Stranica: 1/1.

[TAKMIČENJE] FORUMAŠ GODINE - 2017 - arctg pobjednik

Postano: ned dec 17, 2017 12:40 am
Postao/la AsharaK
IZBOR FORUMAŠA GODINE FKŽ PODFORUMA 2017.


Poštovani forumaši podforuma FK Željezničar, nakon okončanog prvog kruga (Izbor kandidata za titulu Forumaša godine FKŽ podforuma 2017.), pred nama se nalazi drugi, finalni krug ovog takmičenja. Pred nama je izbor Forumaša godine FKŽ podforuma za 2017. godinu! U uvodnim riječima prvog kruga koji je trajao sedam dana (8.12. - 9.12.), upoznati ste sa prirodom i ciljevima ovog takmičenja. Ponovit ćemo još jednom da je ovo premijerno izdanje, prvo takmičenje ovakvog tipa na ovom forumu, a nadamo se da će u budućnosti biti još mnogo ovakvih i drugih projekata koji će ovu našu malu on-line zajednicu činiti većom, snažnijom i ljepšom. U tome nam pomažete upravo VI! Zbog toga je ovo takmičenje svojevrsna zahvala svim forumašima koji su uzeli učešće u radu ovog foruma. Najbolji među vama, ili, bolje rečeno, "prvi među jednakima" će imati čast da prvi ponese titulu Forumaša godine FKŽ podforuma. Naravno, neće izostati ni nagrada za njega. Nadamo se da će i ostali forumaši slijediti primjer pobjednika, aktivnije učestvovati u radu foruma i povećati šanse da i oni iduće godine budu naš Forumaš godine. Pošto ste, kao što smo rekli, upoznati sa sistemom odabira Forumaša godine FKŽ podforuma, želimo da odmah pređemo na stvar.

Prije početka samog takmičenja, organizatori su jednoglasno odlučili da u izbor Forumaša godine FKŽ podforuma automatski ulazi 13 forumaša čiji su postovi tokom ove, 2017. godine, dospjeli u kultnu "Plavu seharu" U "Plavoj sehari", možete pronaći najljepše postove ovog podforuma, priče o našem i vašem Želji i obavezno štivo za sve ljubitelje plave i bijele boje. Forumaši koji su automatski kandidovani za izbor Forumaša godine FKŽ podforuma su:

1. sergejevic
2. Strogo_plav
3. Ajzea
4. Fanzi
5. arctg
6. boccaccio
7. kAtzie
8. storm_raider
9. Amidza
10. Ujko
11. Minjore
12. GoodisonPark
13. Brkoo

U prvom krugu izbora, koji je trajao sedam dana i okončan u petak, 15.12.2017. godine, forumaši su neposrednim i javnim glasanjem birali preostalih 13 kandidata. Ovaj broj kandidata kojeg su birali forumaši je izabran kako bi dobili brojčanu ravnopravnost sa kandidatma čiji su se postovi tokom ove godine našli u "Plavoj sehari" i kako bi izbor bio što transparentniji i kako bi održavao istinsku volju forumaša. Ukupan broj forumaša koji su glasali, odnosno glasova (jedan forumaš = jedan glas) je 42. Ono što je zanimljivo jeste da su forumaši kandidovali tačno onoliko kandidata koliko je i bilo potrebno za finalni krug, odnosno 13. To su:

1. ChWilla (14 glasova)
2. ponosannavas (9 glasova)
3. LARS1921 (4 glasa)
4. Omar500 (3 glasa)
5. Roberto Baggio (2 glasa)
6. Hadzijalagic (2 glasa)
7. Veteran1965 (2 glasa)
8. Kospicar (1 glas)
9. reks1 (1 glas)
10. Plava Porodica (1 glas)
11. gavran (1 glas)
12. Rodom s mejtaša (1 glas)
13. exbabilon (1 glas)

Ako neko ima određene sumnje ili primjedbe na prvi krug izbora, u rezultate se može uvjeriti lično na topicu [TAKMIČENJE] Izbor Kandidata za Forumaša godine 2017 !

U finalnom krugu, poštovani forumaši, birate svog prvog Forumaša godine FKŽ podforuma. Finalni krug traje od ovog trenutka, pa do 31.12.2017. godine, do 00:00. Tada će svečano biti proglašen prvi Forumaš godine FKŽ podforuma. Birate nekoga od sljedećih kandidata:

1. sergejevic
2. ChWilla
3. Strogo_plav
4. ponosannavas
5. Ajzea
6. LARS1921
7. Fanzi
8. Omar500
9. arctg
10. Roberto Baggio
11. boccaccio
12. Hadzijalagic
13. kAtzie
14. Veteran1965
15. storm_raider
16. Kospicar
17. Amidza
18. reks1
19. Ujko
20. Plava Porodica
21. Minjore
22. gavran
23. GoodisonPark
24. Rodom s mejtaša
25. Brkoo
26. exbabilon

Ovaj put, pravila su nešto drugačija za ovaj krug takmičenja, a ona glase:

- U ovom krugu učestvuju svi forumaši, bez obzira na datum registracije!
- Svaki forumaš ima pravo da glasa za samo jednog kandidata!
- Glasa se metodom ankete! S toga će svi forumaši imati jednostavan uvid u broj glasova svakoga trenutka.


Za sva pitanja i nejasnoće, kao i komentarisanje forumaša ili samog izbora, možete se javno obratiti organizatorima na topicu "Mahala" Ovo je posebno bitno jer ne želimo da neka pojašnjenja ostanu sakrivena od drugih forumaša, odnosno želimo da javno diskutujemo o svemu.

Kao što smo spomenuli ranije, i u ovom postu, pobjednika glasanja, odnosno našeg prvog Forumaša godine FKŽ podforuma očekuje vrijedna nagrada! Nagrada je obezbijeđena uz pomoć velikog navijača našeg Kluba i prijatelja naseg foruma, Damira Sablje, čiji rad možete posjetiti na sljedećem linku: https://www.facebook.com/Sablja-45350561662/ . Ovim putem se zahvaljujemo Damiru na velikodušnoj pomoći a onaj za kojeg se vi forumaši odlučite, bit će opremljen sa lijepim plavo-bijelim kompletom. Nagrada je:

- Unisex kapa
- Šal
- Majica vaše veličine

Nagrade su identične artiklima na slici ispod:

slika

Na kraju, želimo još jednom da vas podsjetimo da "predizborna kampanija" i dalje traje na topicu "Mahala". Vaše ciljeve, političke programe, obećanja i planove drugim forumašima možete predstavljati do okončanja finalnog kruga izbora. Nadamo se originalnošću prilikom predizborne utrke i dobrom smijehu! :D A sada, dragi naši forumaši, pozivamo vas da u što većem broju uzmete učešće u izboru Forumaša godine FKŽ podforuma te time pokažete da je Forumaš godine FKŽ podforuma uistinu vaša, i samo vaša želja! Neka glasanje počne!

VOLIM TE ŽELJO!

UPDATE: 01.01.2018 - 00:00 - Glasanje je zatvoreno. Pobjednik je @arctg.