Svaka cast druze na komentaru, kao da si mi procitao misli.chile je napisao/la: ↑pon jan 23, 2017 7:13 pmGreska ja sam isto pisao i prije.Hadzijalagic je napisao/la:Da je nekim slucajem produzio pricali bi o njemu u superlativima i govorili da je Mesa picka ako ga ne zovne u repku.. Miro je uz Lendrica nas ubjedljivo najbolji i najkorisniji igrac.. Bice tesko nadoknaditi njegovu poziciju jer je takvih igraca malo, bar onih koji bi htjeli igrati u ovoj ligi za plate koje mi mozemo dati.. Ali sta je tu je, nije do nas..chile je napisao/la: ↑pon jan 23, 2017 5:41 pmOno sto je realno Miroslav je itekako zamjenjljiv igrac iako vecina to ne vidi tako. Malo odskace od vecine lige ali ne toliko koliko vecina potencira.
Pravolinijski igrac koji nema driblinga, ima dosta los centarsut...odlikuje ga rad, trka i to sto nije lukav tj gleda kako uposliti igraca prije nego sutati po svaku cijenu.
Takvih je van nasih granica na bacanje.
Ono sto ja ocekujem da ce on brze nazad na nase pasnjake nego se ocekuje.
I da produzi ugovor s nama nije lako njega utopiti, nije on vise igrac od 20 god. sa potencijalom vec igrac sa silaznim cv-em i to je realnost koja njega obiljezava i kod svakog ozbiljnog kontakta i moguceg transfera sputava.
Moje misljenje za njega se mora naci zamjena i u toku ove polisezone da ga lagano zamjeni i potisne na klupu.
Po meni itekako ogranicen igrac koji opet odskace iznad lige. To pokazuje da nam je liga u qurcu, opet to svi znamo patimo se s Maltezanima u kvalifikacijam eurotakmicenja...
On je uz Lendrica najbolji bio, ali opet to je dokaz da nam je ekipa smjesna kao i ova cifra koja se vrti oko njega.
U ligi gdje jedino mi od lari dobijemo po utakmico ojo 20 milja da igrac dobije toliku platu je smjesno. Pri tome sponzore je skoro pa nemoguce naci uz ovakvu privredu.
Treba se malo raja spustiti na zemlju a i igraci kojima menadzeri uvrte neke cifre u glavu.
Kod nas da dodje Dzeko ne vrijedi tih para jer ne moze opravdati i vratiti ulozeno to je realnost.
Koliko vas je kupilo dres sa Micinim imenom na ledjima.
Vrijeme ce pokazati momak je svima drag zbog odnosa prema sebi prije svega tj radi i igra bez mnogo talasanja, ali vidjecemo gdje ce biti za godinu dvije i kako ce se pokazati.
taman dok proigra i postane glavni igrač ni on neće htjeti da produži
Ne slati ga na tribine iz razloga jer u ekipi nemaš boljeg igrača i zašto ga ne iskoristiti maksimalno kao i on nas , nama je cilj Europa mi je moramo osigurati , a sa njim i bez njeg je velika razlika. Kada njega pošalješ na tribine gubiš iz 2 razloga : 1. Njegova plata koju dobija bez obzira bio na terenu ili na tribinama , 2. Manja vjerovatnoća da ćeš osigurati Europu ( min 200.000 €) . Koliki god pakaš bio on je glavni igrač u ovoj ekipi i zašto ga slati na tribine hraniti ego sebi tako što bi uništili njegovu karijeru , nek igra i nek pomogne da mi dođemo do svog cilja i pokazati mu da je ovo institucija , a ne neki seljački klub... To što je on pakaš to će mu se vratiti ne brini , eto ti njega za koju godinu u Borac da truhne ... I još jedna stvar, uigravanje jednog igrača nije nikakav problem ako je to kvalitetan igrač, znači kvalitetno desno krilo kaparisati odma na početku ljeta i zaboravit ćemo da je ovaj ikad i igrao za nas.Morzhy je napisao/la: ↑pon jan 23, 2017 10:28 pmTribine i vozdra...ne valja liga i zato se treba što bolje uigrati da bi kol'ko tol'ko bio konkurentan u Evropi iz ove karinaške lige. Zašto onda uigravati čovjeka koji sigurno ode i onda na ljeto sve ispočetka sa novim desnim krilom? Bez emocija, hladne glave to uraditi
Ujedas storme, ujedasstorm_raider je napisao/la:Pokusace ovaj portal da sredi stream iz Medjugorja. Zeljo, kao najtrofejniji klub u drzavi, naravno radi samo sa provjerenim i objektivnim novinarima, za razliku od nekih sto su se prodali pitarima, ili bilo kome ko ponudi vise od 10 km. Naravno, ovaj portal, kao medijski sponzor ima pravo prvenstva. Dok neki bivsi, kao propali projekat Ibrakovica, moze samo preko ograde da virka. A i to dok ih ne pogodi lopta ili nesto slicno.
Elem, javim vam ovdje za stream. To je bitno.Grbavica je napisao/la: ↑pon jan 23, 2017 10:59 pmUjedas storme, ujedasstorm_raider je napisao/la:Pokusace ovaj portal da sredi stream iz Medjugorja. Zeljo, kao najtrofejniji klub u drzavi, naravno radi samo sa provjerenim i objektivnim novinarima, za razliku od nekih sto su se prodali pitarima, ili bilo kome ko ponudi vise od 10 km. Naravno, ovaj portal, kao medijski sponzor ima pravo prvenstva. Dok neki bivsi, kao propali projekat Ibrakovica, moze samo preko ograde da virka. A i to dok ih ne pogodi lopta ili nesto slicno.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk