Mali update. Godina 2028.
135 utakmica bez poraza 30 i kusur utakmica u nizu samo pobjede u ligi. U Kupu nisam izgubio od 2024. godine....
Aktivni učesnik Lige prvaka, od transfera i svega pravi se novi stadion: Edin Džeko Arena...
Svake godine se osvojila dupla kruna, nakon prvog ulaska u Ligu prvaka uložio sam sve do zadnje marke i youth i training facilites i isplatilo se.
Već idućih 20 miliona u ekipu uloženo, i odmah ono standardno odskakanje od lige, sad ligaške utakmice i ne uzimam toliko ozbiljno dok igram, ali eto ne mogu izgubiti jer je ekipa previše jaka.
U ligi prvaka u dva navrata dolazim do osmine finala, međutim dalje se nije moglo. Mislim da igram Evropa ligu, da bi otišao možda i do polufinala uz dozu sreće, a Konferencijsku bi mogao i osvojiti, ali male su nagrade pa neću da ispadam namjerno već igram samo Ligu prvaka i tučem se s kim mogu
Prošle godine me izbacio Liverpool u dvomeču 1:0, još sam mogao i izjednačiti, ali eto nije se dalo.
Javiću se kad osvojim LP
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.