Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

FaraonTM
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 25, 2016 10:55 pm

Brkoo je napisao/la:Ja bih bio razocaran ako Radinovic dodje u Zelju jer nijedan igrac Borca nema kvalitet za nas klub..
Radinović je odličan igrač i sigurno bi dodatno zaoštrio konkurenciju u sredini terena, jedan od rijetkih iz naše lige koji bi zaista unaprijedio našu sredinu.

Mada to je sad nevažno i nebitno, bitno je da u petak dobijemo Zrinjskog i tako sebi najvjerovatnije obezbijedimo Europu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

fk1921

pon apr 25, 2016 10:57 pm

Ajzea je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Ajzea u transu
slika
Nisam zadovoljan dolaskom Radinovića, ne vidim potrebu za njim. :kafa:
I sa njim jos.... :ganja:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Leon_Professional
Kontakt:

pon apr 25, 2016 10:57 pm

:rofl1: :rofl1: Povrijedio se na depilaciji :rofl1: :rofl1: Dino pohovani patlidjan :rofl1: :rofl1:

storm_raider
Kontakt:

pon apr 25, 2016 11:00 pm

Moze li neko da postavi slucajno klip onog decka sto se smijao divovima nakon poraza protiv Borusije?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

1921.ba
Kontakt:

pon apr 25, 2016 11:01 pm

sa pobjedom protiv Zrinjskog evropa je tu 70%
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Brkoo
Kontakt:

pon apr 25, 2016 11:02 pm

Ajzea je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Ja bih bio razocaran ako Radinovic dodje u Zelju jer nijedan igrac Borca nema kvalitet za nas klub..
Zbog čega tako misliš?
Evo, odakle je Amer Ordagić došao u Slobodu, primjera radi, pa je sada jedan od najboljih igrača lige.
Iz kojeg smo mi kluba Edina Višću doveli? Mali milion primjera.. ;)

Pogrešno razmišljanje, kao što rekoh nedavno, sada će svi navijači očekivati da isključivo
reprezentativce dovodimo, ali helem nejse.

IMAMO SADA PAMETNIJEG POSLA, O TOME ĆEMO KADA VAKAT DOĐE. MOBILIZACIJA, POVEDITE BRAĆU, SESTRE, PRIJATELJE I PRIJATELJICE, DJEVOJKE, ZENE I LJUBAVNICE, PUNCA I PUNICU !
SVE JE LAKŠE KADA NAS JE DVANAEST NA T
ERENU !

Ma buraz, poredit Ordagica koji je u kontinuitetu dominirao u svom bivsem klubu i RAdinovica koji tek zadnjih par utakmica lici na igraca nije primjereno. Ne ocekujem ja reprezentativce nego igrace koji ce unaprijediti nasu igru dodatno, ocekujem kvalitet a ne polovnjake. Ako i dodje Ugljesa i ako me demantira nece biti sretnijeg covjeka od mene..
Protiv Zrinjskog opsta mobilizacija.. :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSONN
Kontakt:

pon apr 25, 2016 11:03 pm

storm_raider je napisao/la:Moze li neko da postavi slucajno klip onog decka sto se smijao divovima nakon poraza protiv Borusije?
To je isti ovaj, https://www.facebook.com/edis.brkanic/videos" onclick="window.open(this.href);return false;

samo ne mogu naci

ceze
Kontakt:

pon apr 25, 2016 11:08 pm

Zrinjski po meni ima najjaču ekipu u državi, dosta kvalitetih i dokazanih igrača, pa njima jedan Tomić sjedi na klupi više nego što igra, jedan od dvojca Katanec ili Laštro koji bi imali mjesta u skoro svakoj ekipi PLBiH kod njih ne igra, Lončarić koji je kod nas bio prvi golman i koji je dobar golman kod njim nije imao mjesta (otišao u međuvremenu), da ne idem dalje i pričam kako na skoro svakoj poziciji imaju skoro pa dva jednako kvalitetna igrača. Ali po meni im je mana, ako tako mogu reći, Vinko koji je trener tipa Odović, napravi beton odbranu, jaku vezu prema nazad, dok su naprijed onako, nisu loši ali nisu uvjerljivi. Mana im je on u smislu da ekipa koja pretendira na vrh i duplu krunu mora imati trenera koji može ekipu i ofanzvino posložiti. Onako kako je dobijao Sarajevo sa Borcem prije sezonu ili dvije, tako igra i dan danas samo što ima bolje igrače.

baxuz87
Kontakt:

pon apr 25, 2016 11:08 pm

slika

Hajcajte raju, furajte, lozite. MORA BIT PUN STADION!
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

exbabilon
Kontakt:

pon apr 25, 2016 11:12 pm

Do kraja sezone imamo samo jedan zicer, Rudar na Grbavici. Ne moram ni govoriti koliko ce biti tesko pobijediti Zrinjskog u petak. Celik iako je siguran nece bodove u Zenici tako lahko ispustiti, nikad njima ne fali motiva protiv nas. A u zadnjem kolu idemo Slaviji koja prije zadnjeg kola ide Vitezu i Borcu, direktnim konkurentima, protiv nas ce im sigurno trebati bod(ovi) za opstanak. Dobili smo bitku, rat tek predstoji.

Tryg
Kontakt:

pon apr 25, 2016 11:13 pm

Jest da nam je svaka tekma bila tekma sezone do sada, ali ja mislim da je ova u petak bas TA tekma sezone. Sa pobjedom sve do kraja cemo dobiti i drugo mjesto nam je skoro pa sigurno.

