Omar500 je napisao/la: ↑čet jan 26, 2017 6:52 pm
AsharaK je napisao/la: ↑čet jan 26, 2017 6:40 pm
Poslušah opet ovaj govor, grande Miske
Znaci nisam jedini
Koliko god su ucinili do tada posla, ovo sto je Misimovic pricao ljetos za istok i 500 ulaznica mi se cinilo previse ambicioznim. A evo, vec smo 400 desetogodisnjih ulaznica prodali, a na tribini se radi punom parom.
Pa nije covjek ublehas poput Zuje za kojeg je dva miliona pickin dim. Dug je bio oko 6,5 miliona KM, bar je tako Gredic rekao. Sadasnji dug je oko 900 hiljada KM i taj dug se vraca u ratama poreznoj, sav ostali dug se vratio, vise nismo ni feninga duzni bivsim igracima, dobavljacima, bankama itd.. Paraziti i ostali kriminalci su otjerani. Uveden sistem gdje se zna sta je posao svakog covjeka koji radi u klubu. Jednostavno, godinama unazad sam sanjao ovakvo uredjenje, sanjao sam da se klub ocisti od raznih parazita poput violine i da posluje po zakonu, i da casni i posteni ljudi vode klub. Hvala Bogu, sve to se ostvarilo. Da se ovako radilo od kraja rata pa do danasnjeg dana, garantujem da bi do danas vec par puta minimalno igrali grupnu fazu evropske lige.
Samo ovako nastaviti. Istok ce nam sam po sebi biti odlicna investicija, sto zbog vece posjete sto zbog poslovnih prostora koji ce nam dati jednu jaku finansijsku injekciju. Nakon ovoga ako Bog da ide teren i jug, a ubrzo bi uz ovakav rad ljudi u klubu trebali doci i mnogo veci sponzori i gs.
Navijaci su prepoznali dobar rad, blizu 100 hiljada KM od clanskih, oko 250 hiljada KM za zapad, 100% ce biti i 500 hiljada KM za istok, plus je Grbavica najposjeceniji stadion u BiH, itd..