Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Kospicar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jan 25, 2017 8:41 pm

AdisSaca je napisao/la:
sri jan 25, 2017 8:37 pm
Kad je već tema o plati i Stevanoviću... Znate li koliko su kone plačale Benku, Stepanova, Alispahića i Ikandea ?

Benko navodno 25000 KM , Stepanov 18000 KM, Alispahic 9000 KM , Ikande 16000 KM
Neto iznosi
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jan 25, 2017 8:41 pm

chile je napisao/la:
sri jan 25, 2017 8:20 pm
Hadzijalagic je napisao/la:
chile je napisao/la:
sri jan 25, 2017 7:00 pm
Sto se ovdje raja razbacuje parama a niko ne pita kako do istih doci.
Najlakse napisati dajte mu 10k. a koliko je pri tome njegov doprinos.Koliko se dresova s njegovim imenom.prodalo i td. Od posjete na tekmi se uzme 20k a vi bi igracu davali 10k plus bonusi klinci palci to bi izaslo da moras jednom igracu dati prihode od utakmice a sta cemo sa ostalih 23-25.
Privreda u qurcu jedva sponzora se nafata.Momak se precjenio a i vi malo loptu spustite s tim razbacivanjem ciframa.
Nije to razbacivanje parama nego investicija.. Vjerovatno bi ga na ljeto, posle evrope, mogli prodati za bar 100k eura kada bi on nastavio sa ovom formom i eventualno upisao koji nastup za reprezentaciju.. Gotovo je sad.. Nije produzio i bezveze je vise palamuditi na temu Stevanovica..
To je macak u supljoj vreci... kome ga prodati kad nema ponuda.
Momak je vec isproban u ligama petice pako q. za usi to visi iznad njega i svako ko trazi igraca to prvo uoci.
Nije lako prodati igraca iz nase lige, inekako prolaze talenti do 20-21 god sve preko su vec mastarije.
A opet ti mladi igraci kod nas tesko dobiju sansu za koju minutu na terenu sto je apsurd.
Precjenjujemo mi dosta nase igrace, a realnost je da se max. 10 igraca iz citave lige moze prodati vani.
Ako je mastarija prodati igraca koji je u najboljim godinama, koji je ako ne najbolji onda u top tri igraca u ligi sa odlicnom statistikom, koji je potencijalni reprezentativac sa iskustvom igranja spanske lige za 100k eura onda jebajiga..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

AdisSaca
Kontakt:

sri jan 25, 2017 8:43 pm

black64 je napisao/la:
sri jan 25, 2017 8:40 pm
AdisSaca je napisao/la:
sri jan 25, 2017 8:37 pm
Kad je već tema o plati i Stevanoviću... Znate li koliko su kone plačale Benku, Stepanova, Alispahića i Ikandea ?
oko 20-30k ?
Bekno 21.000 ; Stepanov 18.000; Alispahić 14.000 ; Ikande 15.000 ...

Brkoo
Kontakt:

sri jan 25, 2017 8:44 pm

RK Gradacac je napisao/la:
sri jan 25, 2017 8:06 pm
Pozdrav braco manijaci!
Konacno sam se i ja registrovao na ovaj forum nakon nekoliko neuspjesnih pokusaja.
Neki od vas me se mozda sjecaju s onog foruma, ne pisem tamo odkako ste otisli, zapravo jos od prije toga nisam bio aktivan vise.
Pozdrav brate i dobrodosao.
Kako mislis neuspjesnih pokusaja? Kad sam se ja prijavljivao na ovaj forum, kad smo napustili onaj, trebalo mi je oko 20 sekundi da se registrujem na ovaj.

Ako se ne varam, po nicku, pored toga sto si navijao za Zelju, navijao si i za jednu ekipu iz Holandije, Feyenoord, avatar ti bio neko dijete u dresu Feyenoorda koje pokazuje srednji prst, a bio si i ako se ne varam majstor i za rukomet. Napisi nesto i na temi predvidjenoj za rukomet, evo sad je u toku svjetsko prvenstvo a mozemo i na temi nasih rukometnih klubova diskutovati.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sri jan 25, 2017 9:02 pm

Pozdrav braco manijaci!
Konacno sam se i ja registrovao na ovaj forum nakon nekoliko neuspjesnih pokusaja.
Neki od vas me se mozda sjecaju s onog foruma, ne pisem tamo odkako ste otisli, zapravo jos od prije toga nisam bio aktivan vise.
Gdje si legendo. Pa daj javi se češće. I tamo te slabo bilo u zadnje vrijeme. Dobrodošao.

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri jan 25, 2017 9:04 pm

Pozdrav braco manijaci!
Veliki pozdrav druže!
Prvo, dolaziš iz prelijepog grada u kojem sam proveo dosta vremena i uvijek rado dolazim. Znam da tamo ima jedan momak Željovac od glave do pete, drago mi je da "nas"/vas ima još.
Drugo, fakat napiši koje si probleme imao, nisu valjda ovi naši hakeri nešto zajebali :)
Treće, dobrodošlica i od mene! :zeljeznicar1:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Vrag

sri jan 25, 2017 9:08 pm

Stevanovic igra u zadnjoj ligi Evrope. Ko ce dati 100k ili 200k eura za njega pored malo Pece ? Zivi bili pa vidjeli gdje ce završiti i kako ce zavrsiti. A kakvi su tereni poslije pauze ne bi me iznenadilo da gledamo baletana 6 mjeseci. Valjda ce se Crnov pokazati kao kvalitetno rješenje na d krilu.