Kakva je situacija kod njih sa suspendovanim? Gdje su najtanji itd.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

salle86
Kontakt:

pon apr 25, 2016 11:15 pm

FKZ1921 je napisao/la:Pustite sad te price o ugljesama...
Pobjeda na derbiju nam je,kao i svaka druga,donijela samo tri boda. Jesu ti bodovi zasladjeni,imaju poseban slag ali su ipak samo tri. Kao i ona tri iz Zvornika.
Ne znam da je nekad bio post od tebe a da se nisam slagao sa njim no evo i to dočekah :)
3 boda iz ovog meča se komotno mogu računati ko 6, ustvari svaki put kad direktnog konkurenta dobiješ, njemu uzmeš 3 a sebi dodaš :)
Da smo kojim slučajem izgubili to bi se tek vidjelo pa bi umjesto ovih +1 bili na - 5
Tako da ova 3 boda ne mogu nikako biti ista kao ona iz Zvornika
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

LARSSONN
Kontakt:

pon apr 25, 2016 11:17 pm

Tryg je napisao/la:Jest da nam je svaka tekma bila tekma sezone do sada, ali ja mislim da je ova u petak bas TA tekma sezone. Sa pobjedom sve do kraja cemo dobiti i drugo mjesto nam je skoro pa sigurno.

Kakva je situacija kod njih sa suspendovanim? Gdje su najtanji itd.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Mislim da im niko nije suspendovan

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon apr 25, 2016 11:21 pm

Što se Zrinje tiče, ovo nam je zadnja jaka utakmica na Grbavici u ovoj sezoni i bio bi red da cijeli stadion sada za ekipu odradi utakmicu i njima podari pobjedu tako što će od prve minute svezati noge protivniku gromoglasnim navijanjem, da znaju protivnici gdje su došli i da će kući praznih ruku.
イビチャ・オシム

fk1921

pon apr 25, 2016 11:24 pm

Kakva ludnica bi bila kad naravno uz Boziju pomoc pobijedimo Zrinjski, Sarajevo Slobodu, Zrinja negdje remizira i izgubi od slobode u finisu...auuuuuuuuuuuu :D gdje je @jovanmaksimovic da potvrdi ovo :rofl: :rofl:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

ceze
Kontakt:

pon apr 25, 2016 11:26 pm

salle86 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Pustite sad te price o ugljesama...
Pobjeda na derbiju nam je,kao i svaka druga,donijela samo tri boda. Jesu ti bodovi zasladjeni,imaju poseban slag ali su ipak samo tri. Kao i ona tri iz Zvornika.
Ne znam da je nekad bio post od tebe a da se nisam slagao sa njim no evo i to dočekah :)
3 boda iz ovog meča se komotno mogu računati ko 6, ustvari svaki put kad direktnog konkurenta dobiješ, njemu uzmeš 3 a sebi dodaš :)
Da smo kojim slučajem izgubili to bi se tek vidjelo pa bi umjesto ovih +1 bili na - 5
Tako da ova 3 boda ne mogu nikako biti ista kao ona iz Zvornika
Six-pointer, ima i toga, upravu si.

ellaxaz
Kontakt:

pon apr 25, 2016 11:27 pm

avlami97 je napisao/la:Jučer je bila nedjelja, neradni dan. Jutros rano nešto iza 9 sati NFSBiH je donio odluku da se kazni Jakupović zbog lošeg suđenja. Ljudi iz NFSBiH su objavili suhoparnu informaciju o kažnjavanju bez ikakvog navođenja razloga i odmah je krenula kampanja. Ne znam kada su ljudi u Savezu prije pregledali snimak i analizirali utakmicu. Kazna je potpuno zaslužena jer je sudija bio očajan oštetivši OBJE ekipe, ali se to u Saopštenju ne navodi.

To je bio dovoljan razlog da se svi dignu i pljuju po Željinoj pobjedi (znamo već ko). Niko ne priča o Bekićevom krošeu nad Kosorićem. Valjda će dobiti višemjesečnu zabranu igranja, jer ovo je fudbal, a ne boks.

Sve ovo pišem, jer nam je naredna utakmica ključna (kao i svaka sljedeća), a Sarajevo i Široki čekaju naš kiks, kako bi se domogli Evrope. Ne biraju se sredstva, a najbolju ocjenu sastava ljudi u Savezu je prije 7 dana opisao Predsjednik FS Srbije Savo Milošević: ""U Savezu, kao da su svi igrali za Sarajevo ili su navijači bordo tima", rekao je (polu) ozbiljno Milošević.

Protiv Zrinjskog moramo biti oprezni i ne samo protiv Zrinjskog, jer će nas i Saveza pokušati povaliti, kako bi njihov klub ugledao Evropu i ove godine. Malo im je bilo što su nam prošle ukrali titulu.

Nadam se najboljem i u petak dati podršku kakvu ovaj Klub i zaslužuje.
Sve tacno od rijeci do rijeci.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Kapiten
Kontakt:

pon apr 25, 2016 11:29 pm

Nema suspendovanih Zrinjski.
Zeravica, Graovac i Stojkic imali neke sitne povrede ali samo je Stojkic upitan za petak.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

FaraonTM
Kontakt:

pon apr 25, 2016 11:30 pm

LARSSON je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Moze li neko da postavi slucajno klip onog decka sto se smijao divovima nakon poraza protiv Borusije?
To je isti ovaj, https://www.facebook.com/edis.brkanic/videos" onclick="window.open(this.href);return false;

samo ne mogu naci
Nema tog klipa na profilu a bio je najbolji od svih :zeljeznicar1:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Masinovodja
Kontakt:

pon apr 25, 2016 11:32 pm

FaraonTM je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:

samo ne mogu naci
Nema tog klipa na profilu a bio je najbolji od svih :zeljeznicar1:
Hocel taj klip divova,cekam citavu noc :D :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava