Covjek je visok 1,74..
Ubio se za stopera.
nešto mi je izgledo veći na onom videuLeon_Professional je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 11:10 pmCovjek je visok 1,74..
Ubio se za stopera.
Leon_Professional je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 11:10 pmCovjek je visok 1,74..
Ubio se za stopera.
hahaha ma gluplje ljude stvarno vidio nisam,gledao sam jednu utakmicu Africkog kupa nacija i toliko me glava zabolila od te inteligencije i smila u igri,evo i 10 dana poslije toga se jos nisam oporavio,pa sta je ono Allahu dragi ? ???Omar500 je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 11:10 pmZreo za banadelinjo je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 11:06 pmja sam uvijek bio za ove camuge,mislim malo kvalitetnije camuge koliko smo mi u mogucnosti takve dovesti,jednostavno nisam rasista ali camuga je glup covjek i njemu je protiv Reala i Krupe isto igrati,on to ne gleda trci gore dole svejedno na San Siru ili Piroti ...tako da jedva cekam da potpise![]()
Pa kako ti nije zao Dialibe, ako ne dodje na ljeto, ti si kriv, da znas![]()
![]()
bruda, mjenjaj avatar, vrijeme jedelinjo je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 11:15 pmhahaha ma gluplje ljude stvarno vidio nisam,gledao sam jednu utakmicu Africkog kupa nacija i toliko me glava zabolila od te inteligencije i smila u igri,evo i 10 dana poslije toga se jos nisam oporavio,pa sta je ono Allahu dragi ? ???Omar500 je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 11:10 pmZreo za banadelinjo je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 11:06 pmja sam uvijek bio za ove camuge,mislim malo kvalitetnije camuge koliko smo mi u mogucnosti takve dovesti,jednostavno nisam rasista ali camuga je glup covjek i njemu je protiv Reala i Krupe isto igrati,on to ne gleda trci gore dole svejedno na San Siru ili Piroti ...tako da jedva cekam da potpise![]()
![]()
Pele euzebio drogba...delinjo je napisao/la:hahaha ma gluplje ljude stvarno vidio nisam,gledao sam jednu utakmicu Africkog kupa nacija i toliko me glava zabolila od te inteligencije i smila u igri,evo i 10 dana poslije toga se jos nisam oporavio,pa sta je ono Allahu dragi ? ???Omar500 je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 11:10 pmZreo za banadelinjo je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 11:06 pmja sam uvijek bio za ove camuge,mislim malo kvalitetnije camuge koliko smo mi u mogucnosti takve dovesti,jednostavno nisam rasista ali camuga je glup covjek i njemu je protiv Reala i Krupe isto igrati,on to ne gleda trci gore dole svejedno na San Siru ili Piroti ...tako da jedva cekam da potpise![]()
![]()
Jumping reach 6Leon_Professional je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 11:10 pmCovjek je visok 1,74..
Ubio se za stopera.
ma to je izuzetak,ako cemo realno gledam Burkinu Faso nekakav brat se zatrcao svi mu masu da stane ma jok brat izasao iz terena u svlacionicu uletio i hoce da centrira....avlami97 je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 11:19 pmPele euzebio drogba...delinjo je napisao/la:hahaha ma gluplje ljude stvarno vidio nisam,gledao sam jednu utakmicu Africkog kupa nacija i toliko me glava zabolila od te inteligencije i smila u igri,evo i 10 dana poslije toga se jos nisam oporavio,pa sta je ono Allahu dragi ? ???
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
avlami97 je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 11:19 pmPele euzebio drogba...delinjo je napisao/la:hahaha ma gluplje ljude stvarno vidio nisam,gledao sam jednu utakmicu Africkog kupa nacija i toliko me glava zabolila od te inteligencije i smila u igri,evo i 10 dana poslije toga se jos nisam oporavio,pa sta je ono Allahu dragi ? ???
Pa to je i Nikola kod nas radiodelinjo je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 11:21 pmma to je izuzetak,ako cemo realno gledam Burkinu Faso nekakav brat se zatrcao svi mu masu da stane ma jok brat izasao iz terena u svlacionicu uletio i hoce da centrira....avlami97 je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 11:19 pmPele euzebio drogba...delinjo je napisao/la:
hahaha ma gluplje ljude stvarno vidio nisam,gledao sam jednu utakmicu Africkog kupa nacija i toliko me glava zabolila od te inteligencije i smila u igri,evo i 10 dana poslije toga se jos nisam oporavio,pa sta je ono Allahu dragi ? ???
pa on je izuzetak a kod njih svi tako ,i izvali pola terena one trave dok loptu pogodi ...Model1964 je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 11:24 pmPa to je i Nikola kod nas radio![]()
Nidzo camuga.Model1964 je napisao/la: ↑čet feb 02, 2017 11:24 pmPa to je i Nikola kod nas radio![]()