Stranica: 1/3.

[TAKMIČENJE] Izbor kandidata za Forumaša godine 2017.

Postano: čet dec 07, 2017 10:05 pm
Postao/la AsharaK
IZBOR KANDIDATA ZA TITULU FORUMAŠA GODINE FKŽ PODFORUMA 2017.


Poštovani forumaši podforuma FK Željezničar, od ovog trenutka započinje izbor 13 kandidata za titulu Forumaša godine FKŽ podforuma. Kao što ste mogli pročitati u najavi koja je objavljena u srijedu navečer, riječ je o prvom projektu ovakvog tipa na ovom podforumu, a sa zadovoljstvom vam najavljujemo i nove projekte koji će za cilj imati da podignu ovaj podforum na viši nivo, te ovu našu malu on-line zajednicu učine čvršćom, ljepšom, boljom i ugodnijom za sve ljubitelje sarajvskih Plavih. Forumaši koji su organizovali ovaj izbor su uložili mnogo truda, vremena i materijalnih sredstava kako bi cijeli izbor bio održan na najbolji mogući način i kako bi sve bilo fer i transparentno. Od vas, cijenjeni forumaši, očekujemo maksimalnu ozbiljnost prilikom biranja kandidata za titulu Forumaša godine FKŽ podforuma. Nadamo se da ste razmislili o svojim prijedlozima, a ukoliko se niste definitivno odlučili, za to imate tačno sedam dana od ovoga trenutka. Odlukom ekipe forumaša koja organizuje ovaj izbor, iz poštovanja prema vremenu, trudu i intelektualnom radu kojeg su ulagali u svoje postove, 13 forumaša je automatski kandidovano za titulu Forumaša godine FKŽ podforuma. To su forumaši koji su tokom ove godine (2017) svojim postovima dospjeli u kultnu "Plavu seharu", topic namijenjen najljepšim rečenicama ovog podforuma. Forumaši koji su automatski kandidovani za izbor Forumaša godine FKŽ podforuma su:

1. sergejevic
2. Strogo_plav
3. Ajzea
4. Fanzi
5. arctg
6. boccaccio
7. kAtzie
8. storm_raider
9. Amidza
10. Ujko
11. Minjore
12. GoodisonPark
13. Brkoo

Kako bi spriječili sužavanje izbora od strane organizatora i kako bi svaki forumaš dobio priliku da bude izabran za kandidata ukoliko ga pravim za tu titulu smatraju ostali forumaši, odlučili smo se da uvedemo brojčanu ravnopravnost te da drugih 13 kandidata birate upravo vi! Izbor kandidata je javan i neposredan, a pravila su sljedeća:

- U ovom krugu učestvuju svi forumaši koji su na forum registrovani prije šest mjeseci ili više!
- Svaki forumaš koji ispunjava taj zahtjev, ima pravo da prijedloži samo jednog kandidata!
- Svaki forumaš koji prijedlaže, ima pravo da prijedloži samo jednom, s tim da se neće biti poništavanja prijedloga niti će se takvi zahtjevi uzimati u razmatranje! (Dobro razmislite prije nego što nekoga u svoje ime prijedložite!)
- Svakom forumašu koji prijedloži samog sebe ili nekog fiktivnog lika, prijedlog se briše i on biva izbačen iz glasanja, sa nemogućnošću ponovnog vraćanja u glasanje! (Ovo je ozbiljno glasanje i očekujemo od forumaša da budu ozbiljni)
- Prijedlažete tako što u svom postu samo napišete korisničko ime forumaša kojeg prijedlažete, odnosno njegov "nick" na ovom forumu i uz to dodate opcionalno obrazloženje zašto ste kandidovali baš tog forumaša, sažeto u tri-četiri rečenice!


Za sva pitanja i nejasnoće, kao i komentarisanje forumaša ili samog izbora, možete se javno obratiti organizatorima na topicu "Mahala". Ovo je posebno bitno jer ne želimo da neka pojašnjenja ostanu sakrivena od drugih forumaša, odnosno želimo da javno diskutujemo o svemu. Trinaest kandidata sa najviše nominacija će, skupa sa 13 kandidata koji su automatski ušli u izbor za titulu Forumaša godine FKŽ podforuma, ući u drugi, odnosno finalni krug u kojem će, također javnim i neposrednim glasanjem, forumaši FKŽ podforuma izabrati svog prvog Forumaša godine!

Kao što smo i najavili u srijedu navečer, pobjednika ovogodišnjeg izbora za Forumaša godine FKŽ podforuma, očekuje vrijedna nagrada. Nagrada je osigurana uz pomoć Damira Sablje, koji je poznat u redovima navijača Željezničara kao osoba koja izrađuje izuzetno kvalitetne artikle vezane za našeg i vašeg Želju. Ovim putem se još jednom zahvaljujemo Damiru na izdvojenim materijalnim sredstvima i svesrdnoj pomoći prilikom organizacije ovog izbora!

slika

Na kraju, želimo još jednom da vas podsjetimo da "predizborna kampanija" i dalje traje na topicu "Mahala". Vaše ciljeve, političke programe, obećanja i planove drugim forumašima možete predstavljati do okončanja prvog kruga izbora, kada započinje drugi krug i druga predizborna kampanija. Nadamo se originalnošću prilikom predizborne utrke i dobrom smijehu! :D A sada, dragi naši forumaši, pozivamo vas da u što većem broju uzmete učešće u ovom krugu izbora Forumaša godine FKŽ podforuma te time pokažete da su kandidati za titulu Forumaša godine FKŽ podforuma i sami Forumaš godine, isključivo vaš izbor! Neka glasanje počne!

VOLIM TE ŽELJO!

Re: [TAKMIČENJE] Forumaš godine - 2017

Postano: pet dec 08, 2017 12:05 pm
Postao/la AsharaK
Roberto Baggio

Mislim da se tako momak zove. Uvijek odlicni postovi i odlicne analize.

Re: [TAKMIČENJE] Forumaš godine - 2017

Postano: pet dec 08, 2017 12:16 pm
Postao/la boju dao si nebu...
@ponosannavas dobija moj glas zbog nevjerovatnih analiza, pogotovo analiza mladih igraca. :palacgore:

Re: [TAKMIČENJE] Forumaš godine - 2017

Postano: pet dec 08, 2017 12:19 pm
Postao/la Plava Porodica
Chwilla

Kratko ali jasno. Uvijek.

Re: [TAKMIČENJE] Forumaš godine - 2017

Postano: pet dec 08, 2017 12:21 pm
Postao/la jovanmaksimovic
lars,

toliko zalaganja za dobrobit foruma, + uci se veoma brzo drugim tehnikama

Re: [TAKMIČENJE] Forumaš godine - 2017

Postano: pet dec 08, 2017 12:46 pm
Postao/la mirzza
Plava Porodica, covjek ima realan pogled na sva desavanja oko kluba, bez koracanja iz krajnosti u krajnost

Re: [TAKMIČENJE] Forumaš godine - 2017

Postano: pet dec 08, 2017 12:59 pm
Postao/la BlwD
@ponosannavas.

Razlog je to sto sve sto kaze, obrazlozi i svaka rijec ima smisla. Iz samo jednog posta se moze zakljuciti da covjek prati i zna.

Re: [TAKMIČENJE] Forumaš godine - 2017

Postano: pet dec 08, 2017 1:14 pm
Postao/la teteac8684
Chwilla
Kratko, jasno i u kost :D

Re: [TAKMIČENJE] Forumaš godine - 2017

Postano: pet dec 08, 2017 1:44 pm
Postao/la Omar500
@ponosannavas

Uzivam u njegovim postovima, ima odlicne analize, dosta je upucen i u prvi tim, kao i omladinski pogon. Nerijetko da osvrt i na trenutne igre i karijere nasih bivsih omladinaca, pa i bivsih mladih reprezentativaca. Konkurencija je stvarno zestoka i nezahvalno je izabrati jednog forumasa koji nije iz Plave Sehare, ali ako to mora biti jedan, onda definitivno moj glas ide za @ponosannavas :palacgore:

Re: [TAKMIČENJE] Forumaš godine - 2017

Postano: pet dec 08, 2017 1:48 pm
Postao/la Leon_Professional
Evo ja predlazem Omara.

Re: [TAKMIČENJE] Forumaš godine - 2017

Postano: pet dec 08, 2017 4:38 pm
Postao/la arctg
ChWilla. Izuzetno iskusan forumaš, u stanju da poentira sa samo par riječi i, što se da primjetiti po njegovom "rukopisu", poznaje situaciju o kojoj piše i zdravorazumski gleda na nju.

Re: [TAKMIČENJE] Forumaš godine - 2017

Postano: pet dec 08, 2017 5:17 pm
Postao/la storm_raider
Tezak izbor... ali, reks1 neka bude.

Re: [TAKMIČENJE] Forumaš godine - 2017

Postano: pet dec 08, 2017 5:18 pm
Postao/la LARSSON
ChWilla

boccaccio vec u izboru, pa izbor pada na ChWillu

@jovane hvala na nominaciji :D

Re: [TAKMIČENJE] Forumaš godine - 2017

Postano: pet dec 08, 2017 5:38 pm
Postao/la Pompey
Omar500 definitivno
Meni je zanimljivo i moram reci iznenadjenje kako se vec nije nasao plavoj sehari, ali eto. Pise konstantno, kvalitetni postovi, analize... tako da definitivno Omar.

Re: [TAKMIČENJE] Forumaš godine - 2017

Postano: pet dec 08, 2017 7:39 pm
Postao/la GoodisonPark
Teško je izabrati samo jednog između velikog broja forumaša koji zaslužuju da se nađu u ovom izboru ali pravila su takva i evo moj glas ide za
@Roberto Baggio. Vrlo odmjeren forumaš sa jako kvalitetnim i realnim postovima i analizama.

Re: [TAKMIČENJE] Forumaš godine - 2017

Postano: pet dec 08, 2017 8:13 pm
Postao/la salle86
chwilla

Re: [TAKMIČENJE] Forumaš godine - 2017

Postano: pet dec 08, 2017 8:35 pm
Postao/la IvanOsim
Hadzijalagic

Po meni sasvim objektivan, konkretan i odmjeren forumas, imamo poprilicno slicno misljenje.
Fanziju bih dao glas da je glasanje bilo prije pola godine, ali izgubio je puno na objektivnosti, te su pojedini postovi vise stetili ekipi i klubu.

Re: [TAKMIČENJE] Forumaš godine - 2017

Postano: pet dec 08, 2017 8:43 pm
Postao/la ellaxaz
Plava Porodica je napisao/la:
pet dec 08, 2017 12:19 pm
Chwilla

Kratko ali jasno. Uvijek.
Takodje.
Chwilla prekuc'o.

Re: [TAKMIČENJE] Forumaš godine - 2017

Postano: pet dec 08, 2017 9:25 pm
Postao/la struja
Ch.willa

Re: [TAKMIČENJE] Forumaš godine - 2017

Postano: pet dec 08, 2017 10:27 pm
Postao/la Izlija
Rodom s mejtaša