Da mi je neko brato prič'o da će mi falit Krleza AHAHAHAHHAHAAHHAHNicaragua je napisao/la:Da se puspasim prvi
Plac buć
Hahahahah romska klijentelaNicaragua je napisao/la:Hvala raja na dobrodošlici. Podrška vama u svakom slučaju.
Ajzea bola zvao sam Krležu ali ne odgovara kuja. Onaj taksista seljober i ne zna acc napravit 100%
Evo bola krleze pod nickom Zeus. Znas da se on blamira sa grckim mitovima ahahahaFaraonTM je napisao/la:Nekad mi budi i žao njega i Krleže. Vjerujte da smo sevapa zaradili što smo se preselili ovamo, nećemo im više stvarati psihičke probleme kao Krleži onomad
Voli čovjek mitologiju, i klub mu je sav takavNicaragua je napisao/la:Evo bola krleze pod nickom Zeus. Znas da se on blamira sa grckim mitovima ahahahaFaraonTM je napisao/la:Nekad mi budi i žao njega i Krleže. Vjerujte da smo sevapa zaradili što smo se preselili ovamo, nećemo im više stvarati psihičke probleme kao Krleži onomad
Nicaragua je napisao/la:Evo bola krleze pod nickom Zeus. Znas da se on blamira sa grckim mitovima ahahahaFaraonTM je napisao/la:Nekad mi budi i žao njega i Krleže. Vjerujte da smo sevapa zaradili što smo se preselili ovamo, nećemo im više stvarati psihičke probleme kao Krleži onomad
Ljubi pastrmka brata svog :velez:rodjenisa je napisao/la:Samo da se javim bratu @strmkaPa a i ostaloj RAji
Forza velež
Ima da gori dvorana bratorodjenisa je napisao/la:Kavi su nam brato ovo termini, ko da smo Španci![]()