RK Gradacac
Kontakt:

sri jan 25, 2017 9:11 pm

Hurmasica je napisao/la:
sri jan 25, 2017 8:29 pm
Pozdrav braco manijaci!
Feyenoord i Željo jel tako? :D

Dobrodošao! :)
Hvala!
Ma draza mi je jedna cigla na Grbavici nego da Feyenoord tri nova stadiona napravi, nego moras nesto pratit kad si daleko od Domovine.
Koji si nik imao na onom forumu?
ŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOOOOOO

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Hadzijalagic je napisao/la:
chile je napisao/la:
sri jan 25, 2017 8:20 pm
Hadzijalagic je napisao/la: Nije to razbacivanje parama nego investicija.. Vjerovatno bi ga na ljeto, posle evrope, mogli prodati za bar 100k eura kada bi on nastavio sa ovom formom i eventualno upisao koji nastup za reprezentaciju.. Gotovo je sad.. Nije produzio i bezveze je vise palamuditi na temu Stevanovica..
To je macak u supljoj vreci... kome ga prodati kad nema ponuda.
Momak je vec isproban u ligama petice pako q. za usi to visi iznad njega i svako ko trazi igraca to prvo uoci.
Nije lako prodati igraca iz nase lige, inekako prolaze talenti do 20-21 god sve preko su vec mastarije.
A opet ti mladi igraci kod nas tesko dobiju sansu za koju minutu na terenu sto je apsurd.
Precjenjujemo mi dosta nase igrace, a realnost je da se max. 10 igraca iz citave lige moze prodati vani.
Ako je mastarija prodati igraca koji je u najboljim godinama, koji je ako ne najbolji onda u top tri igraca u ligi sa odlicnom statistikom, koji je potencijalni reprezentativac sa iskustvom igranja spanske lige za 100k eura onda jebajiga..
Vidjeces gdje ce biti taj igrac za 2 god.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

ChWilla
Kontakt:

sri jan 25, 2017 9:14 pm

vjerovatno nigdje posebno. ali nije ni 100.000 eur za evropu ništa posebno...toliko se sigurno moglo uzeti na ljeto da je produžio.
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

sri jan 25, 2017 9:16 pm

@RK Gradacac, dobrodosao!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hurmasica
Kontakt:

sri jan 25, 2017 9:17 pm

Hurmasica je napisao/la:
sri jan 25, 2017 8:29 pm
Pozdrav braco manijaci!
Feyenoord i Željo jel tako? :D

Dobrodošao! :)
Hvala!
Ma draza mi je jedna cigla na Grbavici nego da Feyenoord tri nova stadiona napravi, nego moras nesto pratit kad si daleko od Domovine.
Koji si nik imao na onom forumu?
Ma dobar je i Feyenoord. :) Tamo mi je nick bio DooVe, slabo sam bio aktivan po drugim temama, osim Željine. :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Veteran1965
Kontakt:

sri jan 25, 2017 9:18 pm

ChWilla je napisao/la:
sri jan 25, 2017 9:14 pm
vjerovatno nigdje posebno. ali nije ni 100.000 eur za evropu ništa posebno...toliko se sigurno moglo uzeti na ljeto da je produžio.
Da je produžio, pa odigrao ligu za prvaka na nivou, pa odigrao Europu sa nama, sigurno bi se on bolje prodao, a mi bi uzeli fiksno što bi dogovorili. Ovo je za njega isto loša opcija, ali jbg on misli da je najbolja...ne možemo mi ništa protiv toga.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Vrag

sri jan 25, 2017 9:21 pm

Njemu je trebalo dati fore mjesec dana razmisljanja i onda godinu dana tribine. Nasa nesreca sto smo bili u losoj poziciji. Jebale nas procedure.

ChWilla
Kontakt:

sri jan 25, 2017 9:24 pm

i koliko bi sad imao bodova da je on u septembru otišao na tribine...

svi radikalni na forumu, volio bih vidjeti koliko su vam radikalna rješenja u životu...

Vrag

sri jan 25, 2017 9:25 pm

ChWilla je napisao/la:
sri jan 25, 2017 9:24 pm
i koliko bi sad imao bodova da je on u septembru otišao na tribine...

svi radikalni na forumu, volio bih vidjeti koliko su vam radikalna rješenja u životu...
...
Nasa nesreca sto smo bili u losoj poziciji.
...

Jaozinho22

sri jan 25, 2017 9:29 pm

Yebo sad Mirin ugovor to je gotova stvar. Pokušali, nismo uspjeli idemo dalje.
Sta je s Sanelom aka Pravopisom Jahicem?
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

ChWilla
Kontakt:

sri jan 25, 2017 9:31 pm

platio bih da gledam vas "zajebane" sa foruma kako ste zajebani sa ženama, roditeljima, djecom, poslodavcima...čuj godinu dana na tribine. pravo u interesu kluba.

Vrag

sri jan 25, 2017 9:36 pm

Da si doveo pravog igraca umjesto Pozdera, Husica, Hervasa, Toskasa, Jahica... ovaj bi i razmislio vrijedi li sjediti godinu dana ili produziti. I sada nemamo takvog.
A kada se mozes kurciti sa 400k eura za depiliranog onda mozes i njega godinu dana financijski izdržati.

Plava Porodica
Kontakt:

sri jan 25, 2017 9:39 pm

Joj manite se teskih i zavrsenih tema.
Zna li iko do kada bi stoper trebao doci? Ima li neki rok? Jos mjesec dana do prvenstva je ostalo..Vec je propustio jako jako puno.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava