feb 06, 2017 3:41 am

Doduse ovde nikad nije HD i zna malo zamrznuti, al u principu se da gledat.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

LARSSON
Kontakt:

pon feb 06, 2017 3:52 am

fcz je napisao/la:
pon feb 06, 2017 3:34 am
LARS1921 je napisao/la:
Sta ba nema prenosa, zar nije Arena uzela sve nase domace??

Ne pristaj mi na muku, dovoljno mi je jos sto taj vikend moram na put i necu biti na Grbavici, jos samo fali da ne bude prenosa...
Zrinjski - Krupa 4. mart, 15:00 BHT
Sloboda - Metalleghe 4. mart, 15:00 Moja TV
Široki Brijeg - Radnik 4. mart, 15:00 Arena sport
Olimpic - Sarajevo 4. mart, 15:00 Moja TV

Tako najavljeno :D

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava