Kakve su parole sta je pisalo ja ne vidjohcikazubo je napisao/la:Koje ti trebaju, ona pravopisna greska ili ona na DeutschTryg je napisao/la:Imal tih parola : D
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakav novi kad je vezan do ljeta iduce godine i klub jma mogucnost na plus jos godinu znaci klub odlucujeCharlie Sheen je napisao/la:jel istina da Lendric nece da potpise novi ugovor
Istina je, nije dao gol Sarajevu, i nezadovoljan suigračima koji mu ne namještaju lopte odlučio je da se žali misketuCharlie Sheen je napisao/la:jel istina da Lendric nece da potpise novi ugovor
samo pitam ne moras biti ironicanLARSSON je napisao/la:Istina je, nije dao gol Sarajevu, i nezadovoljan suigračima koji mu ne namještaju lopte odlučio je da se žali misketuCharlie Sheen je napisao/la:jel istina da Lendric nece da potpise novi ugovor
boze
A otkud vama da sam ironičanDR.HOUSE je napisao/la:pa sta odmah momka napadas kad je istina klub mu je ponudio bolji ugovor da produzi on jos nije prihvatio
eno ti stoji vec tamo, samo baci pogled...Plava Porodica je napisao/la:E hajmo malo i o utakmici sa šampionima ove sezone.Koji sastav,rezultat i posjetu očekujete?Od koga nam nakviše prijeti opasnost? I @jovane ako moze statistika o mecevima sa zrinjskim.
1,5 plus opcija produzenja na jos 1 koju klub moze aktivirati..Hurmasica je napisao/la:Koliko ono Lendrić ima ugovor? Godinu i pol?
Pa gdje su naši onda požurili u klinacBrkoo je napisao/la:1,5 plus opcija produzenja na jos 1 koju klub moze aktivirati..Hurmasica je napisao/la:Koliko ono Lendrić ima ugovor? Godinu i pol?
Upravo, Smiljan Mori je odrzao motivacijski govor igracima, a Aco je to istakao kao jedan od razloga sto su pobijedili. Pricao je o stavu, fokusu i uvjerenju. Jos jedan od dokaza da se na sve misli i da rastemo kao klub!
Prije nego sto pocnes pisati ovakve stvari namjerno - nenamjerno, prvo se informisi kada se aktivira klauzula u ugovoru o produzenju, ako nisi znao reci cu ti ja do je to tek nakon isteka polovine ugovora (po pravilima NFSBIH) a to je pred kraj ove godine, u januaru je potpisao ugovor na 1,5 godinu, sam ugovor istice u maju 2017.a isti moze produziti do maja 2018., pa vidi "jeli istinina da nece"Charlie Sheen je napisao/la:jel istina da Lendric nece da potpise novi ugovor