Nije platio internet
Zar je dotle doslo, joj evrope hahahshs
Hocemo sigurno, kad se izdigne dio tribine ice jos brze.
ma kako necemo drug...i hiljadu bi prodali da imamo vjeruj
Vjerujem ja prijatelju, nego pitam jer sam obećao ako zapne da ću kupiti još dvije, trenutno imam četri pa ćemo vidjet, a ako se može podići ljestvica i ako ima potrebe trebala bi uprava razmisliti i u tom pravcu, jer 1000 prodatih ti je skoro čitav istok, klub ne bi ni osjetio gradnju tribine
svaka ti cast brate mojVelahalve je napisao/la: ↑sri jan 11, 2017 2:43 pmVjerujem ja prijatelju, nego pitam jer sam obećao ako zapne da ću kupiti još dvije, trenutno imam četri pa ćemo vidjet, a ako se može podići ljestvica i ako ima potrebe trebala bi uprava razmisliti i u tom pravcu, jer 1000 prodatih ti je skoro čitav istok, klub ne bi ni osjetio gradnju tribine
Ma upravo tako,Tacno je skripimo na pojedinim pozicijama.Ja i dalje mislim da smo najtanji na stoperskoj poziciji,ali uslov uslova je da prodjemo kvalitetne pripreme.Ne znam trckaranje u ovom smogu i na ovim minusima zaista moze biti problematicno i stosta uzrokovati .Drugi uslov uslova je da imamo dobru hemiju unutar kolektiva.Pocne li bilo kakvo ku,cenje i samodopadno ponasanje nece valjati.A imena koja su dosla se moraju iznova i stalno dokazivati ,uostalom kao i ovi momci koji su vec tu.M.S je nas igrac kojeg placamo i treba ga iskoristiti narednih 6 mjeseci.Takav je uostalom ugovor. i tu nema emocija.Svi smo se slozili da je covjek zasluzio svaki fening odnosom.Ako ostane tako do kraja ugovora,mi ga mozemo samo aplauzom ispratiti.Hoce li ili nece produziti ne smije i ne treba uticati na nas cilj a to je Evropa pa ma kako je se docepali.Nece savez zadugo nikom dozvoliti duplu,Imam utisak da je nacionalni kljuc postao alfa i omega rada nase dike,naseg saveza